Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

Labas rytas 4u.gif

Linutuks dėl dantukų aš pajuokavau,nes tiek čiaumoja kumštukus ,seilėtekis begalinis lyg dantukų lauktų.

Kaip faina jau teta Jonė wub.gif

QUOTE(Jūja @ 2015 12 11, 14:34)
Labas visoms, pagaliau leido sugrįžti thumbup.gif . Prieš porą savaičių kaip atjungė, taip niekaip ir negalėjau prisijungti, nors ką nedariau, jus paskaitau, bet parašyti negaliu. Pagaliau sutvarkė tą problemą ir aš vėl čia. Gerai, kad nedaug priplepėjote, greitai perskaitysiu.

O mes žiauriai norime sėsti, nu taip gražiai riečiamės iš gulimos padėties, apie pusiau sėdimą jau net nekalbu, galva ištisai pakilusi. Jau pradedame verstis nuo nugaros biggrin.gif , ir labai gražiai kalbame, reaguojame į šeimos narius wub.gif

Sveika sugrįžusi 4u.gif
Daug neplepam,tai šioje temoje Velykų sulauksim,reiks admino paprašyt pakoreguoti temos pavadinimą biggrin.gif

QUOTE(saulyteaa @ 2015 12 11, 23:39)
Sveikos
mes po TA,gavom skiepuku graudziai verke. Vakaras ir su pasisokinejimais tai jau nugara visiskai atsisako  unsure.gif  zodziu sveria 7,2(+1,8)kg ir 61(+4,5)cm 4u.gif

Laba.Kaip jaučiatės po skiepų? Svoris tai doh.gif kokį slingą nešiojimui įsitaisyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2015 12 12, 07:44)
Labas rytas  4u.gif

Linutuks dėl dantukų aš pajuokavau,nes tiek čiaumoja kumštukus ,seilėtekis begalinis lyg dantukų lauktų.

Kaip faina jau teta Jonė  wub.gif
Sveika sugrįžusi  4u.gif
Daug neplepam,tai šioje temoje Velykų sulauksim,reiks admino paprašyt pakoreguoti temos pavadinimą  biggrin.gif
Laba.Kaip jaučiatės po skiepų? Svoris tai  doh.gif kokį slingą nešiojimui įsitaisyk mirksiukas.gif

Pirma nakties puse ramiai,o antra su paverkimais zirzimais. Vis paaimanuodavo ryte ir padainavo. Dabar miega lyg ir. Zodziu nezinau ar pilvas ar dar skiepukai veikia sad.gif
nesiojimui tai nezinau ar dabar kazka pamoka turiu nesiokle gal reika bandyt traukt bet kad nelabai patogu su ja man. Biski paneaioju truputi paguli ziurek dar kuom uzsiima tai tas sagstymasis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteaa: 12 gruodžio 2015 - 09:18
sveikos,
nu jo maniske irgi coliuke, 5200 kg 2, 5 men. :-) pastebeja, kad maziuke verkia noredama miegoti , atrodo, kad tada viskas ja nervina.tai cia gal pervargsta? su vyresneliu taip nebudavo. visai jie tokie skirtingi, lyg tevai ne tie patys butu :-)
Atsakyti
QUOTE(Zefyre @ 2015 12 12, 15:40)
sveikos,
nu jo maniske irgi coliuke, 5200 kg 2, 5 men. :-) pastebeja, kad maziuke verkia noredama miegoti , atrodo, kad tada viskas ja nervina.tai cia gal pervargsta? su vyresneliu taip nebudavo. visai jie tokie skirtingi, lyg tevai ne tie patys butu :-)

Manoji irgi pradeda nervintis noredama miego, tai jau pastebejau, jog ilgiau 2,5 val. be miego neistveria. O jei pervargsta, tada atrodo lyg pati kovoja, kad tik dar ilgiau neuzmigtu schmoll.gif Kai matau, kad jau beveik 2 valandos po praeito miego praejo, ruosiames mieguciui. Kartais ji pati tyliai ramiai uzsnusta, kartais reikia padeti smile.gif
Kita savaite eisim i 3 men. TA, idomu, kiek bus paaugusi. Kazkaip nujauciu, kad si karta bus maziau paaugusi nei anksciau ax.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
na mamytes uosvis dar ir anyta i nama nuveze doh.gif o kiek daiktu suveze lig ten sodas butu doh.gif vyras jau piksta kad reiks tvarkytis po grizimo lotuliukas.gif

Zinokit as kazkaip pavargau... vakar jau su visais vaikais susipikau... bet issimiegojau atsigavau cool.gif
Sian su dukryte vaziavom pirsto rentgena nes nukryto isitrenke rodomaji pirsta ir patino tai uzdejo langete del viso pikto unsure.gif

Sunutis toks smagus pasidare juokiasi kai ant lovos pasokdinu dar ciut ciut ir balsu joksis, o dar zaislus pradejo ciupineti pirsciukais bigsmile.gif o va su uzmigimu sunku nori tik su krutim uzmigti rolleyes.gif tute spjauna nes vendyno (buteliuko ir mekoka imti), o diena miega tik viena ilga karta 3 val ir tai lauke ar balkone, kiti kartai po 5-15 min doh.gif
Seiletakis ir pas maniski, o nakti kaip kumscius valgo doh.gif dukrytei 4,5 men isdygo pirmi du (o paskutinis tik dabar kalasi), pas kitu vaiku lygiai 6 men, tai visko gali buti

Kaip pas jus su svoriu? man stovi vietoj verysad.gif ir saldumynu noriu lig niekad ju nevalgiau... pilvas didelis kaba ir nesitraukia... ryt baldysiu masaza anticeliulitini gal isijudins lasiniai cool.gif

Saulyteaaa na musiskiai vienodi storuliukai bigsmile.gif
Zefyre tikra coliuke wub.gif
O kas ten teta patapo bigsmile.gif dveju men biggrin.gif
Juja su grizimu 4u.gif
Atsakyti
Maniškis ir pradeda zirsti po 2 val.,tada migdau.Dieną ilgasis miegas 3-4 val.
Maniškis jau nekakoja nuo antradienio,dujos tik eina jam. Ar nieko blogo?
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2015 12 13, 22:52)

kai maitini savo pienu tai duoda 10 d o ka po to nezinau ax.gif
maniskis tik geltonu vandeniu eina karta i diena matyt viska isisavinasi taip kad jei taviskiui jokiu zizimu ar negerumu matyt normaliai ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(saulyteaa @ 2015 12 12, 10:16)
Pirma nakties puse ramiai,o antra su paverkimais zirzimais. Vis paaimanuodavo ryte ir padainavo. Dabar miega lyg ir. Zodziu nezinau ar pilvas ar dar skiepukai veikia sad.gif
nesiojimui tai nezinau ar dabar kazka pamoka turiu nesiokle gal reika bandyt traukt bet kad nelabai patogu su ja man. Biski paneaioju truputi paguli ziurek dar kuom uzsiima tai tas sagstymasis doh.gif

na taip jei paguli,panešioji tada nepatogu,manoji išskirtinai tik ant rankų nori būti,o pastarasias kelias dienas tik pas mane doh.gif Paima nusukta nuo savęs tėtis,brolis,močiutė tai tik suka suka galvą persikreipia ir į dūdas....

QUOTE(Zefyre @ 2015 12 12, 15:40)
sveikos,

lygiai taip pat mirksiukas.gif

QUOTE(Toccara @ 2015 12 13, 14:44)
Manoji irgi pradeda nervintis noredama miego, tai jau pastebejau, jog ilgiau 2,5 val. be miego neistveria. O jei pervargsta, tada atrodo lyg pati kovoja, kad tik dar ilgiau neuzmigtu    Kai matau, kad jau beveik 2 valandos po praeito miego praejo, ruosiames mieguciui. Kartais ji pati tyliai ramiai uzsnusta, kartais reikia padeti  smile.gif
Kita savaite eisim i 3 men. TA, idomu, kiek bus paaugusi. Kazkaip nujauciu, kad si karta bus maziau paaugusi nei anksciau  ax.gif

Juk ir turėtų mažėti augimas,normalu 4u.gif Pati nėra nei karto užsnūdusi unsure.gif neskaitant važiavimo automobiliu.

QUOTE(Gloom @ 2015 12 13, 22:52)

Jei neverkia ir maitini tik savo pienuku viskas gerai,TDDD atsakė 10d,jei duodi mišinuko galimas laikas trumpesnis.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Parkeliaujam po 3 mėnesių TA. Svoris , kaip ir sakiau, 5,5 kg, ūgis 60 cm. Priaugo trečią mėnesį mergytė 500 g, tai gydytoja gyrė, kad labai puikiai. Maniškė pediatrė kažkaip nemėgsta didelio svorio vaikų, tai vaje, kiek su sūnum ji mane graužė. smile.gif Mergytės augimas jau puikiai tinka smile.gif
Padarė dar kartą klubiukų echoskopą- tai puiki naujiena, kad klubai jau simetriški, tik branduoliai dar nesukaulėję, kas jau turėtų būt 3 mėnesių kūdikiui. Tai vis tik pasiūlė dar nukeliaut pas ortopedą, tiesiog pasikonsultuot, kokios tendencijos dabar dėl to sulėtėjusio kaulėjimo.
Padidino vitamino D kiekį pediatrė ir tiek, nors rachito požymių nėr. Šiaip tai ko gero vitamine D ir bus problema- nes ji daug atpylinėja, tai taikau taikau, kada tuos lašiukus sugirdyt ir vistiek dažnai po keliolikos minučių atpila. Tai patarė girdyt po 2 lašiukus 2 kart per dieną- gal daugiau šitaip liks.
Sūnui ketvirtadienį daržely šventė su Kaledų seneliu. Maniškis besmegenis bus smile.gif Reik dar drabužiu pasiūt smile.gif
Atsakyti
[quote=TDDD,2015 12 13, 22:19]

Kaip pas jus su svoriu? man stovi vietoj verysad.gif ir saldumynu noriu lig niekad ju nevalgiau... pilvas didelis kaba ir nesitraukia... ryt baldysiu masaza anticeliulitini gal isijudins lasiniai cool.gif

[b]
Stovi stovi svoris vietoj ir pas mane, pobaisiai atrodau, bet nesiryžtu nieko daryt, mažint porcijas maisto, bent iki 6 mėnesių, kol maitinu. To pienuko pas mane tiek kiek reikia ir nė gramo daugiau, tai bijau, kad apribojus maistą, jo visai sumažės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutuks: 15 gruodžio 2015 - 11:11
Buvom ir mes echo klubų, tai viskas ok.
Pieno ir pas mane nedaug, dažniausiai iš abiejų krūtinių valgo..
Atsakyti
[quote=linutuks,2015 12 15, 11:10]
[quote=TDDD,2015 12 13, 22:19]

[b]
Stovi stovi svoris vietoj ir pas mane, pobaisiai atrodau, bet nesiryžtu nieko daryt, mažint porcijas maisto, bent iki 6 mėnesių, kol maitinu. To pienuko pas mane tiek kiek reikia ir nė gramo daugiau, tai bijau, kad apribojus maistą, jo visai sumažės.
[/quote]
O kodel turetu pieno mazeti jei mazini porcijas? Juk raso, kad motinos maitinimasis neitakoja pienuko, o Afrikoj ir badaujancios ar neprivalgancios mamos pamaitina vaikus. Organizmas juk turetu pienuko gaminimui energijos imti is riebalu susikaupusiu per nestuma.
Atsakyti