QUOTE(TDDD @ 2016 02 18, 00:23)
Laba
kaip pas jus vaikuciai reaguoja i maista ar yra kieno skruostai raudoni ar kas turit serpetojimu paraudimo ant kuno
Nu nejaugi maniskis sureagavo i grikius sian banano keleta saukstu gavo o vakare jau dege skruostai ar cia nuo pieno kurio as jau labai noriu jau ir vandeni duodu kad plautusi alergenai ir pati geriu daug tokiais tempais vel man jokiu pienisku ir miltiniu produktu iki 6 men nieko nevalgysim vel dietinsimes
Papildyta:
Priminkit kieno vaikas buvo alergiskaspieno produktams reiks patarymo
kaip pas jus vaikuciai reaguoja i maista ar yra kieno skruostai raudoni ar kas turit serpetojimu paraudimo ant kuno
Nu nejaugi maniskis sureagavo i grikius sian banano keleta saukstu gavo o vakare jau dege skruostai ar cia nuo pieno kurio as jau labai noriu jau ir vandeni duodu kad plautusi alergenai ir pati geriu daug tokiais tempais vel man jokiu pienisku ir miltiniu produktu iki 6 men nieko nevalgysim vel dietinsimes
Papildyta:
Priminkit kieno vaikas buvo alergiskaspieno produktams reiks patarymo
Labas vakaras visoms Grįžom iš kaimo, su vaikais savaitėlę praleidom ramybėj ir grynam ore. Pailsėjom, padūko vaikas dar su rogutėm, Žemaitijoj sniego per šventes apsčiai buvo
Diskutavot apie keliones. Į Tenerifę su mažike nelabai ryžčiaus, vistik labai ilgas skrydis, maniškė ant rankų nemiega. Kai prieš penkis metus ten skridom, mačiau jauną tėtį su pus
metinuku ant rankų kelionėj. Tai visas 5 skrydžio valandas tą vaikiuką aukštyn žemyn nepaliaujamai iškilnojo. Man su tokiu mažiuku per ilgas skrydis.
Su dičkiu pirma kelionė buvo į Bulgariją. Skrydis 2 valandų- tikrai neprailgo. Turbūt ir su mažąja rinksimės tą pačią kryptį
TDDD, mano didysis buvo alergiškas. Klausk, kiek žinosiu, tiek patarsiu. Grikiai, nors ir begliuteninės kruopos, dažnai alergizuoja. Bandyk ryžius, gal kukurūzus. Bananas mano vaikiui tiko ekologiškas, nuo paprastų berdavo, nuo eko - ne. Aišku protingiausiai, kaip ir ruošies daryti, neskubėt su primaitinimu. Jei užtenka pieno, tai ir maitinkitės. Nors mano vaikui pagrinde alergija buvo kazeinui, pieno baltymui, raugintus pieno produktus aš valgyt galėjau- kefyras, natūralus jogurtas be priedų. Sviestą iš pradžių virindavau, darydavau GHi, paskui tiko jau ir paprastas.
Alergiškam vaikiukui visą primaitinimą pradėt pamažu, atsargiai. Po vieną produktą, stebėt savaitę. Sunku buvo- bet išaugom