Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Sveiki, kaip orai Hurgadoje apie balandžio vidurį? Kadangi pernai vasario pradžioje sušalom, nusprendėm pavasarį važiuot.
Ar pasitaikė kam nors, kad oro temperatūra nuskristų iki, pvz. 21-22 laipsnių, ar to nebūna tokiu metu? O gal kam per karšta buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalitėja: 29 gruodžio 2017 - 22:00

Yra vienas šildomas baseinas suaugusiems, visi vaikams skirti - šildomi irgi White beach albatros :)  :egypt: , viskas kūl, mes buvom 11-23-30, bet niekas nesiskundė nei dėl vėmimo, nei dėl viduriavimo, nelabai suprantu kas ten skundėsi :D  Gal nuo kažko kito vėmė  :hmm: Man labai patiko viskas, ir vaizdas, ir gamta, tik kaip aš mėgstu šilumą, tai man buvo per vėjuota, vakarais megztuko tikrai reikia  :thumb_yello: Keliavom ir į piramides, ir į rojaus salą, ir į safarį  :good: Nebuvo jokios baimės, kad susprogdins ar nušaus  :sokiai: kažkaip net nekilo tokių minčių  :mastau: 

Atsakyti

Sveiki, 

Gal kas patransliuotų iš Hurgados apie orus? Kylam sausio 13, įdomu kaip ten iš tikrųjų, nes prognozės 18-19 rodo 😊

Atsakyti
QUOTE(kerepliuke @ 2018 01 01, 23:42)
<p>Sveiki, </p><p></p><p>Gal kas patransliuotų iš Hurgados apie orus? Kylam sausio 13, įdomu kaip ten iš tikrųjų, nes prognozės 18-19 rodo 😊</p>

Palinkėsiu, kad prognozės neišsipildytų. Mes kai buvom sausį, taip ir buvo, tikrai šalta. Pasirūpinkite šiltom striukėm, vakarui tikrai pravers.
Atsakyti

Prieš porą metų buvom Šarm el Šeiche apie sausio 20, striukių neprireikė net vakarais, oras buvo tobulas! 

Laikysiu špygas, kad ir šiemet panašiai būtų 😐

Atsakyti
QUOTE(kerepliuke @ 2018 01 02, 00:18)
<p>Prieš porą metų buvom Šarm el Šeiche apie sausio 20, striukių neprireikė net vakarais, oras buvo tobulas! </p><p>Laikysiu špygas, kad ir šiemet panašiai būtų 😐</p>

Mes buvom gruodį. Megztuko nė vieną vakarą nereikėjo.
Atsakyti
Egipte siaučia Denge karštinė- ypač skrendančios į Hurgadą pasirūpinkite gerais purškalais nuo uodų!
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau ir aš. Ryt ryte kylam. biggrin.gif tik labai liūdna, kad negalėsiu nardyti. Užpuolė sloga....
Atsakyti

Dar kartą atsiliepkit kas buvot TATANIC PALACE :)

Atsakyti
QUOTE(kalitėja @ 2017 12 29, 21:59)
Sveiki, kaip orai Hurgadoje apie balandžio vidurį? Kadangi pernai vasario pradžioje sušalom, nusprendėm pavasarį važiuot.
Ar pasitaikė kam nors, kad oro temperatūra nuskristų iki, pvz. 21-22 laipsnių, ar to nebūna tokiu metu? O gal kam per karšta buvo?

Nejaugi niekas nebuvote Hurgadoje balandžio mėnesį?
Papildyta:
QUOTE(kalitėja @ 2017 12 29, 21:59)

Nejaugi niekas nebuvote Hurgadoje balandžio mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2018 01 03, 11:17)
Pagaliau sulaukiau ir aš. Ryt ryte kylam.  biggrin.gif  tik labai liūdna, kad negalėsiu nardyti. Užpuolė sloga....

Gero skrydzio ax.gif laukiam ispudziu ir transliacijos apie orus smile.gif
Atsakyti

Sveiki, gal kas plačiau gali papasakoti apie viežbutį Ali Baba 4* Hurgadoje. Taip pat labai domina orai balandžio pradžioje. Iš anksto dėkoju  :D​ 

Atsakyti