Sveikos,
maziukei po skiepo buvo apie 37,5 temp., bet uzmigo ilgam nakties miegui ir nukrito temp. 2men 2sav pasvere, tai 5200kg ir 60cm, tai prie coliukiu busim tik 500 g priaugo per men. mazoka man pasirode
TDDD, gine apziurejo, pasake lyg viskas ok, bet vat kita diena po apziuros vel kraujas, dabar jau labiau i mmm panasu, tai net nezinau, ka toliau darysiu, ziuresiu ka cia bus. del hemorojaus, tai turejau ir po pirmo gimdymo ir po antro dar vis galutinai nepraejo. tos zvakutes ir tepaliukai man padejo tik tada, kol naudojau, o po to vel ziauriai skaudejo. mano seimos gydytoja rekomendavo MUCOFALK miltelius, bet juos ilgai gert reikia, si karta jau apie 2 men geriu. po pirmo gimdymo apie 3 men geriau kol visiskai praejo. juos galima zindancioms, tai man cia buvo vienintelis issigelbejimas.
QUOTE(Toccara @ 2015 12 07, 11:56)
Puiki mintis, turbūt ir aš ja pasinaudosiu kai pirkom gultuką, kažkaip net nežiūrėjom į pridedamus žaisliukus. Gal žinote kur pigiau galima tų žaisliukų rasti?
As pirkau is vokietijos, buvo nuolaida windeln.de Bet gal ir Lietuvoje yra as net neiskojau lt.
Sveikos,
islydejau vyra tai atsipusiu palikdavo mane visai dienai viena ir be masinos vis del to musu seimai vienos masinos per mazai gerai aukle su ratais tai veziojo nors i baseina
Oj kaip bijau as kraustimo reikia viska i dezes deti ir nezinau ar viska tempti i nama ar ismesti puse name tai zmoniu miljonas dirba nes per si men turi viska uzbaigti iki galo, ir laiptus pagrazinti ir baldus surinkti ir svestuvus pakabinti ir spintas sudeti ir vyras isvare as tai nebegaliu ten tupeti nes pradesiu nervintis tegul uosvis priziuri as gale kai viska padaris pavalysiu namus su maldele ir bus gerai
Papildyta:
Mano mazius surado vakar savo rankytes pakelia i virsu ir ziurineja jau visai man jis dickis atrodo viska zvilgsiu savo sekia, jau zino kada nori valgyti ar buti nesiojamas kai alkanas tik gulimoj padeti nori buti nesiojamas taip jokingai lupytes sudeda ir laukia , o jei staciai pakeli is kart i dudas o kai pavalges atvirksciai, guledamas rekia nesiojamas stebi viska vat gudri jau tie maziukai
Man poryciais pienas pradejo begti o jau visus iklotus atidaviau
Uzsakiau vaikams kaledu seni tai per naujaka ateis su dovanom perskaiciau dukros laiska su norais ir jau dovanas uzsakiau
Mudu na matai kokia taviske jau didele mergaite nebeverkia stebi nori bendrauti
kas per mamu apdovanojimas
Zefyrekad mazius tiek priaugo dziaugis lengvas jis pas tave ir i visas normas ieina! nu nejaugi tave mmm aplanke aciu uz patarima del bedeles eisiu skaityti kas tai mucofalk
islydejau vyra tai atsipusiu palikdavo mane visai dienai viena ir be masinos vis del to musu seimai vienos masinos per mazai gerai aukle su ratais tai veziojo nors i baseina
Oj kaip bijau as kraustimo reikia viska i dezes deti ir nezinau ar viska tempti i nama ar ismesti puse name tai zmoniu miljonas dirba nes per si men turi viska uzbaigti iki galo, ir laiptus pagrazinti ir baldus surinkti ir svestuvus pakabinti ir spintas sudeti ir vyras isvare as tai nebegaliu ten tupeti nes pradesiu nervintis tegul uosvis priziuri as gale kai viska padaris pavalysiu namus su maldele ir bus gerai
Papildyta:
Mano mazius surado vakar savo rankytes pakelia i virsu ir ziurineja jau visai man jis dickis atrodo viska zvilgsiu savo sekia, jau zino kada nori valgyti ar buti nesiojamas kai alkanas tik gulimoj padeti nori buti nesiojamas taip jokingai lupytes sudeda ir laukia , o jei staciai pakeli is kart i dudas o kai pavalges atvirksciai, guledamas rekia nesiojamas stebi viska vat gudri jau tie maziukai
Man poryciais pienas pradejo begti o jau visus iklotus atidaviau
Uzsakiau vaikams kaledu seni tai per naujaka ateis su dovanom perskaiciau dukros laiska su norais ir jau dovanas uzsakiau
Zefyrekad mazius tiek priaugo dziaugis lengvas jis pas tave ir i visas normas ieina! nu nejaugi tave mmm aplanke aciu uz patarima del bedeles eisiu skaityti kas tai mucofalk
QUOTE(TDDD @ 2015 12 09, 00:55)
Sveikos,
Sveika .
Oi aktyvus periodas pas tave Su viena auto tikrai ne kas
Ko dukrytė Kalėdų senelio prašo?
Vakar vėl krepšinį žiūrėjom,šįkart brolio Šiaip ji diiiiiiiiiiiiiidelė rankinukė.Tebūnie greit išaugsim šį etapą,ateis laikas ,kai norėsiu nešiot ,o ji sakys nea
Tai muzikiniai apdovanojimai.Tik dėl didelio garso žadu kokias ausines nupirkti garsui prislopinti
MAMA adovanojimai
Sveikos
TDDD nepalikciau uosvio prieziurai dar poto padarytu pagal save o ne pagal tai kaip nori
Mudu o kaip reaguoja y triuksma ar nenervina?
TDDD nepalikciau uosvio prieziurai dar poto padarytu pagal save o ne pagal tai kaip nori
Mudu o kaip reaguoja y triuksma ar nenervina?
QUOTE(saulyteaa @ 2015 12 09, 14:43)
Labas.
Nenervina jos visai,nes 3-čia kėlinuką tradiciškai numiega,matyt kai laukiausi visas kašės rungtynes žiūrėjau,dalyvavom tai priprato
Beje šiandiena labai jau zirziukė,kumščiai burnoje-sakau ar pablūdai dar tik 2mėn jau dantukų ieškai
QUOTE(MUDU @ 2015 12 09, 14:04)
Labas.
Nenervina jos visai,nes 3-čia kėlinuką tradiciškai numiega,matyt kai laukiausi visas kašės rungtynes žiūrėjau,dalyvavom tai priprato
Beje šiandiena labai jau zirziukė,kumščiai burnoje-sakau ar pablūdai dar tik 2mėn jau dantukų ieškai
Maniskis ir kumscio is burnos neistraukia bet as dantu be 7-8 men nelaukiu. O zirza jis pas mane daugiau maziau kiekviena vakara
Labas rytas
Dėl dantukų net nežinau pirmajam 4men 2sav buvo kai 2 dantukai prasikale
Su vakariniais zirzimais ir pas mus taip,bet vakar dienos metu ir vakare tokia nepatenkinta viskuo buvo...Kažin kokia ši dienelė bus
QUOTE(saulyteaa @ 2015 12 09, 22:42)
Maniskis ir kumscio is burnos neistraukia bet as dantu be 7-8 men nelaukiu. O zirza jis pas mane daugiau maziau kiekviena vakara
Su vakariniais zirzimais ir pas mus taip,bet vakar dienos metu ir vakare tokia nepatenkinta viskuo buvo...Kažin kokia ši dienelė bus
QUOTE(MUDU @ 2015 12 10, 08:11)
Labas rytas
Na tada turbut yra tikimybe anksciau sulaukt. Maniskiams be 7-8 men nesirode tai ir sitam anksciau nelaukiu
QUOTE(MUDU @ 2015 12 09, 15:04)
Labas rytas Kažin ar kumščiai su dantukais susiję, greičiausiai šiaip- pažinimo džiaugsmas Maniškė graužia juos maurodama, pirštai jau raudoni, bet dantų tikrai greit nesitikiu. Pas mus vėlyvi šitie reikalai. Man pačiai dantys pieniniai gal 8 metų tik krist pradėjo Sūnų krikštijom metų ir mėnesio- tai nuotraukoj aiškiai matos tik 2 apatiniai dantukai, išdygę gal 10 mėnesių. Paskui tik sparčiai- po keturis dygo ir iki 2 metų, kaip priklauso, turėjo 20 dantų. Dabar irgi, jau šešti metukai eina, draugai jau bedančiai laksto, o jam dar nė nekliba nė vienas. Tai kažkaip iš mergytės irgi greitu laiku staigmenos nelaukiu
Dar juokingas dalykas- mano vaikai patapo dėde ir teta Dukterėčia ir mano krikštodukra prieš dvi savaites sūnelio susilaukė. Tai gal pavyks per Kalėdas tetą Jonę su sūnėnu supažindint:)
Šiaip tai augam- brolis tokių lengvų slogikių parsineša vis iš daržo, tai akys buvo abiem kelias dienas papūliavusios, tai pašniurkščia kartais abudu- bet šiaip iš esmės neblogai viskas. Mergina mano coliukė temutės mąstais- 5,5 kilogramo. Kitą savaitę keliausim pas ortopedą- kad sudėtų galutinius taškus, vistik tvarka su tais klubais ar ne. Žiauriai nenorėčiau, jei tektų Freiką užsidėt, bet ką darysi- reiks tai reiks.
Kalėdos ant nosies- kažkaip be fantazijos šiemet, nei dovanų dar niekam neturiu...
Labas visoms, pagaliau leido sugrįžti . Prieš porą savaičių kaip atjungė, taip niekaip ir negalėjau prisijungti, nors ką nedariau, jus paskaitau, bet parašyti negaliu. Pagaliau sutvarkė tą problemą ir aš vėl čia. Gerai, kad nedaug priplepėjote, greitai perskaitysiu.
O mes žiauriai norime sėsti, nu taip gražiai riečiamės iš gulimos padėties, apie pusiau sėdimą jau net nekalbu, galva ištisai pakilusi. Jau pradedame verstis nuo nugaros , ir labai gražiai kalbame, reaguojame į šeimos narius
O mes žiauriai norime sėsti, nu taip gražiai riečiamės iš gulimos padėties, apie pusiau sėdimą jau net nekalbu, galva ištisai pakilusi. Jau pradedame verstis nuo nugaros , ir labai gražiai kalbame, reaguojame į šeimos narius
Sveikos
mes po TA,gavom skiepuku graudziai verke. Vakaras ir su pasisokinejimais tai jau nugara visiskai atsisako zodziu sveria 7,2(+1,8)kg ir 61(+4,5)cm
mes po TA,gavom skiepuku graudziai verke. Vakaras ir su pasisokinejimais tai jau nugara visiskai atsisako zodziu sveria 7,2(+1,8)kg ir 61(+4,5)cm