Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(ataka26 @ 2017 10 16, 08:38)
<p>Sudėtinga iš Lietuvos tai padaryti savarankiškai</p>

Supratau, reikės per agentūras ir man ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(s'nieguole @ 2017 10 15, 22:47)
O diskotekos vyko? mes planuojam lapkričio gale, o vasari nebuvo šalta jums?

o prie juros priklauso baras? kuriuo gali naudotis.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2017 10 16, 09:52)
Supratau, reikės per agentūras ir man ieškoti smile.gif

Sveiki,

Jei sužinosit organizatorių skrydžio kainas - parašykit prašom, jei galėsit.
Galima skristi per Stambulą į Hurgadą, bet skrydžio kaina gaunas tokia, kad pridėjus viešbučio kainą gaunas +-paketo kaina.
Tikino kad per lenkus galima gauti pigiau, ypač kai būna visokios kaip laimės valandos/akcijos ir panašiai, nes standartinės kainos neypatingai pigios.
Atsakyti
QUOTE(s'nieguole @ 2017 10 16, 12:24)
o prie juros priklauso baras? kuriuo gali naudotis.

Taip, priklauso, ir baras ir gultai, bet viešbučio teritorijoj jaukiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 16 spalio 2017 - 10:50
Dauguma kiek skaitau , vykstate į Hurgadą, Kodėl nesirenkate Sharm El Sheichą. Hurgadoje buvau, tai galvoju apie Sharm El Sheichą. Kokį patartumėt viešbutį 4 žvaigždučių?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2017 10 16, 14:11)
Dauguma kiek skaitau , vykstate į Hurgadą, Kodėl nesirenkate  Sharm El Sheichą. Hurgadoje buvau, tai galvoju apie Sharm El Sheichą. Kokį patartumėt viešbutį 4 žvaigždučių?

nes nebebuvo vietu lektuvuose i sharma reikiama data biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2017 10 16, 15:11)
Dauguma kiek skaitau , vykstate į Hurgadą, Kodėl nesirenkate  Sharm El Sheichą. Hurgadoje buvau, tai galvoju apie Sharm El Sheichą. Kokį patartumėt viešbutį 4 žvaigždučių?

Aš į Šarmą keliausiu, nesu buvus Šarme ax.gif . Jau klausiau kažkada, gal dabar kas atsakys, negalvojam niekur toliau į Egiptą važiuot, tik į Jordaniją norim. Ar reikia Egipto vizą įsigyt (šarme jos nereikia) ar galima be vizos skristi, pakaks vietoj Jordanijos nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 10 16, 14:39)
Aš į Šarmą keliausiu, nesu buvus Šarme ax.gif . Jau klausiau kažkada, gal dabar kas atsakys, negalvojam niekur toliau į Egiptą važiuot, tik į Jordaniją norim. Ar reikia Egipto vizą įsigyt (šarme jos nereikia) ar galima be vizos skristi, pakaks vietoj Jordanijos nusipirkti?

Kokį viešbutį išsirinkote?
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2017 10 16, 16:45)
Kokį viešbutį išsirinkote?

https://www.tez-tour...h...k&id=295907
Atsakyti
Vis dar paieškose
Gal kas esate buvusios TABOJE?
Atsakyti
Jei kam idomu del pilno veido nardymo kaukes, gavau ir pabandziau. Puikiai matosi per ja, labai gerai priglunda. Kvepuot palygint su kitomis paprasta. Pirkau originalia SUBEA.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 10 17, 19:16)
Jei kam idomu del pilno veido nardymo kaukes, gavau ir pabandziau. Puikiai matosi per ja, labai gerai priglunda. Kvepuot palygint su kitomis paprasta. Pirkau originalia SUBEA.

Kur pirkai? Aš turiu tas sportsdirect-ines, nelabai kas, bet ir laive plaukiant žiūrėti koralų tokias pat nuomoja ax.gif
Atsakyti