Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(Toccara @ 2016 02 26, 12:55)
Sveikos  smile.gif Vakar bandėm morką ragauti, tai šiek tiek geriau nei bulvė  biggrin.gif O obuolių su mėlynėm tyrelė pasirodė dar skanesnė nei vien obuolys  thumbup.gif Mažytė išmoko purkšti seiles, tai dabar ne tik kalbėdama vis purškia, bet ir valgydama daržoves  doh.gif Paskui šypsosi  smile.gif Vyras sako, mums reikia nardymo kostiumus ją maitinant apsivilkt  biggrin.gif Viskas aplink, įskaitant ir maitintoją, pasidengia bulve/morka... Košių dar jokių neviriau, nežinau, ar sekančią imti kitokią daržovę ar bandyti kurią košę  unsure.gif
Taip pat ne į temą. Pas mus irgi stovi siemens indaplovė. Nežinau, ar ji kuo ypatinga, bet man tinka. Vasarą kai pirkom, siemens pasirodė geriausias kainos ir kokybės bei turimų funkcijų santykis. Tiesa, mūsų siaura - 40 cm, nes standartinei vietos nekeičiant baldų nebuvo, bet kol kas pakanka. Renkantis žiūrėjom kiek talpina indų komplektų, elektros ir vandens sąnaudas, apsaugą nuo vandens išsiliejimo, kad turėtų pusės įkrovos funkciją. Dėl kitų funkcijų galvos daug nesukau, bet naudojuosi beveik visom, išskyrus pirminį skalavimą  rolleyes.gif Indus išplauna puikiai  cool.gif

Sveika. 4u.gif

O taip burbulus ir manoji pučia ,ypatingai kai nebenori valgyti biggrin.gif Gali košytę bulvė + morka virti,o mes vakar ragavom pirktine blush2.gif bulvė,morka,žirnelis ir kalafijoras thumbup.gif suvalgė šaukštytį,šiandiena tai gerus 2 šaukštus,tiek gali suvalgyti tik mėgstamo banano -apsidžiaugiau,kad yra košytė,kuria galės valgyti,o ne "ragauti" thumbup.gif

Ačiū už atsakymą dėl indaplovės 4u.gif
Atsakyti
Labukas

Mudu gal per anksti daviau rolleyes.gif + pieno geriau kelis kartus per fiena galvojau gal jau nereagos doh.gif bet deja... o kaip as pradejau duoti ragauti cia skaitosi pedagoginis primaitinimas ... duodu viska po kasneli ka pati valgau... netiko...
Perziurejau dukrytes uzrasus tai nuo moliugu irgi skruostai raidoni buvo bet jinai nealargiska, ir primaitinima pradejau nuo griki (begliutenine kose kaip ryziu ir kukuruzu) ax.gif

O Siemens indaplove kuom ipatinga nezinau... melyna sviesa turi tai dezinfekuoja, puse programoz reza turi man gerai per val isplauna viska bet kad visiskai neisdziovina tai nervina cool.gif

Toccara nardimo kostiuma lotuliukas.gif
maniskis labai graziai ziojasi wub.gif miea ziureti kaip valgo... bet palauks mirksiukas.gif

O sian toki gera primaitinimo saita radau gramais net israsyta blush2.gif tai pataria nuo cukinijos pradeti po darzoviu koses ax.gif tai pagal si saita ivedinesiu maitinima bigsmile.gif
Papildyta:
Beje puslytes sprogo tai zaisdeliu ant pirstuku yra verysad.gif Mili neturiu kompresiuku ir tik rytoj i miesta vaziusiu reiks isigyti bigsmile.gif tegul buna jei padeda!

Kaip jusu leliu akytes jau pasikeite ar vis melyni bigsmile.gif perziurejau sukrytes uzrasus tai pas ja 5 men jau pradejo keistis o va sunelio net atsisviecia melsvumu bigsmile.gif nejaugi nebus rudaakis kaip vyras bigsmile.gif ir ne zaliaakis kaip as rolleyes.gif
Atsakyti
Mes nuo gimimo tokie pat mėlynakiai, su ilgom blakstienom, kaip ir pas vyrą. Nu man kaip gražu wub.gif
Dvi dienas valgom bulvę su briuselio kopūstėliu, dar vienas skanumas thumbup.gif
Atsakyti
Manisks irgi melynakis sviesiaplaukis su ilgom blakstienom wub.gif

Sian sunelis fintus rode norejo dupce pasodinti gulint ant pilvo lotuliukas.gif tai gavosi viena karta apsiversti nuo pilvo i nugara bigsmile.gif ir jau aplink savo asi juda gerai bigsmile.gif
O kaip nori lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikos
mano visi vaikai gime melynakiai ir liko tokie mano genai,nes pas vyra zalsvos smile.gif
Buvom gi TA tai sveria vyrutis 9,3kg ir 68cm 4u.gif zodziu vyrukas ir is stuomens ir is liemens biggrin.gif
cia jau ziuriu vos ne visi valgo tik mes dar nea rolleyes.gif lauksim 6men tada pradesim zaisti po biski manau blush2.gif
Atsakyti
Saulytea sveikinimai vyrukui 5-ojo mėnesiuko proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na ir dičkis thumbup.gif
Mes pirmadienį keliausim TA,bet coliukė ji pas mane wub.gif
Atsakyti
La visoms 4u.gif
Sveikinimai mažiukams su 5 mėnesiukais 4u.gif
O mes šiandien ragavom kalafijorą su bulvę ir vėl liuks, patiko. Bet bananas vis mažiau patinka g.gif Mes labiau daržoviniai, o ne vaisiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2016 02 27, 19:43)
Saulytea sveikinimai vyrukui 5-ojo mėnesiuko proga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na ir dičkis  thumbup.gif
Mes pirmadienį keliausim TA,bet coliukė ji pas mane wub.gif

Dekui jo didelis jis paa mane smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Žiūriu temutė į antrą pusę persirito thumbup.gif Gal kaip nors įveiksime nesulaukę ateinančių Kalėdų doh.gif

Buvom TA +500g ir +2cm. Ragavom košytes,jau lyg kas patiko ir gražiai valgė,o dabar absoliučiai viskas brrrrrrrr,arba trrrrrrrrrrrrrr cool.gif
Atsakyti
MUDU, na liuks mergina, nei per daug, nei per mažai 4u.gif
O mes šiandien pimojo pusmetuko proga valgysim sushi ir tortą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 03 02, 20:07)
MUDU, na liuks mergina, nei per daug, nei per mažai  4u.gif
O mes šiandien pimojo pusmetuko proga valgysim sushi ir tortą  ax.gif

Mes tik 5mėn atšventėm,o jūs jau pusmetinukai biggrin.gif Kaip greit laikas bėga.
Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, sveikinu sukaktuvininkus 4u.gif
Mes 5 mėn. 8610 ir 70 cm.,vos panešu!
Ragaujam bulvę su moliugų. Viską valgo, viskas patinka, tik duok.
Mąstau iki 8 mėn.nutraukt mp,nežinau kaip pavyks cool.gif
Atsakyti