Mano panelė nesiekia jokių rekordų 59cm ir 5750kg. Po skiepų jokios reakcijos,išskyrus dar neišsivaikščiojęs guziukas ant kojytės.
QUOTE(Gloom @ 2015 11 27, 23:27)
Maniškis sveria apie 6 , tik ūgio nežinau, mėnesio 60 cm.buvo.
Mes jau turime šiokį tokį ritmą, vakare migdomės 21.30-22 val.,ryte keliasi 8-9 val.,naktį 2-3 valgymai.Pietinis miegelis 11-12 val.ir miega 3-4 val.
Mes jau turime šiokį tokį ritmą, vakare migdomės 21.30-22 val.,ryte keliasi 8-9 val.,naktį 2-3 valgymai.Pietinis miegelis 11-12 val.ir miega 3-4 val.
3-4val pietų miegas manoji max valandą ištempia ir tai retais atvejais.Šiaip po 15-20min
QUOTE(saulyteaa @ 2015 11 28, 09:17)
Jei skaiciuot tai ka dabar parode svarstykles tai ~ 8kg
nu toks tikras meskinas ir siaip matosi kad tvirtaa vyrukas
nu toks tikras meskinas ir siaip matosi kad tvirtaa vyrukas
oho vyrukas auga
QUOTE(Zefyre @ 2015 11 28, 17:03)
sveikos,
mums antradieni skiepas, tikiuosi viskas ok bus. o vat man, tai net nezinau, kas vyksta 5 sav. po gimdymo jau nekraujavau, 7 sav vel truputi ir dingo, 9 sav. vel.... nuejau pas gine, paziurejo echoskopu, kad lyg kraujo kazkiek gimdoj yra like, israse 5 injekcijas. po 3 injekciju jokiu rezultatu net nezinau, jei nebuciau nuejus, tai jokio itarimo, kad kazkas negerai net netureciau
mums antradieni skiepas, tikiuosi viskas ok bus. o vat man, tai net nezinau, kas vyksta 5 sav. po gimdymo jau nekraujavau, 7 sav vel truputi ir dingo, 9 sav. vel.... nuejau pas gine, paziurejo echoskopu, kad lyg kraujo kazkiek gimdoj yra like, israse 5 injekcijas. po 3 injekciju jokiu rezultatu net nezinau, jei nebuciau nuejus, tai jokio itarimo, kad kazkas negerai net netureciau
palukėk,gal po 5 injekcijų susitvarkys beje kokios jos? kam konkrečiai skirtos?
P.S.
ne į temą gal kas turite knygą "Nežudyk strazdo giesmininko" Harper Lee Vyriausiajam reik perskaityt,o nerandu nei bibliotekoj,nei knygyne