Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(MUDU @ 2015 12 03, 11:43)
Oooo matau vėl su savimi kalbėtis galiu  biggrin.gif
Labas diena užsuksiančioms  4u.gif

Sveika
radot knyga?
As tai va buvau vaiku kambario puosyba uzsiemusi biski blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2015 12 04, 13:07)
Sveika
radot knyga?
As tai va buvau vaiku kambario puosyba uzsiemusi biski  blush2.gif

Labas.Taip radom.Ačiū tau už nuorodą 4u.gif

Gal parodysi rezultatą ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 04 gruodžio 2015 - 14:10
Sveikos smile.gif
Mes jau eglutę pasipuošėm, tai daug smagiau namie, o ir pupa neatsižiūri į mirksinčias eglutės lemputes biggrin.gif Tik va orkaitė sugedo, garantinis užsakė naują detalę, kuri greičiausiai atvyks tik po mėnesio... Kalėdos nusimato be naminių kepinių... verysad.gif
Mano pupa jau ištiesusi pirščiukus bando sugriebti žaisliukus ir traukti link burnos bigsmile.gif Nors dažniausiai vistiek dar su kumštukais mosikuoja, bet progresas matyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2015 12 04, 14:09)
Labas.Taip radom.Ačiū tau už nuorodą 4u.gif

Gal parodysi rezultatą ax.gif bigsmile.gif

Nu jei ryt prisesiu prie pc ir foto persimesiu is telefo y pc tai parodysiu smile.gif siaip nieko mandro langus karpiniais isklijavau ir tiek smile.gif
Atsakyti
Sveikos, vakar buvom TA, 2 mėn.sveriam 5920 kg. ir 62.5 cm.
Po skiepo šiandien ryte buvo lb.aukšta temperatūra verysad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Toccara @ 2015 12 04, 17:10)
Sveikos  smile.gif
Mes jau eglutę pasipuošėm, tai daug smagiau namie, o ir pupa neatsižiūri į mirksinčias eglutės lemputes  biggrin.gif Tik va orkaitė sugedo, garantinis užsakė naują detalę, kuri greičiausiai atvyks tik po mėnesio... Kalėdos nusimato be naminių kepinių...  verysad.gif
Mano pupa jau ištiesusi pirščiukus bando sugriebti žaisliukus ir traukti link burnos  bigsmile.gif Nors dažniausiai vistiek dar su kumštukais mosikuoja, bet progresas matyti  smile.gif

Smagu ir džiugu,mes eglutę įprastai tk dieną prieš arba kūčių išvakarėse puošiam ax.gif
Šventėm į svečius išvažiuokit,bus kepinių nors ir ne savų mirksiukas.gif
Kaip tik dukrytė taip pat šią savaitę elgiasi,stengiasi sugriebt peliuką ir link burnytės traukia bigsmile.gif

QUOTE(saulyteaa @ 2015 12 04, 17:18)
Nu jei ryt prisesiu prie pc ir foto persimesiu is telefo y pc tai parodysiu smile.gif siaip nieko mandro langus karpiniais isklijavau ir tiek smile.gif

Radai laiko karpymams thumbup.gif

QUOTE(Gloom @ 2015 12 04, 17:54)
Sveikos, vakar buvom TA, 2 mėn.sveriam 5920 kg. ir 62.5 cm.
Po skiepo šiandien ryte buvo lb.aukšta temperatūra verysad.gif

Gloom kaip šiandiena jaučiatės abu? vaikui temperatūra,o tau žinoma stresas....
Atsakyti
Ok viskas, jau vakar dieną gerai buvo 4u.gif trumpa reakcija.
Kaip faina, kad 3 mėn.nebadys cool.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Maniskis dar su pirsciukais zaisliuku negreba bet su kumsciais tao ogogo kaip makaloja lotuliukas.gif vakar guledamas ant grindu i sona pasisuko bet iki apsivertimo ant pilvo dar toli rolleyes.gif sian be didziojo miego blink.gif o valgydamas pagaliau su manim pradejo bendrauti wub.gif dukryte anksciau man i akis ziurejo ax.gif
Mudu kaip rungtynes bigsmile.gif ir kaip kombezas? 3-6 emei? maniskiui visi rubai 68 ant ribos taipogi ir kombenzonas doh.gif

Gloom ir taip suneliui nedarai skiepo nuo Hep B ir i sitas reaguoja g.gif gaila maziuku verysad.gif mano dvi drauges tik nuo metu darys kaip japonai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, kur tas laikas taip bega? Diena naktis, menuo, du, trys, kaledos ir vel kaledos smile.gif maze tik auga, o as noreciau sustabdyti ta laika. Buvo uzejus kazkokia krize, rieviasi bliauna ir nori kad stacia nesioti. Dabar tas pats, bet nors sypsosi smile.gif rezimas kazkoks yra, bet kas savaite keiciasi. Bijau skiepo, bet bijau ir neskiepyti smile.gif pirmaja skiepijau nuo metu, bet kadangi ejo i lopseli tai viskas baigdavosi ausu uzdegimu. Galvoju gal reikia dabar skiepyti ir labiau pasaugoti namie. Geros dienos.

QUOTE(Toccara @ 2015 11 26, 15:20)
Tokia ta dienotvarkė..nieko rimto  blush2.gif stengiuosi kasdien tuo pačiu metu ryte kelti, dieną guldyti miegoti tuo pačiu laiku ir aišku vakare lygiai taip pat - visos procedūros kartojasi. Valgymai kas 3 val. panašiai, išskyrus naktį, tai pagal juos ir dėlioju viską. Vakarais labai vėlai nakčiai užmigdavo, ne anksčiau 23.30 val., todėl dabar bandau pamažu paankstinti jos dienos pradžią.
Su žaisliukais manoji irgi taip pat, žiūri, šypsosi, kojytėm rankytėm duodasi, bet pasiekti žaislų dar nesistengia.
Kalėdom jau ruošiuosi, dovanų sąrašas sudarinėjamas, kai kurios dovanos jau pakeliui  tongue.gif Ką mažiausiems dėsite po eglute? Aš nesugalvoju, vyras irgi minčių neturi. Pagalvojus jai kaip ir nieko nereikia, bet kažką padėti po egle vistiek norisi  g.gif

As desiu baby bjorn gultukui skirta zaisliuka.
Atsakyti
Mergytės, sorry už poster_offtopic.gif: , gal kam reikia artėjančioms šventėms wub.gif
Nauja Disney kalėdinė suknelė, 3-6 mėn., po apačia bodžiukas. Kaina 10 eur. Kaunas, galiu siųsti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daluu @ 2015 12 06, 10:59)

Puiki mintis, turbūt ir aš ja pasinaudosiu thumbup.gif kai pirkom gultuką, kažkaip net nežiūrėjom į pridedamus žaisliukus. Gal žinote kur pigiau galima tų žaisliukų rasti?
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(Gloom @ 2015 12 05, 13:03)
Ok viskas, jau vakar dieną gerai buvo 4u.gif trumpa reakcija.
Kaip faina, kad 3 mėn.nebadys cool.gif

Džiugu girdėti 4u.gif
Nu jo tie badymai nesmagu,tačiau aš geriau paskiepinsiu dabar ir turėsiu trumpalaikę reakciją,nei kad susirgtų vėliau ....

QUOTE(TDDD @ 2015 12 05, 22:04)
Labuka 4u.gif

Mudu kaip rungtynes bigsmile.gif ir kaip kombezas? 3-6 emei? maniskiui visi rubai 68 ant ribos taipogi ir kombenzonas doh.gif

Rungtynės liux,dar penktadienį vaikų gimtadienyje buvom 2val,net akių nesumerkė,vaikus sekiojo ir kojytėm rankytėm mojavo biggrin.gif
Kombio vis dėl to atsisakėm,nes gavom išmatavimus 3-6men(surašau,gal tau pravers)
60- 61cm - nuo petuko iki kojytes apacios,
20-21cm - kojyte nuo klynuko,
19cm - rankyte nuo pazasties.
Man jis mažokas pasirodė ypač iki žiemos galo,tada reiks ir batukų,ir pirštinyčių,nes jau galai bus nebeuždari.Tai nupirkau rudeninį 2-4men,kai bus šalta nupirksim realiai tinkama,o ne išaugimui.

P.S.žadam į MAMA apdovanojimus eiti,nes jau keli metai visa šeima einam,tai nesinori tradicijų griauti ax.gif

QUOTE(daluu @ 2015 12 06, 10:59)
Labas rytas, kur tas laikas taip bega? Diena naktis, menuo, du, trys, kaledos ir vel kaledos smile.gif maze tik auga, o as noreciau sustabdyti ta laika. Buvo uzejus kazkokia krize, rieviasi bliauna ir nori kad stacia nesioti. Dabar tas pats, bet nors sypsosi smile.gif rezimas kazkoks yra, bet kas savaite keiciasi. Bijau skiepo, bet bijau ir neskiepyti smile.gif pirmaja skiepijau nuo metu, bet kadangi ejo i lopseli tai viskas baigdavosi ausu uzdegimu. Galvoju gal reikia dabar skiepyti ir labiau pasaugoti namie. Geros dienos.

Dėl skiepų kaip visada daug diskusijų,taigi kaip nuspręsite taip ir bus mirksiukas.gif
Kalėdom pirksiu maitinimo kėdutę,su keliomis atlošo padėtimis,galės jau ir dabar mergina prie bendro pietų stalo dalyvauti.
Atsakyti