QUOTE(Mili @ 2016 03 10, 09:40)
Labutis MUDU
Taip miegojo panelyte man prie sono, o lovyte pristumta prie lovos buvo, bet retai ikeldavau - mes megstam vesiai miegoti, tai jai per salta budavo - pasiimdavau maitint, o rankytes kaip ledukai....
Dantuku neturi dar. Vyresneliams 10 men dygo, matyt ir jai taip bus.
As pirkau Dovilytei Fisher Price Muzikine knygute, tai gali puse valandos daineliu klausytis. Ir visiems leliukams aplinkui labai patinka mediniai zaisliukai. Kai jau sedi - neuzsigauna.
Taip miegojo panelyte man prie sono, o lovyte pristumta prie lovos buvo, bet retai ikeldavau - mes megstam vesiai miegoti, tai jai per salta budavo - pasiimdavau maitint, o rankytes kaip ledukai....
Dantuku neturi dar. Vyresneliams 10 men dygo, matyt ir jai taip bus.
As pirkau Dovilytei Fisher Price Muzikine knygute, tai gali puse valandos daineliu klausytis. Ir visiems leliukams aplinkui labai patinka mediniai zaisliukai. Kai jau sedi - neuzsigauna.
Sveika
Aš tik ryte apie 6val pasiimu pas save,kad ilgiau pamiegotu ypač savaitgaliais,nes kitu atveju Labas rytas visiems
Manoji, turi meškutę sekančia pasakas-atsibodo,dabar viskas turi tilpt į burnytę,kiek būna nervų,kad kamuoliuko nepavyksta"paragauti",medinių dar ankstoka,nors puikiai sėdi,bet žaisliukais inirtingai makaluoja ir aktytėn kaukšteli.