Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

Aciu uz informacija. Mes isskrendam ryt.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwiolla @ 2015 12 11, 20:43)
Aciu uz informacija. Mes isskrendam ryt.smile.gif

Nors grįžau tik vakar, bet mielai vėl ten skrisčiau ax.gif

Gero Jums laiko smile.gif Atsipalaiduokit ir mėgaukitės laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoolushka @ 2015 12 11, 19:50)
Nors grįžau tik vakar, bet mielai vėl ten skrisčiau  ax.gif

Gero Jums laiko  smile.gif Atsipalaiduokit ir mėgaukitės laiku  smile.gif

O imanoma ten normaliai pasideginti ir pasimaudyti, jei net diena vesoka g.gif
Galvojam vaziuot ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 12 11, 21:12)
O imanoma ten normaliai pasideginti ir pasimaudyti, jei net diena vesoka g.gif
Galvojam vaziuot ar ne biggrin.gif

Aš nesimaudžiau ir nesideginau. Aš esu iš tų, kurioms visada šalta ir net vidury vasaros vaikšto su vilnonėmis kojinėmis biggrin.gif ax.gif
Man tikrai buvo vėsu, bet buvo besideginančių ir besimaudančių žmonių.
Atsakyti
Mes visada važiuojam iš karto po Naujųjų metų. Ir pasideginam ir panardom, pasimaudom.
Bet kadangi visada 2 savaitėm, tai būna ir vėsiau ir karščiau.
Atsakyti
Mes renkames tarp cleopatra luxury, sentido mamluok ir sunrisr select royal, gal kazkaz kazka galetu patarti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 12 12, 20:13)
Mes renkames tarp cleopatra luxury, sentido mamluok ir sunrisr select royal, gal kazkaz kazka galetu patarti blush2.gif

I cleopatra luxury vaziuosim sausio men, o Mamlouke buvom tris ar keturis metus is eiles:) viskas ten labai gerai, jokiu priekaistu neturim jam:)
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 12 13, 10:33)
I cleopatra luxury vaziuosim sausio men, o Mamlouke buvom tris ar keturis metus is eiles:) viskas ten labai gerai, jokiu priekaistu neturim jam:)

O malmuke ir sunrise galima abiejomis teritorijomis naudotis? Nes agente sake, kad galima, bet mes nerandam komentaru, kad butu parasyta, jog galima.

Ir malmukas fainesnis nei sunrise?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 12 13, 11:46)
O malmuke ir sunrise  galima abiejomis teritorijomis naudotis? Nes agente sake, kad galima, bet mes nerandam komentaru, kad butu parasyta, jog galima.

Ir malmukas fainesnis nei sunrise?

Galima naudotis ir kito viesbucio teritorija ir restoranais:) nezinau fainesnis ar ne, man atrodo panasus jie:) kambariu sunrise nemaciau:) siaip tikrai geras viesbutis tas Mamloukas ir personalas malonus:) rifai neblogi, galima kasdien grozetis:)
Atsakyti
Labas smile.gif o apie KING tut aqua beach nieks nieko nezino? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2015 12 13, 17:12)
Galima naudotis ir kito viesbucio teritorija ir restoranais:) nezinau fainesnis ar ne, man atrodo panasus jie:) kambariu sunrise nemaciau:) siaip tikrai geras viesbutis tas Mamloukas ir personalas malonus:) rifai neblogi, galima kasdien grozetis:)

Dekui wub.gif

O sampunu ir duso zeliu buna?
Atsakyti
Gal kas nors apie Sunrise'us galit plačiau?
Ar prie Sunrise Grand Select Crystal Bay Resort ta įlanka tikrai kaip bala, vanduo užsistovėjęs ar kaip tik gerai, nes vėjų mažiau?
Atsakyti