Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Sveikos,kaip orai Hurgadoje vasari? Kokius rubus krautis? Kazi maudymuko prireiks? Taip norisi silumos,bet pagal prognozes neatrodo,kad bus karsta

Aciu,kas pasidalins patirtim. Pirma karta vyksiu,nelabai zinau ko tiketis 🎈

Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2018 01 10, 19:22)
<p>Sveikos,kaip orai Hurgadoje vasari? Kokius rubus krautis? Kazi maudymuko prireiks? Taip norisi silumos,bet pagal prognozes neatrodo,kad bus karsta</p><p></p><p>Aciu,kas pasidalins patirtim. Pirma karta vyksiu,nelabai zinau ko tiketis 🎈</p>

Aidos, maudymuko man ir sausi prireike. Ir net kelis kartus per diena! mirksiukas.gif
Atsakyti
Kuzyte, vakare svieziu sulciu nera. rolleyes.gif

Po nardymo siandien as euforijoj! sokiai.gif pavyko! O bijojau fear.gif ibstruktorius drasino, laike uz rankos, vis klausibejo ar viskas ok....
Pirkom foto ir video kompakta su asmenine fotosesija. Laive, po vandeniu nardant, snorklinant... 30 eur, arba 35 $.
Nuotaikos laive visu buvo 100%
Gidas juokavo irgi. Gera kompanija buvo!!!!

Bijau daugiau foto kelt. Netikeles vis aukstyn kojom susiksta unsure.gif

Atsakyti

Aidos, maudymuko man ir sausi prireike. Ir net kelis kartus per diena! mirksiukas.gif

Sakot as dar idegt galesiu :D nustebinot,kazkaip nesitikejau silumos vasario pradzioje. Bet tikriausiai kokio megstuko reikia vakarais? Ar atsiranda progu suknele issitraukti? 

Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2018 01 10, 19:46)
Kuzyte, vakare svieziu sulciu nera.  rolleyes.gif

Po nardymo siandien as euforijoj!  sokiai.gif  pavyko! O bijojau  fear.gif  ibstruktorius drasino, laike uz rankos, vis klausibejo ar viskas ok....
Pirkom foto ir video kompakta su asmenine fotosesija. Laive, po vandeniu nardant, snorklinant... 30 eur, arba 35 $.
Nuotaikos laive visu buvo 100%
Gidas juokavo irgi. Gera kompanija buvo!!!!

Bijau daugiau foto kelt. Netikeles vis aukstyn kojom  susiksta  unsure.gif

Aciu 4u.gif Kiek kainavo nardymas? ar visa kursa emet ar tik viena karta? Is tezu ar is vietiniu? Kokia kaina?
Atsakyti
Nardymo kurso neemem.
1 panirimas gilyn, 1 pavirsinis ir treciu sustojimu zvejyba.
Paietus, kava, arbata, gaivus gerimai.
2 kartus vaisino svieziomis sultimis.
Kaina 60 $ asmeniui. Su Tezais.

Laive buvusi lietuvaiciu pora sake pries tai nardyma pirko is vietiniu. 40 $ asmeniui. I laiva sugrudo 30 zmoniu. Vaistu nuo supimo nedave. Vieni veme (maiseliu nebuvo, tai juos suko ir riso is celofano gabalu!), kiti pragulejo net galvu nepakeldami.... nardymo nebuvo, tik pavirsinis.... jie taip buvo nusivyle, kad jau ir su Tezais nenorejo plaukt....

Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2018 01 10, 22:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zylute1" data-cid="71955320" data-time="1515603584"><div><p>Aidos, maudymuko man ir sausi prireike. Ir net kelis kartus per diena! vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Sakot as dar idegt galesiu biggrin.gif nustebinot,kazkaip nesitikejau silumos vasario pradzioje. Bet tikriausiai kokio megstuko reikia vakarais? Ar atsiranda progu suknele issitraukti? </p>

Idegiau normaliai! mirksiukas.gif
Vakare as velkuosi suknele ir megztuka arba svarkeli. Pora vakaru buvo labiau vesiu, tai pedkelnes turejau. 4u.gif
Vaisto zmones vakare ir su striukem, ir trumpom rankovem. biggrin.gif
Atsakyti
Zylute1 o viešbuti vakarais ya kas veikt, ar buna vaiku diskotekos ir pasirodymai? Miesto centras toli? Su taxi vaziuot reikia? Kokia kaina gal žinot?
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2018 01 11, 09:54)
Zylute1 o viešbuti vakarais ya kas veikt, ar buna  vaiku diskotekos ir pasirodymai? Miesto centras toli? Su taxi vaziuot reikia? Kokia kaina gal žinot?

Vakarais gyvai groja loby bare, gyvai dainuoja milenium bare. 8 val milenium bare vaikuciams programa. Wow bare vakarines programos. Bet jos seip sau..... netoliese yra aleja. Isejus is viesbucio, sukti desinen. Reiks truputi paejeti. Ten kavines, parduotuves....
I pacia Hurgada reikia vaziuoti taxi.
Dar maciau vaikuciai vakare vazinejasi ant kokiu tai zaisliniu gyvuneliu. Mano foto keliasi aukstyn kojom, tai jau nebenervuosiu unsure.gif
Si ryta pusryciavom lauke. Vejo nera. Zada +26. wub.gif
Vakar iki vakarienes lauko kavinukeje sedejau be megztuko.
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2018 01 11, 09:20)
Mano foto keliasi aukstyn kojom, tai jau nebenervuosiu  unsure.gif

kelkit 4u.gif , per telefona mano rodo gerai smile.gif Lengviau laukt atostogu wub.gif
Atsakyti
Ziurint reportaza ir skaitant apie silta ora, man man lengviau laukt atostogu nes joms ora zada tai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2018 01 11, 10:23)
Ziurint reportaza ir skaitant apie silta ora, man man lengviau laukt atostogu nes joms ora zada tai... unsure.gif

kada Jusu atostogos? Musu tik vasario vidury ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2018 01 11, 11:28)
kada Jusu atostogos? Musu tik vasario vidury ax.gif

Sausio pabaigoj smile.gif esam buve vidury, tai tik vakarais vesoka buvo. Db paziurejau i prognoze , gavau soka. Nors dar svtgl rode 24° ir pan
Atsakyti