Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas. Diskusijos, patarimai, įspūdžiai. 29 tema

ACIU
Atsakyti
Vakar gryzom is Hurgados,Hiltono viesbucio. Nesigailiu,kad vaziavom,nors is pradziu buvo daug pergyvenimu del visu tu ivykiu. Aisku patikra Hurgadoj dabar kitokia nei pries 3 metus,bet tai ir gerai. Saule,jura,poilsis biggrin.gif .Aisku labai aptusteje visi viesbuciai kai nera rusu,nes pripazinkim,kad ju buvo daugiausia. Bet juos keicia vokieciai,ukrainieciai,baltarusai ir t.t. Kas abejojat,-tikrai nebijokit,viskas ten ok.Ka domina del Hiltono viesbucio galit klaust,-atsakysiu.Bandau adaptuotis prie lietuvisko klimato ir ant svarstykliu bijau lipt lotuliukas.gif
Atsakyti
labas smile.gif kaip smagu skaityti optimistiskus postus is grizusiu is Hurgados smile.gif

mes skrendam sausio 2d. i KING tut aqua beach viesbuti Hurgadoje. keturiese, taciau draugu pora bijo jau.... man irgi neramu. bet stengiuos galvot pozityviai.

gal turite atsiliepimu apie musu viesbuti?ir pro kur tiksliai skrenda small planet lektuvai?
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2015 12 06, 15:07-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2015 12 06, 15:07)
Vakar gryzom is Hurgados,Hiltono viesbucio.

Gal galit placiau apie oro ir vandens temperatura?
Atsakyti
Mes gruodžio 10 važiuojame i Hurghada.
Mirage Aqua park & SPA
Gal kas buvote šitame viešbutyje ? Gal yra atsiliepimų ?
Atsakyti
Sveiki,šiuo metu esu Egipte,Makadi Bay, galiu tik patvirtinti, kad viskas čia ramu, saugu. smile.gif oras geras, tik pastarosiomos dienomis labai vėjuota, jūra šilta. Rusų nerasta biggrin.gif drąsiai keliaukite. Gerų būsimų atostogų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2015 12 06, 19:28)
Gal galit placiau apie oro ir vandens temperatura?

Mes pries 3 metus buvom Egipte tuo paciu laiku,tai dabar sakyciau labiau vejuota.Oro temp.svyruoja nuo 24-28, jura kazkur 22 paejus toliau nuo kranto siltesnis vanduo.Vakare apie 21 val.jau tikrai reikia svarkelio.Praktiskai pliazintis iki 15-16 val.Bet uzuovejoj "galima ir iskept" biggrin.gif Geru atostogu 4u.gif
Atsakyti
Na mes rytoj anksti ryte irgi jau kelsim sparnus smile.gif Kazkaip atejus tai dienai baime dingo smile.gif Tikiuosi, kad viskas bus gerai, bet tik del to, kad per salta nebutu smile.gif Jeigu bus normalus internetas, butinai parasysiu kaipir kas ten smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes į Egiptą skrisime pirmą kartą, sakykite kokią valiutą geriau vežtis. Eurus ar dolerius?
Atsakyti
QUOTE(remenciene @ 2015 12 07, 16:51)
Sveikos. Mes į Egiptą skrisime pirmą kartą, sakykite kokią valiutą geriau vežtis. Eurus ar dolerius?

As vesiuosi eurus ir ten pasikeisiu i dolerius. Bet jeigu buciau spejus buciau LT issikeitus doleriu smile.gif
Atsakyti
rytoj ir aš į Hurgadą 4u.gif Editulka,į kokį viešbutį jūs?
Atsakyti
Aš šiandien parskridau iš Hurgados. Viskas ten ramu. Gatvėse pamatyti turistą - retas vaizdas, bet jokios įtampos nesijaučia.
Kam yra aktualu klubai tai dabar jie dirba rečiau nei įprastai.

Oras gana atvėsęs. Man tiek dieną, tiek vakare reikėjo švarkelio. Kelis vakarus netgi buvau su lengva striukyte. Tikrai labai atvėsę.

Oro uoste patikra yra sustiprinta. Liepia nusiimti batus, diržus, ištraukti iš dėklų telefonus, ipadus, kompiuterius, papildomai tiek moteris, tiek vyrus rankomis patikrina oro uosto darbuotojai ir taip visose patikrose, bet aš asmeniškai vistiek nejaučiau jokios įtampos, nes kitų šalių oro uostuose lygiai taip pat liepia viską ištraukti iš dėklų ar papildomai tikrina rankomis.

Atsakyti