Yra vienas šildomas baseinas suaugusiems, visi vaikams skirti - šildomi irgi White beach albatros , viskas kūl, mes buvom 11-23-30, bet niekas nesiskundė nei dėl vėmimo, nei dėl viduriavimo, nelabai suprantu kas ten skundėsi Gal nuo kažko kito vėmė Man labai patiko viskas, ir vaizdas, ir gamta, tik kaip aš mėgstu šilumą, tai man buvo per vėjuota, vakarais megztuko tikrai reikia Keliavom ir į piramides, ir į rojaus salą, ir į safarį Nebuvo jokios baimės, kad susprogdins ar nušaus kažkaip net nekilo tokių minčių
Sveiki,
Gal kas patransliuotų iš Hurgados apie orus? Kylam sausio 13, įdomu kaip ten iš tikrųjų, nes prognozės 18-19 rodo 😊
Palinkėsiu, kad prognozės neišsipildytų. Mes kai buvom sausį, taip ir buvo, tikrai šalta. Pasirūpinkite šiltom striukėm, vakarui tikrai pravers.
Prieš porą metų buvom Šarm el Šeiche apie sausio 20, striukių neprireikė net vakarais, oras buvo tobulas!
Laikysiu špygas, kad ir šiemet panašiai būtų 😐
Mes buvom gruodį. Megztuko nė vieną vakarą nereikėjo.
Dar kartą atsiliepkit kas buvot TATANIC PALACE
Ar pasitaikė kam nors, kad oro temperatūra nuskristų iki, pvz. 21-22 laipsnių, ar to nebūna tokiu metu? O gal kam per karšta buvo?
Nejaugi niekas nebuvote Hurgadoje balandžio mėnesį?
Papildyta:
Ar pasitaikė kam nors, kad oro temperatūra nuskristų iki, pvz. 21-22 laipsnių, ar to nebūna tokiu metu? O gal kam per karšta buvo?
Nejaugi niekas nebuvote Hurgadoje balandžio mėnesį?
Gero skrydzio laukiam ispudziu ir transliacijos apie orus
Sveiki, gal kas plačiau gali papasakoti apie viežbutį Ali Baba 4* Hurgadoje. Taip pat labai domina orai balandžio pradžioje. Iš anksto dėkoju