QUOTE(Jūja @ 2016 03 17, 19:11)
Ačiū už besitęsiančius sveikinimus.
TDDD, mūsų šį mėnesį TA irgi tik 340 gr. ir net 3,5 cm. Dabar esam 8 kg. ir 71,5 cm.
Mili,nespringsčioja mažiukė nuo kieto maisto? Maniškis valgė daržovinę ir pradėjo žiaugčioti,žiūriu,kad kažkaip neramiai elgiasi,muistosi. Išėmiau iš kėdutės paverčiau ir kostelėjo. O tada pamačiau nesusimalusį morkos gabalėlį.Tai todėl ir žiaugčiojo,kad nepavyko nuryti.
Aš tik pamąstymui. O galima tokiems mažiems kepto
?
Nu ne, nuo kieto nespringsta, sausaini gabalais ziaumoja ir nieko. O kose kai kisu - iki asaru ziaukcioja
o del to kepto, tai jei necirskini ant tauku ar aliejaus iki gruzdesiu, tai nemanau kad kas blogo. Pvz as duodu ant sausos keptuves keptus sklindzius arba blynelius- sirdeles, nes jie minksti ir tirpus.
Na kaip mano mama sako, mus visus nuo menesio laiko primaitindavo ir obuoliu ir avizu kisieliuku ir kiausinio tryniu, ir vat uzaugom. Ir alergiju sitiek nebudavo. O dabar....
tpfu tpfu tpfu Doviles nuo nieko neberia, pilvuko nepucia - jau net neatsimenu kada pirsciojant girdejau. Tustinasi kiekviena diena normaliausiai. Tad vien tik tai kad ne pagal knygas ir gydytojus primaitinu
manau geriau motiniska nuojauta pasikliausiu.
Vat siandien sugrauze is ryto du sausainiukus ir ryziu traputi is Hipp, pietums gavo tris gabalelius upetakio ir sumaumojo kokius 5 saukstelius avieciu saldytu - ne tyreles, o su visais tais grudeliais, o vakare is mano ranku lupo puodeli su metu arbata - tad irgi gurksnojo is puodelio, nes matot jai buteliukas panasus i kramtuka o ne i speneli