Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(Gloom @ 2016 03 03, 09:24)
Labas rytas, sveikinu sukaktuvininkus 4u.gif
Mes 5 mėn. 8610 ir 70 cm.,vos panešu!
Ragaujam bulvę su moliugų. Viską valgo, viskas patinka, tik duok.
Mąstau iki 8 mėn.nutraukt mp,nežinau kaip pavyks cool.gif

Sveika 4u.gif

Vyrukai rugsėjinukai visi tokie tvirti ,tikri vyrai thumbup.gif

Kodėl MP nori nutraukti būtent iki 8mėn?
Atsakyti
user posted image

Daugiau informacijos čia - https://www.facebook.com/evitafoto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .eva.: 03 kovo 2016 - 09:33
QUOTE(MUDU @ 2016 03 03, 09:18)
Sveika 4u.gif

Vyrukai rugsėjinukai visi tokie tvirti ,tikri vyrai  thumbup.gif

Kodėl MP nori nutraukti būtent iki 8mėn?

Nes pavargau smile.gif o beto lekiam į kelionę, nebenoriu maitint..planavau iki metų..
O bet kad tačiau žinau kaip būna, kai planuoji biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Saulyteaaa first.gif taviskiui persokot manaji rolleyes.gif

QUOTE(MUDU @ 2016 03 02, 13:11)
Buvom TA +500g ir +2cm. Ragavom košytes,jau lyg kas patiko ir gražiai valgė,o dabar absoliučiai viskas brrrrrrrr,arba trrrrrrrrrrrrrr cool.gif

thumbup.gif
Idomu kodel nepatinka maistelis panelei? g.gif

QUOTE(Gloom @ 2016 03 03, 09:24)
Mes 5 mėn. 8610 ir 70 cm.,vos panešu!
Ragaujam bulvę su moliugų. Viską valgo, viskas patinka, tik duok.
Mąstau iki 8 mėn.nutraukt mp,nežinau kaip pavyks cool.gif

pirma iki 9 men maitinau nes pagavus auksini stofilokoka galejau nupulioti cool.gif
Papildyta:
Geriau sveika laiminga mama negu pavargusi maitinanti rolleyes.gif nors keluonei kaip tik patogiau su MP ax.gif aisku jei su vaiku vaziuojat ax.gif
Tikrai nenoriu iki 1,5 maitinti nes dukra tai iki siol rankas kisa i lemenuka... kaip besina...

O pas mus viskas pasikeite nevaziuojam i kelione blush2.gif kitais metais... tik dukra su mama skris, as su mazuoju i Maskva ir vsio ...

Papildyta:
Mazojo pirsciukai jau uzgijo beliko pora sasiuku thumbup.gif galesim i baseina kita sav zigioti bigsmile.gif Skruostai pasitvarke thumbup.gif gales ir vel ragauti maistelio bigsmile.gif
Atsakyti
TDD, aha,su vaiku lekiam..gal ir patogiau, bet, ai..pasimetusi pati..ta pradžia maitinimo man lb sunki buvo, daug vargau, gal dėl to nebenoriu
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Aš tai vis dar tyliai džiaugiuosi, kad turiu pienuko, nors vaikinas daržovinę puikiai valgo, galvojau jau pienuko atsisakys, bet ne, griebia taip krūtį, kad net su rankyte prisitraukia biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
QUOTE(Gloom @ 2016 03 03, 11:36)
Nes pavargau smile.gif o beto lekiam į kelionę, nebenoriu maitint..planavau iki metų..
O bet kad tačiau žinau kaip būna, kai planuoji biggrin.gif

supratau,kiekviena renkasi kaip joms geriau, 4u.gif man maitinimo pradžia žiauriai skausminga ir sunki,o dabar viskas ok,kol dantukų neturi biggrin.gif

QUOTE(TDDD @ 2016 03 03, 11:55)
Labas rytas bigsmile.gif

Idomu kodel nepatinka maistelis panelei? g.gif

Mazojo pirsciukai jau uzgijo beliko pora sasiuku thumbup.gif galesim i baseina kita sav zigioti bigsmile.gif Skruostai pasitvarke thumbup.gif gales ir vel ragauti maistelio bigsmile.gif

Nesuprantu tiesiog kategoriškai lupytės suspaudžamos ir viskas,arba purškia lauk doh.gif Ir dar gal sutapo ,o gal ir ne kai užkandžiavo,tai naktimis kas val kėlėsi,nebevalgo papildomo maistelio vėl 2k keliasi ax.gif

Ragaukit vienos rūšies,kad atsirinktum kas alergizuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 03 03, 23:50)
Ačiū už sveikinimus  4u.gif
Aš tai vis dar tyliai džiaugiuosi, kad turiu pienuko, nors vaikinas daržovinę puikiai valgo, galvojau jau pienuko atsisakys, bet ne, griebia taip krūtį, kad net su rankyte prisitraukia  biggrin.gif

Atsisakys jie sitokio gerio (.)(.) juk vyrai auga lotuliukas.gif

TDDD o tai kiek taviskis sveria? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteaa: 05 kovo 2016 - 14:27
QUOTE(saulyteaa @ 2016 03 05, 15:26)
Atsisakys jie sitokio gerio (.)(.) juk vyrai auga  lotuliukas.gif
TDDD o tai kiek taviskis sveria? 4u.gif

8800 g ir 70 cm :ax

Maniskiui kaip tik (.)(.) tik valgymui blink.gif neikisi jei sotus va cia man keisciausia rolleyes.gif kaip nusiraminimo budas netinka doh.gif

Uzvakar palikom vaikus uosvenei tai sumaitino piena is buteliuko blink.gif tai net tris val vakareniavom thumbup.gif

Mudu pradesiu jauciu nuo ryt kazka ragauti vel bigsmile.gif o uzvakar daviau mandarina palaizyti ir vakare jau skruostai paraudonavo doh.gif
Atsakyti
Labas mamytes ir mazuciukai.
Viskas, keliu maze i lovyte schmoll.gif tiek panele issisjetoja, kad jau net teti suanakt radau oalei kojas besivoliojanti lotuliukas.gif

O su valgymu tai katastrofa doh.gif tikriausiai mano kas antras vaikas toks - pirmas ir trecia, tai drakoshos, viska rija. O antroji ir mazoji, tai gurmanes. Vat nori ji suaugusuu maisto ir jokiu kosiu neikisi. Vyras kol tarkavo obuoli ir morka, tai tiese rankas, ziojosi, nulaize ir morka ur obuolio skiltele, o kai saukstuku pradejo maitint - viena sauksta isspjove ir uzrakino lupytes schmoll.gif

Tai dabar kai valgom tai ir jai kasnelius minkstus duodam. Bulviu koses nevalgo, i jei is mano lekstes patrinta bulve - valgo. Vakar jau ir zuvies ragavo, ir barsciu. Visai kaip su vyresniaja gurmane buvo - kaip pauksciukas lesioja visko po truputi, o kosiu konsistencijis negali pakest
Atsakyti
Sveika Mili 4u.gif
Ar iki šiol su jumis miegojo?Dantukų jau turi panelytė?
Panašu,kad ir man vargelio bus su maitinimu,juk lūpytes suspausti puikiai moka doh.gif

PS kokie zaislai šiuo metu " ant bangos " jūsų mažyliams ?Su kuo ilgiausiai gali praleisti laiko? Žiūriu manajai atsibodo turimi žaisliukai,reik kažkuo papildyti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 08 kovo 2016 - 10:24
QUOTE(MUDU @ 2016 03 08, 10:24)
Sveika Mili 4u.gif
Ar iki šiol su jumis miegojo?Dantukų jau turi panelytė?
Panašu,kad ir man vargelio bus su maitinimu,juk lūpytes suspausti puikiai moka  doh.gif
PS kokie zaislai šiuo metu " ant bangos " jūsų mažyliams ?Su kuo ilgiausiai gali praleisti laiko? Žiūriu manajai atsibodo turimi žaisliukai,reik kažkuo papildyti  bigsmile.gif

Labutis MUDU 4u.gif
Taip miegojo panelyte man prie sono, o lovyte pristumta prie lovos buvo, bet retai ikeldavau - mes megstam vesiai miegoti, tai jai per salta budavo - pasiimdavau maitint, o rankytes kaip ledukai....
Dantuku neturi dar. Vyresneliams 10 men dygo, matyt ir jai taip bus.
As pirkau Dovilytei Fisher Price Muzikine knygute, tai gali puse valandos daineliu klausytis. Ir visiems leliukams aplinkui labai patinka mediniai zaisliukai. Kai jau sedi - neuzsigauna.
Atsakyti