Zylute1, papasakokite apie orus. Keliausime su vaikais, gal kiek lengviau bus sukrauti lagaminus, gavus info iš vietos
QUOTE(darijeta @ 2018 01 07, 23:14)
<p>Sveiki, kažkada buvo rašyta, kad Egipte yra vietiniai ar vietinis gidas kalbantis lietuviškai, kuris organizuoja keliones. Gal galite kas priminti kas ten užsiima. Ačiū
</p>
</p>
Samir Abdalla
Samir nomer + 201227526712
Man lietuvaitė šį numeri davė
Nepasinaudojau, bet ji jį gyrė
QUOTE(kerepliuke @ 2018 01 07, 23:18)
<p>Zylute1, papasakokite apie orus. Keliausime su vaikais, gal kiek lengviau bus sukrauti lagaminus, gavus info iš vietos </p>
Vėjuota. Vakare ir megztukas tinka, ir striukytė. Mes prie jūros gulinėjam. Ten yra apsauginės sienelės nuo vėjo. Prie baseinų šalta. Užuovėjos nėra. Baseinai šildomi. Viešbučio teritorijoj nematau termometro. Įtariu dienos metu būna apie 23.... šiaip tai įdegiau. Daugokai. maniau, kad kremo nuo saulės nereikia. Oi apgaulinga ta Egipto saulutė jūra ledinė. Drąsiausi maudosi, kiti tik braido.
Ačiū, zylute1! Na, matyt šiltesniems rūbams teks skirt nemažą lagamino dalį. Bet mes nusiteikę nesušalt
Giriu taip pat Samira esam ne vieną kartą jo paslaugomis pasinaudoję mes elektroniniu paštu iš ankstp susitariam, o nuskridę sms susirašom
sameon2010@yahoo.com
aš rašydavau rusiškai lotyniškom raidėm taip kaip tariu.
kadangi 2metus buvom padarę pertrauką į Egiptą,tai gal žmogus ir luetuviškai prakalbo. Šiek tiek mokėjo. Mano vyrą per mūsų šventes lietuviškai pasveikina.
kainos būdavo maždaug 30-40% mažesnės nei mūsų agentūros pasiūlydavo,aišku priklausydavo nuo norų ir pageidavimų
Kokie vaizdai
Gal kas siuo metu Sarme? Ar ir ten tas pats? Nes lyg ten silciau buna
Gal kas siuo metu Sarme? Ar ir ten tas pats? Nes lyg ten silciau buna
Nesupratau, kodel nuotraukos susoko aukstyn kojom.... pradzioj buvo gerai. Atsiprasau