Kaip keista matyt šią temą
Labas! auga gerai, valgo dar geriau. Maisto racionatas platus! 6 dantys, daugiau nematau dygsta ar ne.Su tėte auksinis vaikas, su manim zyzla, sekioja ir verkia
labas
ar yra gyvų ir sugebančių prie kompiuterio prisėst? Abejoju, nes kai mažiai pasileidžia keturiom ir dviem, tai jau nepasedėsi su supermamom
beje kas matet filma blogos mamos? sako butina paziuret visom supermamytem
sveikinu kam jau metukai. mes jau atsventem ir gimatdieni ir krikstynas tuo paciu. sugrižau i darbą, tai vat sedim ofise abidvi, po kokias tris keturias valandas o po to vazinejam dičkių surinkti iš mokyklos ir suvežiot į namus ar būrelius.
siaubas kaip greitai metai prabėgo
ar yra gyvų ir sugebančių prie kompiuterio prisėst? Abejoju, nes kai mažiai pasileidžia keturiom ir dviem, tai jau nepasedėsi su supermamom
beje kas matet filma blogos mamos? sako butina paziuret visom supermamytem
sveikinu kam jau metukai. mes jau atsventem ir gimatdieni ir krikstynas tuo paciu. sugrižau i darbą, tai vat sedim ofise abidvi, po kokias tris keturias valandas o po to vazinejam dičkių surinkti iš mokyklos ir suvežiot į namus ar būrelius.
siaubas kaip greitai metai prabėgo
Labas mirus temute, mes irgi gimtadieni atsventem , laukiu kada vaiksciot prades gal dar kas uzklys cia
Aš aš bet mažai čia mūsų
Maniškis dar nevaikšto, 6 dantys. Su charakteriu
Maniškis dar nevaikšto, 6 dantys. Su charakteriu
Labas rytas.
Aš dažnai į SM užeinu,šioje temoje nuo pradžių ramybė buvo
Sveikinimai visiems jau esamiems ir būsimiems metinukams
Mažoji žingsniuoja lėtai ir trumpus atstumus,jei reikia greitai ar tolėliau 4-iom juk greičiau Vis dar valgom-geriam MP ,judrumu ,charakteriu pranoksta brolius,jos visur pilna,puikiai draugaujam su puoduku,pati nenueina,bet atsikėlus,pavalgius,prieš išeinant,grįžus iš kur nors sėdam,taigi triusikėliai sausi būna Tik kategoriškai ignoruojam lovytę,lovoje išmiega naktį,dantukų dygimo metu su 1-2prabudimais.Nusprendžiau metukų progą lovytę keist į lovą.
Mili kaip spėji ir dirbt ir vežiot? Man du suvežioti jau taksiste reikia būti,apie darbą negalvoju.
Aš dažnai į SM užeinu,šioje temoje nuo pradžių ramybė buvo
Sveikinimai visiems jau esamiems ir būsimiems metinukams
Mažoji žingsniuoja lėtai ir trumpus atstumus,jei reikia greitai ar tolėliau 4-iom juk greičiau Vis dar valgom-geriam MP ,judrumu ,charakteriu pranoksta brolius,jos visur pilna,puikiai draugaujam su puoduku,pati nenueina,bet atsikėlus,pavalgius,prieš išeinant,grįžus iš kur nors sėdam,taigi triusikėliai sausi būna Tik kategoriškai ignoruojam lovytę,lovoje išmiega naktį,dantukų dygimo metu su 1-2prabudimais.Nusprendžiau metukų progą lovytę keist į lovą.
Mili kaip spėji ir dirbt ir vežiot? Man du suvežioti jau taksiste reikia būti,apie darbą negalvoju.
QUOTE(MUDU @ 2016 09 14, 07:09)
aš tai viską spėju, apart pasisedėjimo SM.
QUOTE(Mili @ 2016 09 26, 15:56)
aš tai viską spėju, apart pasisedėjimo SM.
Šaunu.Dovilytė ko gero nebevaikšto,o bėgioja?
Rytoj ir maniškės pirmasis rimtas tortadienis Kiap greit bėga laikas
Sveikos
Kaip gyvuojat?
Maniskis tiesiog laksto.dziazuoja su sese.linksmybes namuose nerealios!😄 turim 8 dantis ir 4 dygsta vienu metu.
Labai linksmas.mielas.jei toks dar butu.noreciau 3cio😘
Papildyta:
Sese eina i darzeli.bet tetis vezioja.super😊 mes dviese su biciuku🤗
Kaip gyvuojat?
Maniskis tiesiog laksto.dziazuoja su sese.linksmybes namuose nerealios!😄 turim 8 dantis ir 4 dygsta vienu metu.
Papildyta:
QUOTE(*Diablo* @ 2016 10 09, 21:55)
Sveikos
Kaip gyvuojat?
Kaip gyvuojat?
Sese eina i darzeli.bet tetis vezioja.super😊 mes dviese su biciuku🤗
Sveikos
Maniau jau cia visiskas stilis bus bet ziuriu dar yra uzklystanciu
Mes gyvenam neblogai,turi 8 dantukus dabar dygsta kruminiai ir iltiniai,jau vienas kruminukas prasikale laukiam sekanciu vaiksciot vyrukas pradejo pries pirma gimtadieny tai dabar visur paskui sese ir broly laksto
Maniau jau cia visiskas stilis bus bet ziuriu dar yra uzklystanciu
Mes gyvenam neblogai,turi 8 dantukus dabar dygsta kruminiai ir iltiniai,jau vienas kruminukas prasikale laukiam sekanciu vaiksciot vyrukas pradejo pries pirma gimtadieny tai dabar visur paskui sese ir broly laksto
Sveikos! Kaip laikotes?
Mes augam gerai, linksmi ir laimingi. Tik sese prinesa ligu is darzelio. Puikiai atkrentam visi. Nesitikejau kad vaiko datzelis baisiausias suaugusiems
Turi 16 dantu vyrukas. Dabar suprantu kodel moterys nori tureti beeniuka, panos labai inoringos palyginus
Daug nerasau, nezinau, kada kas atsakys ir ar beaplankys...
Mes augam gerai, linksmi ir laimingi. Tik sese prinesa ligu is darzelio. Puikiai atkrentam visi. Nesitikejau kad vaiko datzelis baisiausias suaugusiems
Turi 16 dantu vyrukas. Dabar suprantu kodel moterys nori tureti beeniuka, panos labai inoringos palyginus
Daug nerasau, nezinau, kada kas atsakys ir ar beaplankys...