Aciu uz informacija. Mes isskrendam ryt.
QUOTE(wwiolla @ 2015 12 11, 20:43)
Aciu uz informacija. Mes isskrendam ryt.
Nors grįžau tik vakar, bet mielai vėl ten skrisčiau
Gero Jums laiko Atsipalaiduokit ir mėgaukitės laiku
QUOTE(zoolushka @ 2015 12 11, 19:50)
Nors grįžau tik vakar, bet mielai vėl ten skrisčiau
O imanoma ten normaliai pasideginti ir pasimaudyti, jei net diena vesoka
Galvojam vaziuot ar ne
QUOTE(D'esire @ 2015 12 11, 21:12)
O imanoma ten normaliai pasideginti ir pasimaudyti, jei net diena vesoka
Galvojam vaziuot ar ne
Galvojam vaziuot ar ne
Aš nesimaudžiau ir nesideginau. Aš esu iš tų, kurioms visada šalta ir net vidury vasaros vaikšto su vilnonėmis kojinėmis
Man tikrai buvo vėsu, bet buvo besideginančių ir besimaudančių žmonių.
Mes visada važiuojam iš karto po Naujųjų metų. Ir pasideginam ir panardom, pasimaudom.
Bet kadangi visada 2 savaitėm, tai būna ir vėsiau ir karščiau.
Bet kadangi visada 2 savaitėm, tai būna ir vėsiau ir karščiau.
Mes renkames tarp cleopatra luxury, sentido mamluok ir sunrisr select royal, gal kazkaz kazka galetu patarti
QUOTE(D'esire @ 2015 12 12, 20:13)
Mes renkames tarp cleopatra luxury, sentido mamluok ir sunrisr select royal, gal kazkaz kazka galetu patarti
I cleopatra luxury vaziuosim sausio men, o Mamlouke buvom tris ar keturis metus is eiles:) viskas ten labai gerai, jokiu priekaistu neturim jam:)
QUOTE(Tylene @ 2015 12 13, 10:33)
I cleopatra luxury vaziuosim sausio men, o Mamlouke buvom tris ar keturis metus is eiles:) viskas ten labai gerai, jokiu priekaistu neturim jam:)
O malmuke ir sunrise galima abiejomis teritorijomis naudotis? Nes agente sake, kad galima, bet mes nerandam komentaru, kad butu parasyta, jog galima.
Ir malmukas fainesnis nei sunrise?
QUOTE(D'esire @ 2015 12 13, 11:46)
O malmuke ir sunrise galima abiejomis teritorijomis naudotis? Nes agente sake, kad galima, bet mes nerandam komentaru, kad butu parasyta, jog galima.
Galima naudotis ir kito viesbucio teritorija ir restoranais:) nezinau fainesnis ar ne, man atrodo panasus jie:) kambariu sunrise nemaciau:) siaip tikrai geras viesbutis tas Mamloukas ir personalas malonus:) rifai neblogi, galima kasdien grozetis:)
Labas o apie KING tut aqua beach nieks nieko nezino?
QUOTE(Tylene @ 2015 12 13, 17:12)
Galima naudotis ir kito viesbucio teritorija ir restoranais:) nezinau fainesnis ar ne, man atrodo panasus jie:) kambariu sunrise nemaciau:) siaip tikrai geras viesbutis tas Mamloukas ir personalas malonus:) rifai neblogi, galima kasdien grozetis:)
Dekui
O sampunu ir duso zeliu buna?
Gal kas nors apie Sunrise'us galit plačiau?
Ar prie Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort ta įlanka tikrai kaip bala, vanduo užsistovėjęs ar kaip tik gerai, nes vėjų mažiau?
Ar prie Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort ta įlanka tikrai kaip bala, vanduo užsistovėjęs ar kaip tik gerai, nes vėjų mažiau?