Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

Labas rytas. 4u.gif
Mažai bendraujama šioje temoje,alia vistiek,bent jau prisiduodam
dantukų vis dar laukiam,ropot dar neropojam,pagaliau atsistojo lovytėje(sportavo,sportavo kol žiūrim stovi biggrin.gif ).Pagaliau galiu sakyti valgo košytes-įvairių kruopų,su įvairiomis tyrelėmis,vaisiais.Nuo šiandien mėginsim daržovienę vėl įvest ir pamėgt,nes kategoriškai ją ignoravo.

Kaip kiti rugsėjinukai gyvena? ax.gif
Atsakyti
4u.gif Mes vakar buvom TA. + 300 gr. ir + 1,5 cm. Gavom skiepą,apsiverkėm ir grįžom miegodami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 04 12, 17:56)
4u.gif  Mes vakar buvom TA. + 300 gr. ir + 1,5 cm. Gavom skiepą,apsiverkėm ir grįžom miegodami  biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif Čia 6mėn skiepą nusikėlėt?

Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 04 13, 07:33)
Labas rytas 4u.gif Čia 6mėn skiepą nusikėlėt?

La, nea,7 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 04 14, 00:23)
La, nea,7 mėn.

O koks 7men skiepas yra? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif tikrai, o koks skiepas 7 mėn.? g.gif
Manoji dantukų irgi neturi, daržoves labiau mėgsta nei kruopas, matyt čia į mane biggrin.gif Bandžiau duoti truputį obuolio, tai vėl suviduriavo su trupučiu kraujo verysad.gif Kažkaip visai nedraugaujam su vaisiais, o taip norėtųsi... Paskutiniu metu panelė tokia aktyvistė pasidarė, visą dieną malasi, bet miega irgi mažai, jei valandą išmiega, jau pasiekimas doh.gif Bendrai per dieną 3 valandos gal ir išeina, bet ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Toccara @ 2016 04 14, 11:18)
Sveikos  smile.gif tikrai, o koks skiepas 7 mėn.?  g.gif
Manoji dantukų irgi neturi, daržoves labiau mėgsta nei kruopas, matyt čia į mane  biggrin.gif Bandžiau duoti truputį obuolio, tai vėl suviduriavo su trupučiu kraujo  verysad.gif Kažkaip visai nedraugaujam su vaisiais, o taip norėtųsi... Paskutiniu metu panelė tokia aktyvistė pasidarė, visą dieną malasi, bet miega irgi mažai, jei valandą išmiega, jau pasiekimas  doh.gif Bendrai per dieną 3 valandos gal ir išeina, bet ne daugiau.

Nenusimink,mes per kelis miegojimus vos valandą gaunam doh.gif Jūs net 3 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kur visos prapuolėte? unsure.gif
Atsakyti
laba,

aš tai prapuolus, nes interneto mobilaus planšetėje namie nebeturiu. tai reikia iš telefono ,,sharinti" ir t.t. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif nu sudėtingas reikalas.

tai vat darbe šiandien prie optinio interneto, tai tiesiog atgaiva širdžiai wub.gif

o šiaip mažoji aktyvistė jau didelė, ir reikalų daug, tai ir nelabai yra kada pasipasakoti. tai ant puoduko sėdam, tai ką nors kramto, tai nuo vieno žaisliuko prie kito nešti reikia. o kur dar kitus tris susivežioti, pamaitinti, suriktuoti doh.gif aišku daugiausia vargo su mano mažiausiuoju, tas kur sutuoktiniu vadinamas doh.gif doh.gif doh.gif jau kantrybė senka.

Dovilytė, kaip ir anksčiau, kėsinasi tik į suagusiųjų maistą. dar kelis kartus bandžiau košytės išvirti tai žiaukčioja ir pyksta. Panelė atsistoja tik vonelėje, nes įsigyjom i dušo kabina labai faina - tokia kad vaikas sėdi iki liemens vandenyje. liuks daiktas http://www.babymarke...577008131/p1051 labai rekomenduoju.
Papildyta:
QUOTE(saulyteaa @ 2016 04 08, 03:50)
Man dar negryzo mm  rolleyes.gif

Pavydžiu. man mm sugrįžo lapkričio mėn unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Toccara @ 2016 04 07, 20:51)
Man mm atsinaujino tik prieš porą savaičių. Beveik tuo pačiu metu ir plaukai nustojo slinkti kuokštais  biggrin.gif

o tai gal kad man taip greit atsinaujino tai ir plaukai neslinko? g.gif bijau net taip sakyt, bet kad nesusidoroju su savo gaurais kiek priaugo per neštumą. Kai jie pas mane banguoti, tai jei nesusiglostau ir nesusilyzinu - kaip Einšteinas atrodau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2016 04 06, 06:40)

Maniškė lovytėje jau stojasi,pilnai nepavyksta išsilaikyti savarankiškai,bet nedaug trūksta  bigsmile.gif O vakariniai užmigimai tai jau nervuoja 1val kaip niekur.Užmiega įdedu į lovytę nemiega,mėginu šalia savęs pasidėti tas pats-jau atrodo miega tik pasijudini ir vėl iš naujo.Tai taip ir "žaidžiam" doh.gif Dabar tokie faini orai,kad visą dieną lauke prabūnam.

Pas mus tevėlis įkirto tokį indėnišką šokį. aš jį vadinu - ,,užlaužti Dovilę". tai vakariniai migdymai būna jo darbas.

niekaip nepersikraustom į lovelę schmoll.gif . vis tiek nakti - 2-3 maitinimai, ir aš kol maitinu, pati užmiegu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 19 balandžio 2016 - 11:18
Sveika Mili 4u.gif

Jau darbuojiesi?

Kaip sekasi ant puoduko? Mano vyrukai kažkaip greit susivokė kas ir kaip merginai tai iiiilgai sėdėti reikia biggrin.gif
Košytes valgo tik tirštesnės konsistencijos,į žmogiškąjį maistą jau pretenduoja maniškiai labai valgo burokėlių sriubytę,kurią verdu iš obuolių sultyse marinuotų burokėlių,bulvytės ir kukuliukų,tai sesė neatilieka,kerta irgi bigsmile.gif

Naktinių matinimų turime irgi 2-3k,bet ji pavalgo gana greitai,atgal i lovyte ir parpia,tik apie 5-6val tenka pas save guldyti ypač aktualu savaitgaliais.O vakarais šokam ir toliau,ir...vis dar nemėgsta automobiliu važiuoti,jei miega tai gerai,jei ne "šakės" unsure.gif nepadeda nei žaislai,nei mamos rankinuko turinys niekas,o važiuoti tai reikia.Tada ir siutas ir beviltiškumas apima blush2.gif kada tai baigsis...
Atsakyti
Labukaka biggrin.gif
pargriztam i "seima"

Prapuolem nes sirguliavo tai vieni tai kiti... dabar maziui geriau tai prisiduodu ax.gif
Buvom Maskvoj labai patiko svaru grazu tikvirsbutis neatitiko nuotrauku ir vienai su vaiku ir lagaminu ir vezimu sunku butu doh.gif
Maziukas mano tai ir sveria 9100 ugio nezinau, maitinu tik pienu nes dabar sunki situacija su oda, metem baseina, berimai sausim demem taip ir lieka + jau beveik dvi sav kaip odos pulinis berimas del jo perejau 4 gyditojus, du is ju pripazino atopini dermatita, vdi pulinga odos infekcija, alergologe neigia Atopini dermatita nes nenezti tai laukiu tyrimu del stofilokokko... o prasidrjo viskas nuo slogos kuri perejo ir kosuli, poto akiu uzdegimas ilasinom antibus ir prasidejo odos puliniai, dar karta isitikinau kad musu medicina nieko nezino ir is kart israso antibiotikus! tai buvau pas homeopatus su kurias jau kelis metus draugauju... deja negalejom mes skiepiti vaika su bet kokiu berimu doh.gif ka as is nujauciau ir seimos gyd sakiau! o dar suzinojau kad homeopatas tvirtina kad sausis demes nuo dantuku periodo! jam ne karta pasitvirtino kai islisdavi visi dantukai berimas dingdavo bigsmile.gif alergologo teigimu galiu ivedineti primaitinima thumbup.gif nors jokiu tyrimu nedare sake kai ivedinesit produkta ir ber ir kasisis tai tada ir jieskosim alergenu thumbup.gif
Maniskis moka sliauzti per visa kambari, jau kelis kart stonosi ant keturiu, nori begti sedeti nenori, bet moka graziai sedeti nors ir krenta i sona, maciau kad is gulimos padetes atsisedo bet va kaip nemaciau, vezime graziai pasedi val po to gali ir uzmigti, nakciai eina apie 21 miegucio keliasi 6:30-7:50 veliausiai doh.gif visa seima peledu tik devynmete dukra ir mazius ankstivi cool.gif diena miega 2 k po 1,5-2 val, masinoj gali vaziuoti tik su soske ir tai neilgai, tai taikiau kai nori miego,kitaip niekas nepadeda kaip MUDU dukrytei.
Papildyta:
Patinka is zaislu FP vartai dukros seip i jos reagavo, gali vienas 10 min pazaisti, pasliauzioti po to zyzia ir ant ranku nesiok nors ir stumiasi tai reikia vedzioti doh.gif dar storis nemoka normaliai bet kojos bega doh.gif reks isigita manieza tokia dideli su pagalem kad ismoktu sesti ir stotis nes namuose nera kur blink.gif kedes per lengvos lovyte kaip lopsiukas doh.gif ir man ramiau bus prie laidu ir i razetes nelis rolleyes.gif
Papildyta:
Mano trimete ismoko pati ant tuliko uzlipti tai jau nereikia begti kai nori sisiu thumbup.gif tai labai didelis pazingimas rolleyes.gif
Buna dienu kaiis tikruju sunku kaip vovere tai prisimsnu Saulyteaaa kaip tvarkosi su trim maziukais blink.gif
Toccara gal taviskei issibalsnsavo organizmas del eteinsnciu dantuku? jus paziurekit kaipatrodo maziuku rentgeno nuotrauka su dantukais jie gi kauletose dantienose gyvena rie kaulai juda kol dantukai eina koks skausmas! kiek suages gali danties skausma kenteti? as tai is vis negaliu man smeginis tirpsta blink.gif o maziukai turi issuginti 20 dantu per du metus doh.gif tai cia po viena i du men, o jie ateina po du ar po tris is kart... nu cia pamastimui ax.gif

Mili geras tas daiktas maidimui bigsmile.gif vasarai bus gerai lauke bigsmile.gif laukiu jau silumos bigsmile.gif
Papildyta:
Man dar mmm negrizo ax.gif beje is priaugintu kg liko tik ~5 bigsmile.gif o nuo sikniuko nukrito 6 cm thumbup.gif matyt begiojimai per aukstus duoda rezultatus biggrin.gif

Papildyta:
Tiesa del skiepu ir antibiotiku, naujas muzu homeopatas nera nei pries nei uz bet sako taipkad pries koki isikisima reikia pagerti kazkokiu zirniuku kad nuimti galimu salutiniu reiskiniu ir padidinti efrktivuma toks poziuris man tinka ax.gif gal kam dar tiks...
Atsakyti
TDDD gerai kad kelione vykusi. O apie berimus tai eina sau blink.gif nu bet tikekimes kad viskas bus gerai ir praeis jie jum be didesniu pasekmiu 4u.gif
Atsakyti