Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(TDDD @ 2016 02 18, 00:23)
Laba
kaip pas jus vaikuciai reaguoja i maista g.gif ar yra kieno skruostai raudoni g.gif ar kas turit serpetojimu paraudimo ant kuno g.gif
Nu nejaugi maniskis sureagavo i grikius blink.gif sian banano keleta saukstu gavo o vakare jau dege skruostai g.gif ar cia nuo pieno kurio as jau labai noriu rolleyes.gif jau ir vandeni duodu kad plautusi alergenai ir pati geriu daug rolleyes.gif tokiais tempais vel man jokiu pienisku ir miltiniu produktu  doh.gif  iki 6 men nieko nevalgysim vel dietinsimes doh.gif
Papildyta:
Priminkit kieno vaikas buvo alergiskaspieno produktams g.gif reiks patarymo ax.gif

Labas vakaras visoms 4u.gif Grįžom iš kaimo, su vaikais savaitėlę praleidom ramybėj ir grynam ore. Pailsėjom, padūko vaikas dar su rogutėm, Žemaitijoj sniego per šventes apsčiai buvo smile.gif
Diskutavot apie keliones. Į Tenerifę su mažike nelabai ryžčiaus, vistik labai ilgas skrydis, maniškė ant rankų nemiega. Kai prieš penkis metus ten skridom, mačiau jauną tėtį su pus
metinuku ant rankų kelionėj. Tai visas 5 skrydžio valandas tą vaikiuką aukštyn žemyn nepaliaujamai iškilnojo. Man su tokiu mažiuku per ilgas skrydis.
Su dičkiu pirma kelionė buvo į Bulgariją. Skrydis 2 valandų- tikrai neprailgo. Turbūt ir su mažąja rinksimės tą pačią kryptį smile.gif

TDDD, mano didysis buvo alergiškas. Klausk, kiek žinosiu, tiek patarsiu. Grikiai, nors ir begliuteninės kruopos, dažnai alergizuoja. Bandyk ryžius, gal kukurūzus. Bananas mano vaikiui tiko ekologiškas, nuo paprastų berdavo, nuo eko - ne. Aišku protingiausiai, kaip ir ruošies daryti, neskubėt su primaitinimu. Jei užtenka pieno, tai ir maitinkitės. Nors mano vaikui pagrinde alergija buvo kazeinui, pieno baltymui, raugintus pieno produktus aš valgyt galėjau- kefyras, natūralus jogurtas be priedų. Sviestą iš pradžių virindavau, darydavau GHi, paskui tiko jau ir paprastas.
Alergiškam vaikiukui visą primaitinimą pradėt pamažu, atsargiai. Po vieną produktą, stebėt savaitę. Sunku buvo- bet išaugom smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kiek sniego bigsmile.gif
maniskis pradejo keltis puse astuoniu blink.gif sian tai as isimiegojus bet taip anksti man nepatinka rolleyes.gif nors jau sviesu lauke gal ir gerai bus iprasiu...bet kaip sniegas nuo stogo krenta net isigandus buvau kas per garsai lotuliukas.gif guliu lovoj ir galvoju kaiminu nera signalizacija ijungta nu kas per garsai g.gif o cia sniegas nuo stogo ciozia rolleyes.gif

Mili nezinau ar reaguoja i oboli ar i moliuga reikia po viena duoti ir stebeti vel is naujo doh.gif as tai Hipp daviau kai nevargti tai dabar eisiu pirkti ir virinsiu pati ziuresiu kaip bus g.gif vakar su klasiokais buvom susitike tai viena sake kad jos vaikas galejo valgyti tik zirnelius cukinija ir ... pamirsau blink.gif va cia tai mazai doh.gif bet klasiokes vaikas isaugo visas alergijas thumbup.gif o kiek vargo kaip berdavo doh.gif

Dovylitei sveikateles 4u.gif neapsaugosi tu maziuku nuo lendanciu vaiku nes meile nugali wub.gif

Parasyk man AZ ka ten per koktailius gerei nes cia siulo irgi tai gal cia sie g.gif as kai negerius tai bijau maitinant kazka tokio gerti ax.gif

Papildyta:
O del keliones tai as kaip tik ziuriu bilietus kad 11 val skridis butu bet ne 6 geriau pernakvoti nei tai sunkiai skristi doh.gif O kodel i Tenerifus nes tevai buta ten turi tai geguzi jis laisvas biggrin.gif reikia naudotis proga, kaip tik ir vyras namuose bus bigsmile.gif

Linutuks o nuo kada grikiai alergiski tapo unsure.gif kaip tik primaitinima nuo ju rekomenduoja g.gif o Ghi sviestas labai skanus reiks pagaminti sekmadieni nes bus laiko kol uosviene pas mus nakvos ax.gif o kada maziukams jo galima? Mama vakar savo uzauginta obuoli sudave man sav laukti ar tik obuoli visa sav duoti ir stebeti?
Pieno tai dabar uztenka bet mazius tikrai nori kazko dar rolleyes.gif nes buna pageria is kruties dvi min ir vsio unsure.gif o kai duodi ka nors su saukstu tai nori daug rolleyes.gif nu kaip tokiam neduosi wub.gif Apribosiu save jokiu pieno produktu doh.gif dvi dienas negeriu ir skruostai neberaudoni beg ir nieko negaudavo rolleyes.gif
Papildyta:
Maniskis jau dvi dienas kaip koju pirstukus i rankas paima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(TDDD @ 2016 02 20, 09:17)

Linutuks o nuo kada grikiai alergiski tapo unsure.gif kaip tik primaitinima nuo ju rekomenduoja g.gif o Ghi sviestas labai skanus reiks pagaminti sekmadieni nes bus laiko kol uosviene pas mus nakvos ax.gif o kada maziukams jo galima? Mama vakar savo uzauginta obuoli sudave man sav laukti ar tik obuoli visa sav duoti ir stebeti?
Pieno tai dabar uztenka bet mazius tikrai nori kazko dar rolleyes.gif nes buna pageria is kruties dvi min ir vsio unsure.gif o kai duodi ka nors su saukstu tai nori daug rolleyes.gif nu kaip tokiam neduosi  wub.gif  Apribosiu save jokiu pieno produktu  doh.gif dvi dienas negeriu ir skruostai neberaudoni beg ir nieko negaudavo rolleyes.gif
Papildyta:
Maniskis jau dvi dienas kaip koju pirstukus i rankas paima bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif Kai auginau sūnų, nemažai alergiukų forume pratupėjau smile.gif smile.gif , tai kažkaip ten alergiškų vaikiukų grikiams buvo nemažai ir iš alergologės, kai buvau gavus tokį lapą su maisto produktais- grikiai buvo priskirti prie pavojingų.
Ghi sviestuko aš dėdavau vaikui į daržovienes jau nuo 6 mėnesio. Tarp kitko, jei būtinai norisi kokios košės duot- yra tokia košė parduotuvėse Sinlac. Tai ja mums ir alergologė rekomendavo ir forume mamos vaikiukus masiškai maitindavo, tiko beveik visiems. Ji šiaip nuo 4 mėnesių skirta 4u.gif

Dovilytei greit pasveikti 4u.gif Man labai rūpi dar savaitę bent nesusloguoti, nesusirgti. Kitą savaitę daržely šventė- vaikai spektakliuką stato, 2 mėnesius repetuoja kasdien. Maniškis vilkas, kur Raudonkepuraitę surijo, bus. Taip noriu į šventę su Jone nueit smile.gif

Ką galvojat dėl meningokoko skiepo? Kažkaip gąsdina tie nelaimingi atvejai g.gif
Atsakyti
4u.gif
Maniškis nvakar netik pasiėmė kojų pirštukus, bet ir visą laiką čiulpė, kol ruošiau vonią maudynėm, tai dar spėjau pafotkint ir nufilmuot. Nu tas vaizdas man kažkas tokio wub.gif
TDDD, na tada viskas ir nuspręsta, kam papildomai mokėti už pragyvenimą. Aš irgi taip daryčiau ax.gif
Mili, o kaip Turkuose dėl vaikų maisto smulkinimo viešbučiuose? Ar būna ten kokie blenderiai, ar savo kokį mini vežtis?
Ar jūsų vaikučiai dar retkarčiais pažvairuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 20 vasario 2016 - 13:18
Jūja,mano nežvairuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 02 20, 14:17)
4u.gif

Mili, o kaip Turkuose dėl vaikų maisto smulkinimo viešbučiuose? Ar būna ten kokie blenderiai, ar savo kokį mini vežtis?

Man atrodo, kad blenderių tikrai nėr. Bet kad patogiausia svetimoj šaly vis tik pirkt tyreles stiklainiukuose. O jei kažkas tiks nuo bendro stalo, tai galima ir su šakute patrint smile.gif Kaime buvau, nesivežiau blenderio, sugalvojom morkos su bulve paduot- susitrynė su šakute kuo puikiausiai.
Maniškė irgi nežvairuoja, bet ji ir naujagimis beveik nežvairavo smile.gif
Atsakyti
Juja Man irgi pats graziausias kai kojas i rankas paima wub.gif vakar dar kojas pakele ir sau tiesiai i nosi prisisiavo lotuliukas.gif Maniskis tik jei labai arti ziuri tai akis i vidu gali nukripti kaip mano sese sake tai reiskia kad akiu raumenis jau dirbs o iki 2 men zvairuoja vaikai nes raumo silpnas, ir kai guodziaudi kad viens akis man zvaikai ziuri jau nebera dingo wink.gif tai gal ir taviskiui praeis, jau gi moka zvilgsni nukripti ten kur nori wink.gif
Kai mes buvom Turkijoj tai it blenderiai buvo ir sveiko maisto stalas ir tyreliu kiek nori, kiti sako kad kitose viesbuciose net misiniu buna thumbup.gif

Linutuks nenoriu jau jokiu kosiu duoti schmoll.gif daviai grikius nes dukra pradejau primaitinti butent nuo jos ax.gif Na ka skruostai vel raudoni nuo obuolio blink.gif kazkokia nesamone doh.gif turesiu nauja patirti nes kiti nebuvo alergiski ax.gif isaugsim... tik gaila kad jis jau ziojasi kai sauksta mato o nera ko duoti blush2.gif turiu cukinija saldyta bet jos nenori lotuliukas.gif

Ziurejau sian skietuka ax.gif ejau ziureti Bugaboo bee, o ikiso Quinny zapp2 lotuliukas.gif ar kas turejot trirati vezimuka? ar stabilus? seip kaip antras vezimas visai nieko butu kai susilanksto toks mazas thumbup.gif yra padetis i/nuo mamos gulima padetis, tik ratukai doh.gif ir jokios amortizacijos doh.gif vaika iki 18 kg galima vazioti thumbup.gif niekur nera Perego Switch easy drive gal kaune ar vilniui kas matet? gal stumdet?
Atsakyti
TDDD mano visi vaikai uzaugo triraciuose vezimuose thumbup.gif del stabilumo pamenu vyro klausiau ar jis bus stabilus it t.t. vyras paziurejo kaip y durna. Sako jei butu nestabilus negamintu blush2.gif viskas ten su tais 3 ratais gerai,manevringi,stabilus thumbup.gif as tik uz tris gal net jau nemokeciau su 4 naudotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2016 02 20, 13:17)
4u.gif
Maniškis nvakar netik pasiėmė kojų pirštukus, bet ir visą laiką čiulpė, kol ruošiau vonią maudynėm, tai dar spėjau pafotkint ir nufilmuot.  Nu tas vaizdas man kažkas tokio  wub.gif 
TDDD, na tada viskas ir nuspręsta, kam papildomai mokėti už pragyvenimą. Aš irgi taip daryčiau  ax.gif

JUJA! Turkijoj buna leliuku kampelis, kur maista ir pasmulkint ir pasildyt ir issivirti galima.

Maniske nezvairuoja unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, buvau truputėlį pradingus smile.gif
Mano pupą beria, jei ką iš pieno produktų suvalgau, todėl jau beveik 5 mėn. kaip nieko pieniško nevalgau. Bandžiau porą kartų patikrinti, ar dar vis alergizuoja, bet niekas nepasikeitė.
Buvom 5 mėn. TA, šiuo metu pupa 7.25 kg ir 65.5 cm tongue.gif Priaugo beveik 700 g. Nuo vakar pradėjo ragauti bulvę, kuri labai neskaniai valgosi, o šiandien ir su obuoliu susipažino. Obuolys rūgštokas buvo, net nustebau, kad iškart jai patiko biggrin.gif Reakcijų kol kas jokių.
Manoji nebežvairuoja jau senokai. Kai lankėmės pas oftalmologą, klausiau dėl to žvairavimo, tai sakė, jog iki 5 mėn. vaikutis nebeturėtų žvairuoti. Tada man rekomendavo žaisliukus rodyti daugiau iš toliau.
Dukrytė jau senokai čiupinėja savo pėdutes, bet iki burnos dar nepritempia schmoll.gif Ir nesivarto dar, nors visaip sukinėjasi ir atrodo, kad dar šiek tiek ir apsivers, bet niekaip...
Mano pupai ant kaktos prie pat plaukučių pradėjo matytis toks pailgas kaip iškilimas, lyg ir sagitalinė siūlė. Gydytoja nieko blogo neįžvelgė, bet vis dėlto davė siuntimą pas neurologą verysad.gif Labai tikiuosi, kad čia nieko blogo ir ji augant išnyks...
Dovilytei sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Maniškis jau vartosi, bet dar neintensyviai.Ragavom jau obuoliuką ir bananą, ai dai slyvų tyrelės.Daržovienę planuoju nuo 5.5
Atsakyti
4u.gif ačiū visoms už atsakymus.
Mano jau nežvairuoja, bet kaip TDDD rašė, kai prisikiša prie veiduko kokį žaislą, tai suveda akis į vieną tašką ir tada nejaukiai atrodo smile.gif
Mes jau labai vartomės, ir nuo nugaros ant pilvo, ir nuo pilvo ant nugaros. Pasisuka šonu, pasiima kokį patikusį žaislą, pameta, vėl pasiima jei tik pasiekia. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 21 vasario 2016 - 23:00