Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(JMD @ 2017 10 27, 20:38)
Dabar vaikštau, niekam aš čia neįdomi. Niekas prie manęs nelwnda, už rankų nestvarsto. Buvau į papirusų dirbtuvę užėjus. Smagiai pasijuokėm ir išėjau. Be jokių įkyrumų. Kol kas man labai patinka. Šilta, be galo švaru, tvarkinga, saugu ir ramu. (Tfu tfu tfu)

Viešbučio teritorijoj tai be abejo, valo plyteles kas 5 min. ir net siūlo keliones neįkyriai. Bet nuvažiuoj į Hurgadą, tą pusę kur neturistinė, įkyrūs, net nesinori pažiūrinėti ką parduoda, eini, kad tik neužkabintų ir netvarka, šiukšlės aplinkui...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 10 28, 14:50)
Viešbučio teritorijoj tai be abejo, valo plyteles kas 5 min. ir net siūlo keliones neįkyriai. Bet nuvažiuoj į Hurgadą, tą pusę kur neturistinė, įkyrūs, net nesinori pažiūrinėti ką parduoda, eini, kad tik neužkabintų ir netvarka, šiukšlės aplinkui...

Važiuosiu į Hurgadą kitą savaitę pažiūrėsiu. Bet nemanau kad kažką nauja pamatysiu. Tiesa, mūsų tas Madinat Makadis jis uždaras su 1 pagrindine gatve, tai nebais čia kur daug privaikščiosi. Visas kaifas nardymas. Ypač pypliui. Jūra be galo šilta. Čia beveik 90% vokiečiai. Bent mūsų viešbuty. Ir kituose panašiai. Šiaip mane jau užkniso ta išlaižyta aplinka biggrin.gif noris autentikos ir aplinkos pakeitimo biggrin.gif
Atsakyti
Žodž. Teko pabendrauti su lietuvaite kuri čia gyvena. Anot jos nuo lapkričio iki kovo važiuot nereiktų. Nes temsta 3 h. O tas tiesa. Jau dabar yra tamsu nors akin durk ir pliažai baigiasi 4 h. Vakarienė 18:30. Veikt nelabai yra ką. Visi barai ir kavinės ir žaidimai užkniso. Ir dar čia nuolat pučiantis vėjas. Dabar jis pučia bet ne taip o žiemą jis pučia dar stipriau ir šalta. Na galbūt ir jos tiesa. Dvi dienas vėjo nebuvo. Dabar jis tikrai pučia tik kad lauke +30. Bet jei vėsiau tai ojojoj.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 29, 18:41)
Žodž. Teko pabendrauti su lietuvaite kuri čia gyvena. Anot jos nuo lapkričio iki kovo važiuot nereiktų. Nes temsta 3 h. O tas tiesa. Jau dabar yra tamsu nors akin durk ir pliažai baigiasi 4 h. Vakarienė 18:30. Veikt nelabai yra ką. Visi barai ir kavinės ir žaidimai užkniso. Ir dar čia nuolat pučiantis vėjas. Dabar jis pučia bet ne taip o žiemą jis pučia dar stipriau ir šalta.  Na galbūt ir jos tiesa. Dvi dienas vėjo nebuvo. Dabar jis tikrai pučia tik kad lauke +30. Bet jei vėsiau tai ojojoj.

Gruodi vejas tikrai vesus, jau nuo 13val pliaze del jo nebepabusi, nes salta.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 29, 18:41)
Žodž. Teko pabendrauti su lietuvaite kuri čia gyvena. Anot jos nuo lapkričio iki kovo važiuot nereiktų. Nes temsta 3 h. O tas tiesa. Jau dabar yra tamsu nors akin durk ir pliažai baigiasi 4 h. Vakarienė 18:30. Veikt nelabai yra ką. Visi barai ir kavinės ir žaidimai užkniso. Ir dar čia nuolat pučiantis vėjas. Dabar jis pučia bet ne taip o žiemą jis pučia dar stipriau ir šalta.  Na galbūt ir jos tiesa. Dvi dienas vėjo nebuvo. Dabar jis tikrai pučia tik kad lauke +30. Bet jei vėsiau tai ojojoj.

Egipte ta pati laiko juosta, kaip ir Lietuvoje. Tai normalu, kad temsta kaip ir namie. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 10 29, 19:46)
Egipte ta pati laiko juosta, kaip ir Lietuvoje. Tai normalu, kad temsta kaip ir namie.  smile.gif

Keistai lygibate. Kad ir ta pati laiko juosta bet saulė kyla ir leidžiasi skirtingai. šiuo metu Lietuvoje saulė 16.00 dar nesileidžia. O čia jau viskas. Ir lietuvoje 6 ryto tamsu nors šiknon durk. Čia jau 4 šviesu.
Atsakyti

Sveiki,

gal kas patartumėtė kurį viešbutį rinktis Šarme?

Renkamės tarp Stella di Mare 5* , Savoy 5* ir Baron resort 5*.

Ačiū labai!!!

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 29, 22:05)
Keistai lygibate. Kad ir ta pati laiko juosta bet saulė kyla ir leidžiasi skirtingai. šiuo metu Lietuvoje saulė 16.00 dar nesileidžia. O čia jau viskas. Ir lietuvoje 6 ryto tamsu nors šiknon durk. Čia jau 4 šviesu.

Truputi perdedate, 4u.gif mes irgi Makadi bay esame,4 po pietu tikrai dar sviesu,temti pradeda po 17 val. Ryte 4 dar tikrai tamsu.Oras puikus,jei ne vejelis butu labai karsta smile.gif
Atsakyti
JMD gero poislio, mes ne uz ilgo irgi atvarom biggrin.gif tik i hurgada

Turiu klausima, su vaikais planuoju velyku atostogas, kaip kazi orai tiketina kovo pabaiga/balandzio pr.? labai jau nori mano bernai i https://www.tez-tour...h...k&id=135904

jau visai audziu minti ne vasara eiline palangos turkija.. o i egipta nusivesti
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2017 10 30, 19:13)
JMD  gero poislio, mes  ne uz ilgo irgi atvarom biggrin.gif tik i hurgada

Turiu klausima,    su vaikais planuoju velyku atostogas, kaip kazi orai  tiketina kovo pabaiga/balandzio pr.? labai jau nori mano bernai i https://www.tez-tour...h...k&id=135904

Atvarykit biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 spalio 2017 - 20:17
QUOTE(JMD @ 2017 10 28, 17:29)
Važiuosiu į Hurgadą kitą savaitę pažiūrėsiu. Bet nemanau kad kažką nauja pamatysiu. Tiesa, mūsų tas Madinat Makadis jis uždaras su 1 pagrindine gatve, tai nebais čia kur daug privaikščiosi. Visas kaifas nardymas. Ypač pypliui. Jūra be galo šilta. Čia beveik 90% vokiečiai. Bent mūsų viešbuty. Ir kituose panašiai. Šiaip mane jau užkniso ta išlaižyta aplinka biggrin.gif noris autentikos ir aplinkos pakeitimo biggrin.gif

tai vaziuokit i hurgada ir gaudykit autentikos, pvz. nueikit i zuvies turgu ir pamatysit...mano duomenimis maziausia kaina is makadi bay i hurgada (marina bulvaras)-6.5 euro masina (pvz. 5 zmones:)) su vietiniu uberiu:)
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2017 10 30, 21:13)
JMD  gero poislio, mes  ne uz ilgo irgi atvarom biggrin.gif tik i hurgada

Turiu klausima,    su vaikais planuoju velyku atostogas, kaip kazi orai  tiketina kovo pabaiga/balandzio pr.? labai jau nori mano bernai i https://www.tez-tour...h...k&id=135904

Mes buvom prieš du metus čia, vaikam čia rojus biggrin.gif . Vasario mėnesį buvom, oras puikus buvo, tik temo ankstokai, apie 17-18 val
Atsakyti