Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(saulyteaa @ 2016 03 17, 07:26)
Nepyk bet tokio amziaus vaikui nuo bendro stalo  blink.gif nu nebent jus ten be druskos ir prieskoniu valgot zodziu super sveikai 4u.gif
O koses trink su sakute o ne blenseriuok tada kad butu gumuliuku jei jau taip jai patinka kaip sakai 4u.gif

Nu nepykstu. Druskos sunaudoju 250 gr pakeli per metus laiko, vegetos net is tolo kvapo nepakenciu, maista skaninu zolelemis is savo darzo ir saldiklio.
Dabar darzoves tokio skonio, kad nesistebiu jog nevalgo ju. Ko noret, vis gi kovas o ne rugsejis.
Atsakyti
Maniskiai visi miega einu filma su vyruziureti ax.gif dukros kartu miega tai mazoji nebludija naktimis bigsmile.gif

Mudu jei spajauna gyd vakar patvirtino kad vaikas nepasiruoses g.gif net jei nori is jusu stalo tai kaip ir Mili pedagoginis maitinimas jai tiks mirksiukas.gif gal ir maniskiui tiks jei nuo visko bers ka iki metu tik pienu maitinti belieka mirksiukas.gif ir po znipsneli nuo stalo duoti rolleyes.gif dar terapeute sake kad buna vaiku kuriems 50 g ir jis sotus o kitiem ir 170 mazai ir tai normos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 03 17, 19:11)
Ačiū už besitęsiančius sveikinimus.
TDDD, mūsų šį mėnesį TA irgi tik 340 gr. ir net 3,5 cm. Dabar esam 8 kg. ir 71,5 cm.
Mili,nespringsčioja mažiukė nuo kieto maisto? Maniškis valgė daržovinę ir pradėjo žiaugčioti,žiūriu,kad kažkaip neramiai elgiasi,muistosi. Išėmiau iš kėdutės paverčiau ir kostelėjo. O tada pamačiau nesusimalusį morkos gabalėlį.Tai todėl ir žiaugčiojo,kad nepavyko nuryti.
Aš tik pamąstymui. O galima tokiems mažiems kepto g.gif ?

Nu ne, nuo kieto nespringsta, sausaini gabalais ziaumoja ir nieko. O kose kai kisu - iki asaru ziaukcioja rolleyes.gif

o del to kepto, tai jei necirskini ant tauku ar aliejaus iki gruzdesiu, tai nemanau kad kas blogo. Pvz as duodu ant sausos keptuves keptus sklindzius arba blynelius- sirdeles, nes jie minksti ir tirpus.

Na kaip mano mama sako, mus visus nuo menesio laiko primaitindavo ir obuoliu ir avizu kisieliuku ir kiausinio tryniu, ir vat uzaugom. Ir alergiju sitiek nebudavo. O dabar.... doh.gif tpfu tpfu tpfu Doviles nuo nieko neberia, pilvuko nepucia - jau net neatsimenu kada pirsciojant girdejau. Tustinasi kiekviena diena normaliausiai. Tad vien tik tai kad ne pagal knygas ir gydytojus primaitinu irnesakyk.gif manau geriau motiniska nuojauta pasikliausiu.
Vat siandien sugrauze is ryto du sausainiukus ir ryziu traputi is Hipp, pietums gavo tris gabalelius upetakio ir sumaumojo kokius 5 saukstelius avieciu saldytu - ne tyreles, o su visais tais grudeliais, o vakare is mano ranku lupo puodeli su metu arbata - tad irgi gurksnojo is puodelio, nes matot jai buteliukas panasus i kramtuka o ne i speneli lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mili: 17 kovo 2016 - 23:32
Labas rytas wacko.gif kada as pamiegosiu iki nenoriu g.gif lotuliukas.gif
arb avakare su vyru norim pabuti arba miega issirinkti g.gif

Kam dare epidura ar skauda galva jums?

Mili Dovyle tavo tikrai daug vyresne atrodo is elgesio negu tokio amziaus vaikai thumbup.gif
o lad i wc eina kas dien tai thumbup.gif mano dukra irgi pertrinto nevalge veme ir iki siol nemegsta net bulviu nes konsistencija nepatinka ax.gif kaip pasiseke kad nera alergiju thumbup.gif dantu irgi nera biggrin.gif o tu gi vistiek maitini?
Atsakyti
QUOTE(TDDD @ 2016 03 18, 10:17)
Labas rytas wacko.gif kada as pamiegosiu iki nenoriu g.gif  lotuliukas.gif
arb avakare su vyru norim pabuti arba miega issirinkti g.gif

Kam dare epidura ar skauda galva jums?

Mili Dovyle tavo tikrai daug vyresne atrodo is elgesio negu tokio amziaus vaikai thumbup.gif
o lad i wc eina kas dien tai thumbup.gif mano dukra irgi pertrinto nevalge veme ir iki siol nemegsta net bulviu nes konsistencija nepatinka ax.gif kaip pasiseke kad nera alergiju thumbup.gif dantu irgi nera biggrin.gif o tu gi vistiek maitini?

tai aisku maitinu, negi oru gyva butu. kaip jau sakiau, net misinuko negaleciau suduot, nes buteliuko nepripazista. bandziau Avent puodeli su snapeliu - irgi stumia. o va is puodelio kai as geriau, tai ir jai baiseliausiai reikia paragaut.

o mano Deimanciuke, antroji, lygiai tokia pati buvo, tik dar jinai is viso saukstelio bijojo. Gyvenime nesu jai saukstelio i burna ikisus - tik pati, ka rankytemis paimt gali. Maitinau vien pienu ir mazais kasniukais iki 11 men. ir dabar nieko koses, tyreles, konsistencijos negali pakesti - jai negali mesa su padazu buti, jokios trintos sriubos, net kecupas nelenda. Tad ir Doviles issidirbinejimu stebuklu nelaikau.

siaip drauge turiu - jau suaugusi moteris, o tas pats. sako man glitu ir negaliu nuryti.... blink.gif
Atsakyti
Aš pati verdu košes, turėjau užsišaldžiusi.Vakarais mamuko grikius duodu, šiandien milupos košyčių nupirkau.
Man davė epidurą, galvą skauda tik po bemiegių naktų lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Aš irgi pati verdu daržovines su mėsyte. Gaunasi dviem dienom. Daugiau negaminu. Turiu ir pirktinių indeliuose,pirkau per akciją,kai dar nevalgė daržovienių,bet taip ir neprireikė. Mergina priešingai,tik pirktones pripažino,tai iškarto pasiruošiau biggrin.gif Nieko,pasiimsim į kelionę. Turip užpilamą molupą košę,ragavom,bet be didelio noro,mėsytė geriau biggrin.gif .
Šiandien net pagailo mažiuko. Visai netyčia užmačiau guldydama į lopšį,kad negali kojyčių ištiesti-netelpa. Išėmiau storą voką,galvojau gal tilps be jo, bet ne. Susidėjo ant vežimo krašto kojas ir laimingas guli lotuliukas.gif . Įtiesiau voką į sportinuką ir 2 val. išparpė lauke,kai grįžom dar pusvalanduką išparpė namie. Išnešėm lopšio dalis į valyklą,teks atsisveikinti. Išaugom... wub.gif
Mili,o blynuką tu smulkini ar kažkaip sutrini?
Žiūrėjau ir aš šiandien į tuos kūdikių sausainius. Bet jie skirti nuo 6 mėn.jei smulkini ir dedi į košę,jei vieną valgai nuo 8 mėn. Tai susilaikiau ir nepirkau.
Bandysiu šiandien vaikį apgaut. Duosiu banano paskaninto MP.
Atsakyti
Sveikos, kiek daug prišnekėjusios, kiek daug įspūdžių smile.gif O pas mus naujienos nekokios, nuo antradienio gulim Santariškėse. Pradėjo viduriuoti su krauju, bet nei vėmė, nei tempos buvo. Žodžiu vaikas kaip visad linksmas, gerai valgo, tik kakutis negražus. Ėmė kakučio pasėlį, bet ten niekas neišaugo, kraujo tyrimai geri, tikslios diagnozės vis dar nėra. Ryt paskirta pilvo echo, gal ten ką pamatys. Kol kas įtaria alergiją karvės pieno baltymui, todėl nuo šiandien bando princesė gerti naują mišinį, kuris jai žiauriai neskanus... Galų gale ir kakis negražus, ir vaikas ne visai pavalgęs. Sustojo ir visi pratinimaisi prie daržovių, nes nieko keisti ir įvedinėti naujo negalima. Taip ir likom prie bulvės ir morkos, vaisiai ir košės turi palaukti. Taigi pusės metų sukaktį "šventėm" ligoninėj, net nežinau, kiek per mėnesį mano panelė paaugo cm, tik žinau, kad plius apie 300 g. Tikiuosi, kad po visų negalavimų svorio nepamesim...
Atsakyti
Toccara,laikykitės. Sveikatytės princesytei unsure.gif
Skausminga matyti sergantį vaiką ir negalėti padėti jam. Tikėkimės viskas greitai išsispręs. Ir nieko blogo neras. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Toccara @ 2016 03 18, 23:37)
Sveikos, kiek daug prišnekėjusios, kiek daug įspūdžių  smile.gif  O pas mus naujienos nekokios, nuo antradienio gulim Santariškėse. Pradėjo viduriuoti su krauju, bet nei vėmė, nei tempos buvo. Žodžiu vaikas kaip visad linksmas, gerai valgo, tik kakutis negražus. Ėmė kakučio pasėlį, bet ten niekas neišaugo, kraujo tyrimai geri, tikslios diagnozės vis dar nėra. Ryt paskirta pilvo echo, gal ten ką pamatys. Kol kas įtaria alergiją karvės pieno baltymui, todėl nuo šiandien bando princesė gerti naują mišinį, kuris jai žiauriai neskanus... Galų gale ir kakis negražus, ir vaikas ne visai pavalgęs. Sustojo ir visi pratinimaisi prie daržovių, nes nieko keisti ir įvedinėti naujo negalima. Taip ir likom prie bulvės ir morkos, vaisiai ir košės turi palaukti. Taigi pusės metų sukaktį "šventėm" ligoninėj, net nežinau, kiek per mėnesį mano panelė paaugo cm, tik žinau, kad plius apie 300 g. Tikiuosi, kad po visų negalavimų svorio nepamesim...

Vajej kaip jus cia nemaloniai sad.gif gal nieko baisaus linkim kuo greiciau pasveikti ir vaziuoti namo 4u.gif
Atsakyti
Toccara kad kuo greiciau viskas issisprestu 4u.gif mazulytei sveikatos mamai stiprybes group.gif:
Atsakyti
Ko taip tylu? Visas su praėjusiom šventėm 4u.gif
Atsakyti