Gal domejotes, kokios siuo metu kainos pasiplaukiojimo laivu stikliniu dugnu?
Mes skrendam i ta pati viesbuty...rimtai vemimas viduriavimas kas antram beveik??vaikas imlus labai visokiem s... ;( noretusi kazka ir pamatyt nesinori sedet vien viesbuty,gal dar kas ka pasiulys ka rinktis,ka pamatyt?kokias ekskursijas?noriu pamatyt piramides,ar saugu keliauti iki ju?
Saugu ar ne - niekas garantijos juk neduos..Spresti jums... As siuo metu Egipte i ekskursijas nevaziuociau, bet, kita vertus - tiek zmoniu vaziuoja, ir nieko. Kiti apskritai i Egipta neskrenda, nes nera saugu - mes skrendam
Kur garantuotai nesaugu - tai dykumoje, bet po pastaruju teroristiniu ispuoliu turbut nueme visus safarius?
Yra ten toks molas vii miesto pakrašty Senzo. Šitas gal?
Gal domejotes, kokios siuo metu kainos pasiplaukiojimo laivu stikliniu dugnu?
Jei iš LT agentūros tai 35$ suaugusiam ir 20$ vaikui
Klausėt kuri dėl Coral Beach, tai trumpi pastebėjimai.
Nesakau, kad buvo tragedija, bet... maistas super prastas (ne mums vieniems, vien iš mūsų "reiso" mes 3 šeimos norėjom keisti viešbutį tik dėl to), vaikams animatorių apskritas nulis, kids club neveikia (ėjom kelis kartus, amžinai medinė bakūžė (nemeluoja, tokia ir tėra) užrakinta), baseinas nešildomas - ledinis, kalneliai tik 3 cariniai ir tie patys 4/7 dienų neveikė...
Dėl ko jį rinkčiausi ? Jei važiuočiau su vyru, na be vaikų, ir lakstyčiau per turus, t.y. tik grįžti permiegoti ir pabūt pleže (jis švarus, gultų visada yra laisvų)
Aš paskutinėmis dienom prieš kelionę norėjau keisti (prisiskaičius TripAdvisor), nes buvo gerų pasiūlymų išmetę, su minimalia priemoka keisti į 5 žvaigžučių, kažkaip pabijojau, dar ir agentas patraukė per dantį, kad juk maistas subjektyvus reikalas, bet atostogaujant gailėjausi, nes ten vietoj dėl keitimo siūlė tik tokius pat neaiškius (visgi vieni pasikeitė, nes 10 ar 14 dienų turėjo, tai sako tikrai nevalgysim to ššš tiek laiko, tik va nežinau ar geriau buvo)...
Mes kelis kartus SenzoMall buvome. Dėl dovanų nėra ką ten pirkti, nebent kelias dėžutes saldainių (daug pigiau nei oro uoste vėliau matėm), o šiaip ten Akropolis, t.y. Zara, Mango ir pan vėlgi, bent ten pavalgėme "normaliau" - MC
Mes skrendam i ta pati viesbuty...rimtai vemimas viduriavimas kas antram beveik??vaikas imlus labai visokiem s... ;( noretusi kazka ir pamatyt nesinori sedet vien viesbuty,gal dar kas ka pasiulys ka rinktis,ka pamatyt?kokias ekskursijas?noriu pamatyt piramides,ar saugu keliauti iki ju?Taip,vaikai vemia...ziauru.Suprasciau,jei butu prastas viesbutis,bet cia...gal indus blogai sterilizuoja,tiek zmoniu cia.Neizivaizduoju,del ko.
Kai atskrysit, sekancia diena susitiksit su keliones agenturos atstovu,kuris iteiks jums didziuli pramogu pasiulymo kataloga.Tikrai yra is ko pasirinkti.
Tfu tfu tfu, bet Coral Beach, kad ir prastas maistas buvo, bet vaikai (3.5 ir 14 metų) atlaikė visiškai be jokių nemalonumų, tik suaugę dažniau palakstė į WC
Keturis kartus buvau Egipte, su vaikais- dar nė karto nė vienam neteko vemti, tfu tfu. Dabar planuoju pasiimti antibakterinių servėtėlių ir prasivalyti jomis stalo įrankius. Bet, jei ten siaučia entero virusai, tuomet servėtėlės neišgelbės...
Jau pradedu gailėtis, kad pasirinkome ne Kanarus ...
Aš tik antrą kart ruošiuos Egiptan, bet jau pradedu nebenorėt . O pirmą kart tai tik geriausi atsiliepimai buvo, apie jokius vėmimus net negirdėjau kad būtų buvę. Lyginant su kokia Bulgarija, tai sterilu buvo
Dar atsirado herpesas kalbėjau su animatorėmis,sako,kad joms čia pastoviai herpesas,lupos buna kaip po injekciju.Nžn,nžn,kas per velniava.Kai gersit,tai stenkites per šiaudelį.
</p>
</p>
eina sau, mes į šį viešbutį vasarį skrendam, šeip aš esu atspari visokiems virusams, bet dėl vyro ir vaiko neramu... kiek skaičiau tripadviserio atsiliepimus apie viešbutį tai nepamenu kad bučiau skaičius kad kas vemtu ar viduriuotu... gal žinot kokios SPA kainos, masazu ir diving centro? Kiek laiko trunka motosafari? Ar i dykumas važiuojat? Arafato reikia?
Ačiū,manau,kad šitas😉.