Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(Mili @ 2016 03 10, 09:40)
Labutis MUDU  4u.gif
Taip miegojo panelyte man prie sono, o lovyte pristumta prie lovos buvo, bet retai ikeldavau - mes megstam vesiai miegoti, tai jai per salta budavo - pasiimdavau maitint, o rankytes kaip ledukai....
Dantuku neturi dar. Vyresneliams 10 men dygo, matyt ir jai taip bus.
As pirkau Dovilytei Fisher Price  Muzikine knygute, tai gali puse valandos daineliu klausytis. Ir  visiems leliukams aplinkui labai patinka mediniai zaisliukai. Kai jau sedi - neuzsigauna.

Sveika 4u.gif

Aš tik ryte apie 6val pasiimu pas save,kad ilgiau pamiegotu ypač savaitgaliais,nes kitu atveju Labas rytas visiems biggrin.gif

Manoji, turi meškutę sekančia pasakas-atsibodo,dabar viskas turi tilpt į burnytę,kiek būna nervų,kad kamuoliuko nepavyksta"paragauti",medinių dar ankstoka,nors puikiai sėdi,bet žaisliukais inirtingai makaluoja ir aktytėn kaukšteli.
Atsakyti
Labas vakaras bigsmile.gif
bandau dukryte migdyti... nu kokia jinai pas mane sunkiai uzmieganti/mieganti wacko.gif ir pasaka perskaiciau ir begiojo gerti, ir t.t. galiu val migdyti doh.gif jei palieku paciai uzmigti tai keliasi doh.gif lengviau mazaji uzmigdyti pamaitinunir lovytei duodu minksta adejaliuka uzsikloja veiduka ir miega, kartais su tute bigsmile.gif pasaka thumbup.gif

Atsventem ikurtuves su visa gimine thumbup.gif ryt dar paskutiniai ateina ir vsiooooooo...

Pries keleta dienu vel pradejau duoti ragauti maistelio cukinija ir kopusta o sian visas kunelis plemetas blink.gif kaip atsibodo... nu ka as ne taip darau g.gif trieciadieni uzsirasiau i paskaita apie primaitinima pas gera pediatre gal ka patars, nes jinai ir apie alergijas paskaitas veda ax.gif

Sunutis jau bando ropoti tik ant pilvo juda kaip reikia jau iki puses kambario gali prisliauzti thumbup.gif bet dar nesedi schmoll.gif tik kedutei kai as virtuvei judu, ten visus zaisliukus ismeta ant grindu cia megstamiaudias zaidimas, is zaislu tai viskas tinka taip ar taip sekundei lotuliukas.gif Atsimeniau silikonini dantu sepetuka is burnos ilgai nepaleidzia thumbup.gif kramto kaip reikia thumbup.gif

Turi manasis sioki toki rezima keliasi 7-8 miega 10-11 dvi val budrauja 3-4 val miega dvi val vel budrauja ir nakciai eina 21-22 nakti pora tris kart krliasi valgyti rolleyes.gif
Bet uz tai visa budravimo laika ant ranku, matyt tas miegojimas atskirai duoda savo neuztanka glamoniu wub.gif

Mili o taviskes peimaitinimas vad pedagoginis thumbup.gif jei mums netiks standartinis eisiu prie pedagoginiu rolleyes.gif viska duodi ragauti po labai maza gabaliuka ir maitini MP pilnai iki metu po to pradedi duoti nuo stalo

Atsakyti
Labas bigsmile.gif

Pas mus dantukas pasirode thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TDDD @ 2016 03 14, 18:20)
Labas bigsmile.gif

Sveika 4u.gif

Sveikinu 4u.gif Ko gero iš mūsų bedraujančių čia pirmieji "pasipuošėt" perliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TDDD @ 2016 03 14, 18:20)
Labas bigsmile.gif

Sveikos, atskubėjau pasigirti pirmuoju perliuku ir matau, kad jau TDDD reikia irgi sveikinti thumbup.gif
TDDD, su pirmuoju perliuku 4u.gif
Aš net susigraudinau, kai pamačiau wub.gif
O maniškis jau sako Amam, kai alkanas ir dar kelis kartus per dieną dėliodamas skiemenukus am ir ma, pasako mama biggrin.gif Sesei daugiausia laimės, kad brolis sako mama, o ryt dar sužinos naujieną dėl dantuko, nes pati tik ką pajutau. Dabar aišku, kodėl vėl prastai miega iš vakaro (dar nemiega), nors seilių nebuvo, bet viską griaužė.
MUDU, mes labai mėgstam FP žaislą, po kuriuo galima gulėti, kausytis muzikos ir čiupinėti žaislus. Mūsų tas, kur auga kartu su vaiku. Toks:
http://www.skelbiu.l...i-22935223.html
Mūsų tas kur su zebru ir žirafa. Kaina ne maža, bet labai pasiteisinęs pirkinys 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jūja ir taviški su perliuku 4u.gif

Dantuku nepasigirsiu,neturim ir kol kas ,tačiau dėliojamais skiemenukais galiu pasidžiaugti , pavyksta sakyt oka,mama,ne biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, perliukų dar neturi, košytes valgo puikiai thumbup.gif kitą sav.jau vakarais duosiu.
Mam mam mam daug sako, taip juokiamės su vyru, labai gražu wub.gif
Laukiu kurjerio, atveš maitinimo kėdutę bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Gloom,2016 03 15, 11:05]Labas rytas, perliukų dar neturi, košytes valgo puikiai thumbup.gif kitą sav.jau vakarais duosiu.
[/quote
Man labai mielai skamba kai mažyliai stengiasi kalbėti wub.gif Kėdutę turim nuo sesės,tik laukiam kol pilnai sėdės.
MUDU ačiū wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 15 kovo 2016 - 18:31
[quote=Jūja,2016 03 15, 18:25]
[quote=Gloom,2016 03 15, 11:05]Labas rytas, perliukų dar neturi, košytes valgo puikiai thumbup.gif kitą sav.jau vakarais duosiu.
[/quote
Man labai mielai skamba kai mažyliai stengiasi kalbėti wub.gif Kėdutę turim nuo sesės,tik laukiam kol pilnai sėdės.
MUDU ačiū wub.gif
[/quote]
Aha wub.gif
Aš pusiau sėdom sodinu.
Ruošiatės atostogoms?😍
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Aciu uz svekinimus wub.gif
Juja taviski ir su pirmu perliuku wub.gif labai fainas FP turejau su dukryte pats geriausias kelimelis thumbup.gif o si karta nelabai isigijau doh.gif tai ir neidomu maniskiui apsisuka ir aplink savo asi sukinejasi ir zyzia rolleyes.gif

Sian visa diena zyzlu zyzla doh.gif matyt nemaloniai digsta dantukas verysad.gif pries tai dvi dienas rankas is burnos neistraukdavo ir va jums dantukas bigsmile.gif
Baseina sia prik...jo blush2.gif doh.gif cool.gif turejom lipti visi lauk doh.gif nes reikejo valyti filtruoti doh.gif vat ir sizunojau kaipbuna jei avarija per uzsiemima atsitinka... bet vistiek man fui... ten gi vaikai neria geria, o cia mes bac unsure.gif

Papildyta:
Maniskis is vis nesneka rolleyes.gif ismoko cipti ir riaumoti lotuliukas.gif nuo sesers doh.gif bande burbulioti baseine kaip rodziou tik vandens prigere lotuliukas.gif

Kedute turim nuo seses Perego Siesta labai pasiteiki es pirkinis beveik gulima padetis yra thumbup.gif

Sian vyras nepasiteikinima parode del to kad vaziuojam su maziu i Maskva cool.gif sako su tavo organizotumu tik vaziuoti cool.gif
Atsakyti
Sveikos
mazucius su perliukais 4u.gif
mes siandien buvom id korteles pasidaryt nu ir faunos prisiziurejau doh.gif gerai,kad isejusi mane pirmiau pasikviete tai tie visi istinaveidziai liko laukti biggrin.gif
mazas mano papiktintas kelinta diena niekur netinka,nieks netinka doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Gloom @ 2016 03 15, 11:05)
Labas rytas, perliukų dar neturi, košytes valgo puikiai thumbup.gif kitą sav.jau vakarais duosiu.

Kaip kėdutė,įvertino pirkinį mažasis?
Šaunu,kad košytes valgo,panašu,kad lengvai pasieksi savo tikslo dėl maitinimo nutraukimo.

QUOTE(TDDD @ 2016 03 15, 20:40)
Labas vakaras

Aciu uz svekinimus

Sian visa diena zyzlu zyzla doh.gif matyt nemaloniai digsta dantukas verysad.gif pries tai dvi dienas rankas is burnos neistraukdavo ir va jums dantukas bigsmile.gif
Baseina sia prik...jo blush2.gif  doh.gif  cool.gif turejom lipti visi lauk doh.gif nes reikejo valyti filtruoti  vat ir sizunojau kaipbuna jei avarija per uzsiemima atsitinka... bet vistiek man fui... ten gi vaikai neria geria,  o cia mes bac 

Sian vyras nepasiteikinima parode del to kad vaziuojam su maziu i Maskva cool.gif sako su tavo organizotumu tik vaziuoti

Manoji vakar irgi nuotaikos neturėjo,tai vakare jau nusikalus buvau.
Dėl baseino ,tai "pavarėt"...
Suprantu tavo vyrą,aš irgi nepatenkinta būčiau tongue.gif

QUOTE(saulyteaa @ 2016 03 15, 20:57)
Sveikos
mazucius su perliukais  4u.gif
mes siandien buvom id korteles pasidaryt nu ir faunos prisiziurejau doh.gif gerai,kad isejusi mane pirmiau pasikviete tai tie visi istinaveidziai liko laukti  biggrin.gif
mazas mano papiktintas kelinta diena niekur netinka,nieks netinka doh.gif

Saulytea kur darėt?Sakė jog dabar bet kur galima.Man reikia dičkiui ir mažajai daryt?Gal netyčia užmatei kaina ne per mėnesi,o greičiau,berods per 5d
Atsakyti