Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(Greta112 @ 2017 11 11, 13:28)
Merginos, ka verta parsivezti is Egipto? Lankysimes 4 karta, bet vis nieko nepirkdavom. Tik kalijana ir tabako smile.gif
Jų medvilnė labai gera, pvz pižamas pirkau, rankšluosčius, datules, smilkalus ir t.t. ir pan. Na, kaljanai ir tabakas tai čia kas be ko.
Atsakyti
sveikos,

Egipte jau saltoka- jura 20 laipsniu. Ilindom pora sykiu. Lauke silta, bet tik kol nenusileidzia saule. Vakarais tik su megztiniu ( bent jau as, esu silumos megeja). Vejas didelis. Zodziu, silumos megejam nesiulau vaziuot gruodi/sausi/vasari. Nebent keliaut arba tunot kambari. Keli musu baseinai nesildomi, tai nieks, net vaikas kojos nekele- vanduo ledinis . Maudomes tik sildomam. siulyciau pasidomet, ar jusu viesbuty sildomi baseinai..

pagal temperatura atrodo viskas neblogai -25 laipsniai, bet tas vejas ir greita saules laida daro savo- kita syki vaziuosiu spalio vidury...

Zmoniu visur mazai, nejauku vaiksciot, i luksora vaziavom penkiese.

Kidytour kainos dideles- luksoras 75 eurai ( cia su tipo nuolaida), pas vietinius be nuolaidos ( mes nemegstam deretis ir to beveik niekad nedarom) 45 doleriai.

Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2017 11 11, 15:20)
Jų medvilnė labai gera, pvz pižamas pirkau, rankšluosčius, datules, smilkalus ir t.t. ir pan. Na, kaljanai ir tabakas tai čia kas be ko.

mano akimis nieko is cia neverta veztis, nebent saldumynu- viskas nekokybiska. Pirkau ranksluosti, nes pamirsom- plaukeliai likdavo ant kuno nusisluoscius, dazo biggrin.gif

Puodeliai irgi tragiski- jau geriau is maximos.

Nebent zinot kazkokia super vieta -tikiu, kad tokiu yra- kur galima gaut kokybisku daiktu, bet pardese Hurgadoj daiktai tikrai prasti.
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 11 12, 12:05)
mano akimis nieko is cia neverta veztis, nebent saldumynu- viskas nekokybiska.  Pirkau ranksluosti, nes pamirsom- plaukeliai likdavo ant kuno nusisluoscius, dazo biggrin.gif
Puodeliai irgi tragiski- jau geriau is maximos.

Nebent zinot kazkokia super vieta -tikiu, kad tokiu yra- kur galima gaut kokybisku daiktu, bet pardese Hurgadoj daiktai tikrai prasti.
Oi ne, nieko panašaus irnesakyk.gif Matyt tikrai yra skirtumas kur pirkta.
Mes pirkomės Kaire.
Atsakyti

Nieko iš ten nesivežu,tik chalvos kartais ir kvepianciu aliejukų,nematau nieko verta. Viskas dėl turistų ir didelis fuflo. Na į Kairą dėl pižamų ir gerų rankškuosčių retas kuris važiuos. O Hurgadoje reikia su žiburiu ieškoti. Nors Samiras mane buvo nuvedęs kur nusipirkti tikrai kokybiškas skaras,tai tas žmogus atskirai iš sandelio atnešė.

Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 11 12, 14:49)
<p>Nieko iš ten nesivežu,tik chalvos kartais ir kvepianciu aliejukų,nematau nieko verta. Viskas dėl turistų ir didelis fuflo. Na į Kairą dėl pižamų ir gerų rankškuosčių retas kuris važiuos. O Hurgadoje reikia su žiburiu ieškoti. Nors Samiras mane buvo nuvedęs kur nusipirkti tikrai kokybiškas skaras,tai tas žmogus atskirai iš sandelio atnešė.</p>

ataka26, kada vaziuojat? idomus bus Jusu palyginimas sindbado ir titanic palace smile.gif
Atsakyti
Kam aktualu, Novaturas meta visai padorias paskutinės minutės kainas (tarkim, ketvirtadienio išvykimas, vienas iš Albatros tinklo viešbučių, šeimai su dviem 9m. vaikais, 1500 eu)
Net galvoju sutarti darbe, ir jei pavyks už tiek pagauti, vasarį nulėkti bigsmile.gif
Atsakyti

Kovo 8d dar toli toli :)

Atsakyti

Na kolege mano Hurgadoj dabar, sake karsta, diena +28, maudosi, rifais gerisi, nieko panasaus i Nada komentara  :hmm:

Mes 4tadieni kylam  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2017 11 12, 17:36)
<p>Na kolege mano Hurgadoj dabar, sake karsta, diena +28, maudosi, rifais gerisi, nieko panasaus i Nada komentara  hmm.gif
</p><p></p><p>Mes 4tadieni kylam  rolleyes.gif </p>

temperatura tai tikrai keiciasi- viena diena juk buna 25, kita 28, bet vejas kai saltas- nieko doro, nebent lyginat su lietuva.
net I gismeteo ilindau- siandien 28, kita savaite- 21/22 .

O jura tai sakau- 20 laipsniu ( gides zodziai), jei jum tiek uztenka, tai viskas ok, as lietuvoj ir 19 laipsniu juroj maudausi, bet nepasakyciau, kad malonu labai jau smile.gif

Novaturas tikrai gera kaina ismete Albatrosui... idomu, kaip tos 4 zv.? nes musu 4 zv. man nelabai, nebent butu uz juntamai mazesne suma..
Atsakyti
Rašo kad vandens temperatūra šiandien +25,2 laipsnio smile.gif
http://worldseatemp....Egypt/Hurghada/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skveras: 12 lapkričio 2017 - 18:37
Nuo kada ptasideda isankstiniai pardavimai i Egipta?
Atsakyti

Pavasari dabar bus

Atsakyti