Mes kovo 8d 10dienų 2 asmenims mokėjom 1060€ kažkur.Titanic Palace
O koks tas kainu skirtumas jeigu ne paslaptis?
Aciu
Beje, kiek jus mokat uz kelialapius su AI?
Kazkaip nesinori permoketi.
Planuojam ziemaa, gruodzio pradzioj, tai kaip ir ne sezonas, tai kokia yra gera kaina?
Paziurek itaka.pl
ten galima anglu kalba pasirinkt, suvesk datas, ir pamatysi pasiulymus. As ieskau i marsa alam miesta, per naujus metus. tai lietuviai ten mazai ka turi ir dar kainom nesamoningom.
Grupdzio pradziai tikrai gali pigiu variantu rast
Mes esam skridę iš Varšuvos su Itaka, skridom į Tabą gruodį, berods 2013 metais. 2015 metais esam skridę su Itaka į Marsą Alamą. Keliones pirkom per lietuvių Kelionių akademiją, kaina ta pati kaip ir Itakos tinklalapyje, tiesiog nusiunčiau Itakos nuorodą ir pasakiau, kad noriu šitos kelionės. O pirkau per Kelionių akademiją todėl, kad lenkiškai nemoku ir nežinojau, kaip ten su apmokėjimu gautųsį, tingėjau aiškintis. Tiesiog buvo patogiau bendraut su lietuviu, juk kainą mokėjau tokią pat. Viską atsiuntė į el.paštą, niekur važiuot nereikėjo, skraidino tiesiai į Marsą Alamą.
Mes esam skridę iš Varšuvos su Itaka, skridom į Tabą gruodį, berods 2013 metais. 2015 metais esam skridę su Itaka į Marsą Alamą. Keliones pirkom per lietuvių Kelionių akademiją, kaina ta pati kaip ir Itakos tinklalapyje, tiesiog nusiunčiau Itakos nuorodą ir pasakiau, kad noriu šitos kelionės. O pirkau per Kelionių akademiją todėl, kad lenkiškai nemoku ir nežinojau, kaip ten su apmokėjimu gautųsį, tingėjau aiškintis. Tiesiog buvo patogiau bendraut su lietuviu, juk kainą mokėjau tokią pat. Viską atsiuntė į el.paštą, niekur važiuot nereikėjo, skraidino tiesiai į Marsą Alamą.
ačiū už išsamų paaiškinimą. o kaip varšuvoj orouoste sugaudėt tuos iš itakos? kaip bet koks paprastas skrydis buvo, ar atskirai ka\kur registurotis reikėjo? ir kaip nuskridus su pervežimu į orouostą?
Musu skrydis buvo anksti ryte, tai nieko nereikejo gaudyti , ateini prie savo skrydzio ir stovi eileje su vienu lapu,kuri atsispausdini is itakos psl. , kaip bet koks paprastas skrydis.
Jei apie orouosta varsuvoje, tai palikus masina itakos aiksteleje jie nuveza, atskridus paskambini ir atvaziuoja per 5-7 min.
Jei Egipte, tai kaip su lietuviais, stovi su itaka kortelemis ir sodina i autobusus. Sutikrina pagal sarasus.
Papildyta:
Tiesioginis skrydis.
Papildyta:
Aciu
Beje, kiek jus mokat uz kelialapius su AI?
Kazkaip nesinori permoketi.
Planuojam ziemaa, gruodzio pradzioj, tai kaip ir ne sezonas, tai kokia yra gera kaina?
per velyku atostogas mokejom 2000, lietuviai siule 3800, tai skirtumas buvo 1800 Eur (dvi savaites 2+2, bet vienas vaikas jau kaip suauges. Lietuviai skaiciuoja suaugusio kaina,lenkai turi tarpini - paauglio)
Aš irgi tokią išvadą padariau Gismeteo tai man atrodo išvis kažkoks pesimistinis tinklapis. Aš dažniausiai žiūriu www.weatheronline.co.uk Net Lietuvoje jie dažnai geriau atspėja oro temperatūrą.
Mes pernai skridom i Koso sala su Itaka. Jokiu problemu. Kelialapi pirkau internetu tiesiai is Itaka.pl, paskambino man konsultantas puikiai kalbantis lietuviskai ir padejo man nusipirkti😊
Visa info parase el.pastu - lietuviskai. Itakos aiksteles adresa (apie 1.5 km nuo orouosto) Perkant kelione paprasiau, kad iskart itrauktu aikstele. Kai atskridome is Egipto, skambino vyras, kalbejo angliskai.
gal kam už akių užkliuvo ar kas pirko ?
kita savaite vezuosi tokia kauke i Hurgada, jei neuzmirsiu, papasakosiu kaip veikia, mokejau 20 ar 30 doleriu...
as ta kauke turesiu pirmadieni, irgi galesiu pasakyt kaip dydziai ir kaip ten kas su ja. pirkau is lenkisko decathlon'o.