Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

Sveikos,

maziukei po skiepo buvo apie 37,5 temp., bet uzmigo ilgam nakties miegui ir nukrito temp. 2men 2sav pasvere, tai 5200kg ir 60cm, tai prie coliukiu busim biggrin.gif tik 500 g priaugo per men. mazoka man pasirode g.gif

TDDD, gine apziurejo, pasake lyg viskas ok, bet vat kita diena po apziuros vel kraujas, dabar jau labiau i mmm panasu, tai net nezinau, ka toliau darysiu, ziuresiu ka cia bus. del hemorojaus, tai turejau ir po pirmo gimdymo ir po antro dar vis galutinai nepraejo. tos zvakutes ir tepaliukai man padejo tik tada, kol naudojau, o po to vel ziauriai skaudejo. mano seimos gydytoja rekomendavo MUCOFALK miltelius, bet juos ilgai gert reikia, si karta jau apie 2 men geriu. po pirmo gimdymo apie 3 men geriau kol visiskai praejo. juos galima zindancioms, tai man cia buvo vienintelis issigelbejimas.

Atsakyti
QUOTE(Toccara @ 2015 12 07, 11:56)
Puiki mintis, turbūt ir aš ja pasinaudosiu  thumbup.gif kai pirkom gultuką, kažkaip net nežiūrėjom į pridedamus žaisliukus. Gal žinote kur pigiau galima tų žaisliukų rasti?

As pirkau is vokietijos, buvo nuolaida windeln.de Bet gal ir Lietuvoje yra as net neiskojau lt.
Atsakyti
Sveikos,
islydejau vyra tai atsipusiu blush2.gif palikdavo mane visai dienai viena ir be masinos doh.gif vis del to musu seimai vienos masinos per mazai doh.gif gerai aukle su ratais tai veziojo nors i baseina bigsmile.gif

Oj kaip bijau as kraustimo blush2.gif reikia viska i dezes deti ir nezinau ar viska tempti i nama ar ismesti puse lotuliukas.gif name tai zmoniu miljonas dirba nes per si men turi viska uzbaigti iki galo, ir laiptus pagrazinti ir baldus surinkti ir svestuvus pakabinti ir spintas sudeti ir vyras isvare doh.gif as tai nebegaliu ten tupeti nes pradesiu nervintis cool.gif tegul uosvis priziuri tongue.gif as gale kai viska padaris pavalysiu namus su maldele cool.gif ir bus gerai

Papildyta:
Mano mazius surado vakar savo rankytes bigsmile.gif pakelia i virsu ir ziurineja lotuliukas.gif jau visai man jis dickis atrodo viska zvilgsiu savo sekia, jau zino kada nori valgyti ar buti nesiojamas lotuliukas.gif kai alkanas tik gulimoj padeti nori buti nesiojamas taip jokingai lupytes sudeda ir laukia , o jei staciai pakeli is kart i dudas lotuliukas.gif o kai pavalges atvirksciai, guledamas rekia nesiojamas stebi viska cool.gif vat gudri jau tie maziukai biggrin.gif
Man poryciais pienas pradejo begti doh.gif o jau visus iklotus atidaviau rolleyes.gif

Uzsakiau vaikams kaledu seni tai per naujaka ateis su dovanom bigsmile.gif perskaiciau dukros laiska su norais ir jau dovanas uzsakiau bigsmile.gif

Mudu na matai kokia taviske jau didele mergaite thumbup.gif nebeverkia stebi nori bendrauti wub.gif
kas per mamu apdovanojimas bigsmile.gif

Zefyrekad mazius tiek priaugo dziaugis lengvas jis pas tave bigsmile.gif ir i visas normas ieina! nu nejaugi tave mmm aplanke doh.gif aciu uz patarima del bedeles eisiu skaityti kas tai mucofalk
Atsakyti
QUOTE(TDDD @ 2015 12 09, 00:55)
Sveikos,

Mudu na matai kokia taviske jau didele mergaite thumbup.gif nebeverkia stebi nori bendrauti  wub.gif
kas per mamu apdovanojimas bigsmile.gif

Sveika .
Oi aktyvus periodas pas tave thumbup.gif Su viena auto tikrai ne kas doh.gif
Ko dukrytė Kalėdų senelio prašo?

Vakar vėl krepšinį žiūrėjom,šįkart brolio biggrin.gif Šiaip ji diiiiiiiiiiiiiidelė rankinukė.Tebūnie irnesakyk.gif greit išaugsim šį etapą,ateis laikas ,kai norėsiu nešiot ,o ji sakys nea biggrin.gif

Tai muzikiniai apdovanojimai.Tik dėl didelio garso žadu kokias ausines nupirkti garsui prislopinti
MAMA adovanojimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 09 gruodžio 2015 - 07:28
Sveikos
TDDD nepalikciau uosvio prieziurai dar poto padarytu pagal save o ne pagal tai kaip nori lotuliukas.gif
Mudu o kaip reaguoja y triuksma ar nenervina?
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2015 12 09, 14:43)
Sveikos

Mudu o kaip reaguoja y triuksma ar nenervina?

Labas.
Nenervina jos visai,nes 3-čia kėlinuką tradiciškai numiega,matyt kai laukiausi visas kašės rungtynes žiūrėjau,dalyvavom tai priprato biggrin.gif

Beje šiandiena labai jau zirziukė,kumščiai burnoje-sakau ar pablūdai dar tik 2mėn jau dantukų ieškai doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2015 12 09, 14:04)
Labas.
Nenervina jos visai,nes 3-čia kėlinuką tradiciškai numiega,matyt kai laukiausi visas kašės rungtynes žiūrėjau,dalyvavom tai priprato biggrin.gif

Beje šiandiena labai jau zirziukė,kumščiai burnoje-sakau ar pablūdai dar tik 2mėn jau dantukų ieškai  doh.gif  blink.gif

Maniskis ir kumscio is burnos neistraukia biggrin.gif bet as dantu be 7-8 men nelaukiu. O zirza jis pas mane daugiau maziau kiekviena vakara biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(saulyteaa @ 2015 12 09, 22:42)
Maniskis ir kumscio is burnos neistraukia  biggrin.gif bet as dantu be 7-8 men nelaukiu. O zirza jis pas mane daugiau maziau kiekviena vakara biggrin.gif

Dėl dantukų net nežinau pirmajam 4men 2sav buvo kai 2 dantukai prasikale doh.gif
Su vakariniais zirzimais ir pas mus taip,bet vakar dienos metu ir vakare tokia nepatenkinta viskuo buvo...Kažin kokia ši dienelė bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 10 gruodžio 2015 - 08:12
QUOTE(MUDU @ 2015 12 10, 08:11)
Labas rytas  4u.gif

Dėl dantukų net nežinau pirmajam  4men 2sav buvo kai  2 dantukai prasikale doh.gif
Su vakariniais zirzimais ir pas mus taip,bet vakar dienos metu ir vakare tokia nepatenkinta viskuo buvo...Kažin kokia ši dienelė bus    g.gif

Na tada turbut yra tikimybe anksciau sulaukt. Maniskiams be 7-8 men nesirode tai ir sitam anksciau nelaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2015 12 09, 15:04)

Beje šiandiena labai jau zirziukė,kumščiai burnoje-sakau ar pablūdai dar tik 2mėn jau dantukų ieškai  doh.gif  blink.gif

Labas rytas 4u.gif Kažin ar kumščiai su dantukais susiję, greičiausiai šiaip- pažinimo džiaugsmas smile.gif Maniškė graužia juos maurodama, pirštai jau raudoni, bet dantų tikrai greit nesitikiu. Pas mus vėlyvi šitie reikalai. Man pačiai dantys pieniniai gal 8 metų tik krist pradėjo doh.gif Sūnų krikštijom metų ir mėnesio- tai nuotraukoj aiškiai matos tik 2 apatiniai dantukai, išdygę gal 10 mėnesių. Paskui tik sparčiai- po keturis dygo ir iki 2 metų, kaip priklauso, turėjo 20 dantų. Dabar irgi, jau šešti metukai eina, draugai jau bedančiai laksto, o jam dar nė nekliba nė vienas. Tai kažkaip iš mergytės irgi greitu laiku staigmenos nelaukiu smile.gif
Dar juokingas dalykas- mano vaikai patapo dėde ir teta smile.gif Dukterėčia ir mano krikštodukra prieš dvi savaites sūnelio susilaukė. Tai gal pavyks per Kalėdas tetą Jonę su sūnėnu supažindint:)
Šiaip tai augam- brolis tokių lengvų slogikių parsineša vis iš daržo, tai akys buvo abiem kelias dienas papūliavusios, tai pašniurkščia kartais abudu- bet šiaip iš esmės neblogai viskas. Mergina mano coliukė temutės mąstais- 5,5 kilogramo. Kitą savaitę keliausim pas ortopedą- kad sudėtų galutinius taškus, vistik tvarka su tais klubais ar ne. Žiauriai nenorėčiau, jei tektų Freiką užsidėt, bet ką darysi- reiks tai reiks.
Kalėdos ant nosies- kažkaip be fantazijos šiemet, nei dovanų dar niekam neturiu...
Atsakyti
Labas visoms, pagaliau leido sugrįžti thumbup.gif . Prieš porą savaičių kaip atjungė, taip niekaip ir negalėjau prisijungti, nors ką nedariau, jus paskaitau, bet parašyti negaliu. Pagaliau sutvarkė tą problemą ir aš vėl čia. Gerai, kad nedaug priplepėjote, greitai perskaitysiu.

O mes žiauriai norime sėsti, nu taip gražiai riečiamės iš gulimos padėties, apie pusiau sėdimą jau net nekalbu, galva ištisai pakilusi. Jau pradedame verstis nuo nugaros biggrin.gif , ir labai gražiai kalbame, reaguojame į šeimos narius wub.gif
Atsakyti
Sveikos
mes po TA,gavom skiepuku graudziai verke. Vakaras ir su pasisokinejimais tai jau nugara visiskai atsisako unsure.gif zodziu sveria 7,2(+1,8)kg ir 61(+4,5)cm 4u.gif
Atsakyti