Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

QUOTE(GAILE* @ 2017 10 12, 13:44)
<p>dabar pažiūrėjau, kad kelionių akademija ne Itaka atstovauja Lenkijoj, o Rainbow kažkokią. ir kainos pas juos didelės</p>

Šiemet per Kelionių akademiją nieko nepirkom, rašiau apie senesnę patirtį, gal pasikeitė kas. Pernai pirkom dar iš jų, bet skridom į Turkiją, tai rinkomės tarp Rainbow ir Itakos pasiūlymų, nes prekiavo abiejų kelionėmis. Gal tiesiog paskambinkit ir paklauskit, ar nebeprekiauja Itakos kelionėm, arba pirkit tiesiai per Itaką, kaip šviežiau keliavę patarė. Iš parkingo lenkai nuveža ir parveža į oro uostą, mums net skambint nereikėjo, jau laukė kai parskridom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytem: 13 spalio 2017 - 15:52

Iš modilino ar chopino oro uosto skraidina Itaka?

Atsakyti

kita savaite vezuosi tokia kauke i Hurgada, jei neuzmirsiu, papasakosiu kaip veikia, mokejau 20 ar 30 doleriu...

dėkui , aš pati kitą savaitę važiuoju į Egiptą  :rolleyes: 

vis gi nepirkau kaukės pilno veido, nusipirkau akinius ir vamzdelį. Dėkui visiems. 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2017 10 13, 19:37)
<p>Iš modilino ar chopino oro uosto skraidina Itaka?</p>

Mes abu kartus skridom iš chopino, bet gal mano žinios nebešviežios 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Gal kas buvot viešbutyje " Albatros jungle aqua park"?
Atsakyti
QUOTE(s'nieguole @ 2017 10 15, 22:25)
Labas vakaras. Gal kas buvot viešbutyje " Albatros jungle aqua park"?

Aš buvau. Nuostabu ten, ypač vaikams wub.gif . Nė vieno minuso. Na gal tik tai kad ne ant jūros kranto. Bet veiklos viešbuty tiek, jad iki jūros tik kartą ir buvom išvažiavę (veža nemokamas autobusas).
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 10 15, 22:28)
Aš buvau. Nuostabu ten, ypač vaikams wub.gif . Nė vieno minuso. Na gal tik tai kad ne ant jūros kranto. Bet veiklos viešbuty tiek, jad iki jūros tik kartą ir buvom išvažiavę (veža nemokamas autobusas).

Mes planuojame su vyru dviese keliauti i ši viesbuti, bet galvojam ar ten mum bus idomu, jam tai lb patinka aqua parkas, as maziau ciauzau nuo kelneliu. bet vis dar neapzsisprendziam. o vakare vyksta kazkas suaugusiems? ar tik vaikams?
Atsakyti
QUOTE(s'nieguole @ 2017 10 15, 23:34)
Mes planuojame su vyru  dviese keliauti i ši viesbuti, bet galvojam ar ten mum bus idomu, jam tai lb patinka aqua parkas, as maziau ciauzau nuo kelneliu. bet vis dar neapzsisprendziam. o vakare vyksta kazkas suaugusiems? ar tik vaikams?

Vyksta kiekvieną vakarą renginiai, per Valentino dieną pataikėm tai buvo nuostabiai viskas suruošta ir papildomai nieko nereikėjo mokėti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 10 15, 22:40)
Vyksta kiekvieną vakarą renginiai, per Valentino dieną pataikėm tai buvo nuostabiai viskas suruošta ir papildomai nieko nereikėjo mokėti.

O diskotekos vyko? mes planuojam lapkričio gale, o vasari nebuvo šalta jums?
Atsakyti
Planuoju ir aš kelionę į Egiptą, norėjau pasidomėti, ar savarankiškai neįmanoma susiplanuoti , užsisakyti per Booking viešbutį , skrydį? Ar visos perkate per agentūras?
smile.gif
Atsakyti

Sudėtinga iš Lietuvos tai padaryti savarankiškai

Atsakyti
QUOTE(s'nieguole @ 2017 10 15, 23:47)
O diskotekos vyko? mes planuojam lapkričio gale, o vasari nebuvo šalta jums?

Nebuvo šalta. Mums diskotekos nepatinka, todėl nesidomėjom, bet ten būdavo kažkokie šokiai ax.gif

QUOTE(ataka26 @ 2017 10 16, 09:38)
<p>Sudėtinga iš Lietuvos tai padaryti savarankiškai</p>

Reikia iš tezų nusipirkti tik skrydį ir galima užsisakyti vietinį pervežimą, bet kažin ar pigiau gausis ax.gif
Atsakyti