Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

sakykit ar kodukas taikomas ir sale prekem? batukams su nuolaida?
bijau tikrint koduka.. blush2.gif ar netaps kaip panaudotas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 11 17, 18:20)
as suprantu, kad  leggins - leginsai. tai 3/4 ilgio

Tikrai ne, legingsai tai aptemptos kelnytes wink.gif Jos gali buti ir patrumpintos, ir ilgos
Papildyta:
QUOTE(anila:) @ 2015 11 17, 18:15)
Merginos sios timpos normalaus ilgio ir tokios 3/4?

Nieko neraso, kad trumpintos, tai turi buti normalios ilgos kelnytes
Atsakyti
laba, norejau psiteirauti gal kas zinote ar nuolaida su koduku taikoma ir batams su nuoliada mytoys? Dekinga uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 11 17, 17:48)
sakykit ar kodukas taikomas ir sale prekem? batukams su nuolaida?

QUOTE(ingridukas0506 @ 2015 11 17, 17:50)
laba, norejau psiteirauti gal kas zinote ar nuolaida su koduku taikoma ir batams su nuoliada mytoys?

taiko, aš esu nusiuntus užsakymą batams iš Sale skyriaus, tai pritaikė thumbup.gif
Atsakyti
Pirksiu savaitgali SD, Panevezys, galiu persiusti
Atsakyti
QUOTE(zyzliukė @ 2015 11 17, 16:13)
Pakonsultuokite, mamytės, plačiau, kokias autokėdutes perkate vyresniems nei 3 metų vaikučiams ir kas tas izofix? Windeln žiūrėjau tikrai patrauklios kainos ir nemokamas siuntimas ir už Vokietijos ribų  smile.gif

as cybex kedutes perku, kol kas dar neteko nusivilti, turejom cybex sirona, paskui iskart persedo i cybex solution Q-2 fix. labai gera kedute, man renkantis buvo svarbiausa saugumas ir kad kedute ne tik i auksti pasikeltu augant vaikui bet kartu ir i ploti. butent sis modelis ta funkcija turi.

QUOTE(*smilte* @ 2015 11 17, 16:13)
Gal kas planuojate iš Whittard greitu metu užsakinėti?

Kaip pernai pastebėjau viena iš geriausiai įvertintų dovanų smile.gif

https://www.whittard...colate-tins.htm

o is cia per uk adresa reikia pirkti? rolleyes.gif

niekur nerandu parasyta, cia biri arbata ar pokeliais? g.gif https://www.whittard...instant-tea.htm

QUOTE(linute_klp @ 2015 11 17, 17:32)
Va va man is 4 turimu keduciu tik recaro vaikas normalioj padety miega.

bet cia turbut eina kalba apie mazesne kedute, nei 15-36kg grupei, kad butu normali miego padetis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 17 lapkričio 2015 - 18:07
O kip next batai, ar diddinti kaip ir drabuziai?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 11 17, 18:47)
o kaip dėl manęs? labai laukiu ir nesulaukiu atsakymo  4u.gif

O jus man krepsi siuntete?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 11 17, 10:46)

As irgi neuzilgo lankysiuos vokietijoj,visai nepagalvojau apie kavos pirkima,gal ka rekimenduotumet? Ar jus tiesiog eiliniam prekybcentri pirksit? Kiek pamenu kainos panasios kaip pas mus.

Uoj ne, aš tik pradedančioji kavos gėrėja biggrin.gif dairysiuos paprastuose prekybcentriuose dallmayr ar lavaza, žiūrėsiu kainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 11 17, 18:32)
Va va man is 4 turimu keduciu tik recaro vaikas normalioj padety miega.

Mes irgi recaro monza nova turim. Jokiu priekaistu. Miegant galvyte i prieki nevirsta. O maxi cozy kur turejom tai nezinojau kaip galvyte paremti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zylem: 17 lapkričio 2015 - 18:47
QUOTE(savita1 @ 2015 11 17, 19:05)

bet cia turbut eina kalba apie mazesne kedute, nei 15-36kg grupei, kad butu normali miego padetis?

ne turiu omeny butent tas 15-36kg, normali miegojimo padetis turiu omeny, kad uzmigusio vaiko galva nevirsta i prieki, kazkaip kaikuriose kedutese vaiko ta sedejimo padetis buna kitokia, o kadangi masinoj praleidziam tikrai nemazai laiko, tai matau, katra kedute tinka mano vaikams, o kurios daugiau nebepirkciau 4u.gif Jus turite cybex, deja neteko ju bandyt, bet manau, kad jos turetu but puikios.
Atsakyti
Prasidėjo išpardavimas wink.gif

http://www.nostra.lt/
Atsakyti