Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

Kitos savaitės nemokamoms fotosesijoms Kaune ieškau 7-11mėn. berniukų, kurie jau sėdėtų, bet dar neropotų. Norintys susikietite su manimi čia - https://www.facebook.com/evitafoto/ , arba el. paštu info@evitafoto.lt
user posted image
Atsakyti
Labas biggrin.gif matosi savaitgalis ax.gif

Na ka maziuko odyte tvarkosi stafilokokko nera thumbup.gif dantys po keliui nes jau kumscius baigia suvalgyti lotuliukas.gif net oda serpetuoja doh.gif ir su kremu nepatepsi sulaizys...

Velykini torciuka turiu, kiausynius padaziau tai esam pasiruose sventei bigsmile.gif tiesa daziau su violetiniu kopustu tai tokie melyni patapo blink.gif keistoki... kita kart nors gelyciu pridesiu gal grazesni bus rolleyes.gif

Mazius per sias dienas jau graziai sedi ir nebekrenta o jau supranta kaip reikia issitiesti kad nenukrysti thumbup.gif ir pastoviai manes kviecia mamamamama... tik kas nepatinka mamamamama doh.gif

Lauke pasakiskas oras bigsmile.gif

Papildyta:
agreit mazosios gimtadienis 4u.gif 4u.gif 4u.gif tai nezinau kaip svesti g.gif i vaiku kambari nenoriu nes visad ka nors pagauna ir mazius gali ka parnesti vis gi aplaizo viska ir gyvena ant "grindu" o jei namuose tai baugina betvarke kuri reiks tvarkyti doh.gif kaip sventem savo mergaitem triju metu gimtadieni g.gif
Atsakyti
QUOTE(TDDD @ 2016 04 30, 14:30)
Labas biggrin.gif matosi savaitgalis ax.gif

Na ka maziuko odyte tvarkosi stafilokokko nera thumbup.gif  dantys po keliui nes jau kumscius baigia suvalgyti lotuliukas.gif net oda serpetuoja doh.gif ir su kremu nepatepsi sulaizys...

Velykini torciuka turiu, kiausynius padaziau tai esam pasiruose sventei bigsmile.gif tiesa daziau su violetiniu kopustu tai tokie melyni patapo blink.gif keistoki... kita kart nors gelyciu pridesiu gal grazesni bus rolleyes.gif

A cia kur tokios velyvos Velykos? blush2.gif
pas mus ir viskas y burna virsuje jau matosi patinusios dantenos,vienas turetu prasikalt bet kazko vis delsia g.gif
smagu kad ner stafilokoko 4u.gif
Mano maziu vis paberia po viena po du spuogiukus ir nezinau nuo ko. Sake nuo brokolio bet kad jo nevartojant bere g.gif
Gi J paskutiniu metu nori visur stotis tai as jau apdraskyta ir su melynem biggrin.gif jei neranda kur yskibti kabinas y mane ir stojas doh.gif matyt labai jau eit nori smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Ar dar yra 'gyvų" šioje temoje? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 05 18, 09:08)
Labas rytas 4u.gif  Ar dar yra 'gyvų" šioje temoje? g.gif  unsure.gif

Aš aš smile.gif kaip gyvenate?kaip auga?ką moka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2016 05 18, 12:29)
Aš aš smile.gif kaip gyvenate?kaip auga?ką moka? bigsmile.gif

Sveika.Džiugu,kad atsiliepiat mirksiukas.gif

Gyvenam gerai,neskaitant to,kad jau tris naktis kategoriškai atsisako miegoti lovytėje doh.gif mergužėlė ropoja,stovi,žingsniuoja laikydamasi už baldų,vis dar su 1 dančiu biggrin.gif

Kaip jūs gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 05 18, 13:03)
Sveika.Džiugu,kad atsiliepiat  mirksiukas.gif

Gyvenam gerai,neskaitant to,kad jau tris naktis kategoriškai atsisako miegoti lovytėje  doh.gif mergužėlė ropoja,stovi,žingsniuoja laikydamasi už baldų,vis dar su 1 dančiu biggrin.gif

Kaip jūs gyvenate?

Nu su mama geriau miegot biggrin.gif
saunuole panele sitiek daug moka. Maniskis tai ropoja,kimbasi,stojasi visur,bet dar eit nelabai nori blush2.gif turi jau 5 dantis,sekmingai piktas vis tai laukiam kitu dantu nes virauj smegeneles istinusios iki kruminiu 4u.gif
Atsakyti
Dar as gyva biggrin.gif

Turim 4 dantukus bet toks zyzla ir piktas kad laukiu dar, idomiaisia kad virsui dantis sonines isdygo dabar kaip vampiriukas lotuliukas.gif tokiu ciudu nei su vienu neturejau lotuliukas.gif

Moka sliauzti, atsisesti, sedeti, stojasi, pradejo zingsnioti prie zaislu bet dar visas nestabilus tai is vis negaliu vieno palikti cool.gif

Del valgymu man dilema: bulvei ir moliugui alergiskas doh.gif tai duodu cukinija, spunatus, ziediniu kopustu, grikiu, aviziu, babana ir oboli, kad dar duodat???

Perkeliau i kelionini lovyte tai muistodi sunkiai uzmiega, keliasi daug kartu nakti doh.gif valgyti nenori rik paima ir miega tai jauciu dantis skauda

Papildyta:
Del maziuko berimu tai kiek visko pergyvenom pasirodo turim bakterija nuo kurios skiepijo Influenza o kodel pas ji atsirado nieks nezino o gal cia reakcija skiepui irgi nieks nezino unsure.gif tai perejau daug gyd jokiu atskimu.. diagnoziu kruva... nutariau neskipyti kol nebus nei vienos demes...dabar liko tik serpetotos krutynes sryty, ant koju
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Saulyteaa,neaišku ar su mama geriau ar su abiem tėveliais nes per viduriuką puikiausiai išmiega biggrin.gif Man atrodo visi tiek moka mirksiukas.gif

TDDD 4u.gif aš saviškei mėsytės jau visas duodu ,morkytes,žirnius,burokėlius,jau ragavo ir sasyskutę , netgi žuvytę.Vaisių tai dar abrikosą,persiką,kriaušę jei saldus valgo.ryžius.Ji labai nedaug valgo,per dieną labai retais atvejais 200ml susidarę buvo,o šiaip apie 100ml,tai duodu visko po truputį.Ji coliukė pas mane wub.gif

Ir jūs dantyti kokie doh.gif Manoji vis dar vienu dantuku mane kramto biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Mes turim 4 dantis, gražiai sakom mama wub.gif , sėdasi įsikibęs, švelniai prilaikomas pastovi, bet neina dar. Aš baisiai ir nepergyvenu, nes mergaitė irgi tik nuo 12mėn. pradėjo žingsniuoti.
Ruošiamės atostogoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 05 25, 16:57)
Labas visoms  4u.gif
Mes turim 4 dantis, gražiai sakom mama wub.gif , sėdasi įsikibęs, švelniai prilaikomas pastovi, bet neina dar. Aš baisiai ir nepergyvenu, nes mergaitė irgi tik nuo 12mėn. pradėjo žingsniuoti.
Ruošiamės atostogoms  thumbup.gif

Sveika 4u.gif

Kur lekiate?

P.S. maniškė vis dar nemėgsta važiuoti,neatranda ji tame malonumo,o ir "nužaisti,nukalbinti" neina verysad.gif taip ir pakibo mūsų tolimesnė išvyka,ko gero teks Lietuvos,o geriausiu atveju Latvijos pajūriu pasdžiaugt ax.gif
Atsakyti
Labuka,

Vakar buvom prie juros zingsniavom po smeli bigsmile.gif nrlabai suprato vaikas kas cia dedasi lotuliukas.gif is pradziu patiko po 5 min ant rsnku prasesi biggrin.gif

Eisim nuo kitos sav masaziuotis, vis desine kojite karts nuo karto traukia ir ant pirsciukus stojasi...

Kiek maitinimu per diena turit? Maniskis dar nei vieno doh.gif tik kokius 50 g suvalgo po to MP duodu doh.gif bet jau ryte ir per pietus taip bigsmile.gif o ka vakare duodat? ar pienisku produktu ragavot kas?
QUOTE(MUDU @ 2016 05 25, 17:02)
maniškė vis dar nemėgsta važiuoti,neatranda ji tame malonumo,o ir "nužaisti,nukalbinti" neina  taip ir pakibo mūsų tolimesnė išvyka,ko gero teks Lietuvos,o geriausiu atveju Latvijos pajūriu pasdžiaugt

Ne jus vieni tokie doh.gif imanoma vaziuoti tik kai miega blink.gif net vyra i orouosta negaliu nuvezti/pasitikti jei ne laikas vaikui miegoti doh.gif kaip nepatogu sakes... o negalvoji kad jei kedute ziures i preki situacija pasikeis g.gif gal viska matys ir nereks, ka?

Nuo kada planuojat i kita kedute kelti?
Papildyta:
QUOTE(Jūja @ 2016 05 25, 16:57)
Labas visoms  4u.gif
Ruošiamės atostogoms  thumbup.gif

Kur vaziuojat bigsmile.gif fainiai pakeisti vieta thumbup.gif
Dar misiskiai ir neturi zingsnioti ax.gif ir stotis nelabai dar reikia rolleyes.gif

Mamamama sako kai mane pamato arba kai prasosi pas mane rolleyes.gif jau samoningai wub.gif
Atsakyti