Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(FLight @ 2017 12 11, 23:34)
<p>Kaip orai, kuriame kurorte buvote? Reikia šiltesnio megztuko vakarais?</p><p>Mes ryt kylam smile.gif</p>

Va ir mane domina, kaip orai? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ar esate kas skride i Sarm'a be vizu? Tiesiog jeigu tikslas tik viesbutis, pagalvojau, jog neapsimoka ju pirktis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 15 gruodžio 2017 - 10:36
QUOTE(bandomasis2006 @ 2017 12 15, 11:35)
Sveiki, ar esate kas skride i Sarm'a be vizu? Tiesiog jeigu tikslas tik viesbutis, pagalvojau,  jog neapsimoka ju pirktis...

Aš poryt išskrendu. Tik pusiasaly būsim, neimam vizų. Galvojau į Jordaniją važiuot, bet atsisakiau tos minties, nesaugu.
Atsakyti
Į Jordaniją ir mes atsisakėm, lygiai dėl tos pačios priežasties.
Net važiuojant iš Šarm el Šeicho į Kairą kai kur lydi apsauga su automatais.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 12 15, 14:56)
Į Jordaniją ir mes atsisakėm, lygiai dėl tos pačios priežasties.
Net važiuojant iš Šarm el Šeicho į Kairą kai kur lydi apsauga su automatais.

na, bet lydedavo ta apsauga ir pries 11 metu , kai buvau pirma syki smile.gif

Gal ir ner saugumo virsune Egiptas aplamai, bet kodel atsisaket butent dabar? mano manymu, vien del politinio pasistumdymo netapo Jordanija nesaugesne..
Greiciau nesaugu i Izraeli vaziuot, kur kasdien uzpuolimai vyksta senamiesty ar toj palestinieciu teritorijoj. Kai buvau pries 2 metus, 200 m nuo musu nusove policininka. Ir nieko, kaip vaziuoja zmones, taip vaziuoja, net aktyviau, nei i Egipta.. Bent jau Jordanijoj jauciaus daug saugiau, nei Izraely.
Atsakyti
QUOTE(matrioska @ 2017 12 15, 15:22)
na, bet lydedavo ta apsauga ir pries 11 metu , kai buvau pirma syki smile.gif

Gal ir ner saugumo virsune Egiptas aplamai, bet kodel atsisaket butent dabar? mano manymu, vien del politinio pasistumdymo netapo Jordanija nesaugesne..
Greiciau nesaugu i Izraeli vaziuot, kur kasdien uzpuolimai vyksta senamiesty ar toj palestinieciu teritorijoj. Kai buvau pries 2 metus, 200 m nuo musu nusove policininka. Ir nieko, kaip vaziuoja zmones, taip vaziuoja, net aktyviau, nei i Egipta.. Bent jau Jordanijoj jauciaus daug saugiau, nei Izraely.
Būtent, kad nieks nepasikeitė per 11 metų.

Kaire taip pat ne taip seniai iššaudė, kaip važiavo taip ir važiuoja, aš pati ne išimtis.
Atsakyti

Mes Egipte, Šarme. Megztukas būtinas, o ir nestora striukytė-pakankamai vėjuota. Jei baseinai nebus šildomi-neįlįsite...

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 12 15, 14:33)
Aš poryt išskrendu. Tik pusiasaly būsim, neimam vizų. Galvojau į Jordaniją važiuot, bet atsisakiau tos minties, nesaugu.

Laukiam ispudziu smile.gif

QUOTE(FLight @ 2017 12 15, 18:09)
<p>Mes Egipte, Šarme. Megztukas būtinas, o ir nestora striukytė-pakankamai vėjuota. Jei baseinai nebus šildomi-neįlįsite...</p>

Kiek laipsniu diena? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 12 15, 18:09)
<p>Mes Egipte, Šarme. Megztukas būtinas, o ir nestora striukytė-pakankamai vėjuota. Jei baseinai nebus šildomi-neįlįsite...</p>

Bet čia taip vakarais? Kaip internetas yra viešbuty ar kortelę pirkot? Ar resepšine į pasą pinigų dėjot kad kambarį geresnį gaut? Jei taip, tai kiek?
Atsakyti

Apie 24 laipsnių dieną. Šiandien ir vakar buvo labai vėjuota net dieną. Vaikas po baseino taip sušaldavo, kad be šilto džempo su pūkeliu-niekaip, po maudynių. Ryt, panašu, vėjo bus mažiau.

Maždaug nuo 17 val maudytis jau nebeįmanoma, šalta, nebėra saulės. Per dvi pasyvaus relakso dienas dar neįdegėm :) 

Į pasą nieko nedėjom, patys išsiprašė ;) Aš su trim vaikais užsisakiau standartą, tai ėmė siūlyti family room, už "neoficialią priemoką". Taigi, vietoj triviečio su pristatoma lovele gavau dviejų kambarių bungalą su terasa. 

Atsakyti

Wifi yra nemokamas, bet labai lėtas ir nepastovus. 

Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 12 15, 23:51)
<p>Apie 24 laipsnių dieną. Šiandien ir vakar buvo labai vėjuota net dieną. Vaikas po baseino taip sušaldavo, kad be šilto džempo su pūkeliu-niekaip, po maudynių. Ryt, panašu, vėjo bus mažiau.</p><p>Maždaug nuo 17 val maudytis jau nebeįmanoma, šalta, nebėra saulės. Per dvi pasyvaus relakso dienas dar neįdegėm smile.gif </p><p></p><p>Į pasą nieko nedėjom, patys išsiprašė ;) Aš su trim vaikais užsisakiau standartą, tai ėmė siūlyti family room, už "neoficialią priemoką". Taigi, vietoj triviečio su pristatoma lovele gavau dviejų kambarių bungalą su terasa. </p>

o kiek ta "neoficiali priemoka"?

QUOTE(FLight @ 2017 12 16, 00:06)
<p>Wifi yra nemokamas, bet labai lėtas ir nepastovus. </p>

jūs juo dabar ir naudojatės?
Atsakyti