Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Kokios naujienos iš Egipto-šilta ar vėsu😊???Meginos,kaip vadinasi didžiausias prekybos centras Hurgadoje?Sako ten geriausiai pirkti lauktuves,prieskonius ir t.t.
Atsakyti

O ar saugu vykti i Egipta ? Kazkokie vel neramumai...beje keliaujam balandzio men.noretume aplankyti piramides,ar verta?kazkaip baugina ilga kelione ir aiskina kad nesaugu...ka patartumet dar aplankyti pamatyti,nesinori tik viesbuty sedet

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginciucha: 28 lapkričio 2017 - 23:33

Mes sėdėsime viešbutyje, jokių ekskursijų neplanuojam - nesinori rizikuoti...

Atsakyti

Sveikos,šiuo metu esame Albatros white beach viešbutyje.Man oras geras,šiltas,bet vėjuota (prie jūros vėjas nesijaučia,o prie baseinų nelabai jauku).Viešbutis labai geras,personalas puikus,paslaugus.labai daug pramogų vaikams - 4 ar 5 šildomi vaikų baseinai, dideli baseinai suaugusiems.Baseinus pastoviai stebi 2-3 gelbėtojai,be problemų galima palikti vaikus 10-20 min (puikiai prižiūri,žaidžia su vaikais).Yra vaikų klubas,ten animatorės vokietė ir rusė.Vaikų diskoteka nuo 20 val.Vaikiška aikštelė,golfas,tinklinis.Pastoviai organizuojami žaidimai,mankštos (ir baseine ir už jo ribų).Gan normalios programos kiekvieną vakarą nuo 21.30.Labai daug lietuvių,bet dauguma vokiečių pensininkų,jie gan pasyvūs ir vakarinėse pramogose restorane nedalyvauja,labai susikaustę ir be emocijų.Lietuviai/latviai/estai važiuoja su vaikais, vokiečiai- pagrinde pensininkai.Viešbutis puikiai pritaikytas žmonėms su negalia.Viešbučio teritorijoje yra gyd.kabinetas,kur gali suteikti pirmąją pagalbą.Nepamirškite draudimo prieš kelionę.Maistas gana normalus,bet kadangi mes čia beveik 2 sav,tai atsibodęs.Be to,jei ne kiekvienam,tai kas antram čia viduriavimas,vėmimas.....nepamirškite atitinkamų vaistų.Pramogos,kurias siulo kelionių agentai viešbutyje gan brangios,pirkome iš kontoros šalia viešbučio- skirtumas jaučiasi.Pvz,viešbutyje už motosafari (3 kvadraciklai) iš mūsų norėjo 100 eur,"gatvėje" sumokėjome 45 už tuos pačius 3 kvadraciklus.Servisas tas pats ir nieko baisaus ten nėra. Yra čia vietinis ale Akropolis - SenzaMol.Mano manymu,nieko gero ten,visiškai nieko.

Atsakyti

O gal kas šiuo metu poilsiauja Šarme? 

Domina, kaip ten orai...

Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 11 29, 16:27)
<p>O gal kas šiuo metu poilsiauja Šarme? 
</p><p>Domina, kaip ten orai...</p>

Mes gruodžio 17 skrisim ax.gif . Nu gal nesušalsim biggrin.gif , vasarį prieš du metus buvau tai man buvo super bigsmile.gif
Atsakyti

Aš skrendu anksčiau :) o į kokį jūs viešbutį?

Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2017 11 29, 17:18)
<p>Aš skrendu anksčiau smile.gif o į kokį jūs viešbutį?</p>

Tai gerai, papasakosit apie orus biggrin.gif Mes į Xperience Kiroseiz Premier Aqua Park, o jūs?
Atsakyti

Nubian island :) Svarsciau ir as si viesbuti, bet norejosi ant juros kranto..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 29 lapkričio 2017 - 17:50
Bet kainos kaip kritusios, dabar pigiau nupirkčiau nei su visom išankstinio pirkimo nuolaidom. O prieš mėnesį beveik dvigubai brangiau buvo nei mes pirkom. Kaip reikia žinoti kada pirkti ax.gif
Atsakyti

O po kiek zmogui mokejot? Mes apie 370 eur/zmogui (2 plius 2, AI"). Paziurejau, Nubian Island tik vienas sildomas baseinas, et - vaikams gali buti nuobodu plaukiot tik viename. Labai ant smugio kelione buvo uzsakyta, tai nebuvo laiko ilgai googlinti.Na, gal jura bus silta... :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FLight: 29 lapkričio 2017 - 18:17
QUOTE(FLight @ 2017 11 29, 19:15)
<p>O po kiek zmogui mokejot? Mes apie 370 eur/zmogui (2 plius 2, AI"). Paziurejau, Nubian Island tik vienas sildomas baseinas, et - vaikams gali buti nuobodu plaukiot tik viename. Labai ant smugio kelione buvo uzsakyta, tai nebuvo laiko ilgai googlinti.Na, gal jura bus silta... smile.gif</p>

2 suaugę ir vaikas 1070 mokėjom. Mano datai nėra pigiau, bet kitą datą (berods gruodžio 19) radau už 980 visiems ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 29 lapkričio 2017 - 18:38