QUOTE(linutuks @ 2016 02 11, 09:56)
Vartosi maniškė. Sauskelnes sunku net pakeist. 4 mėnesių iš lovos išsivertė- gerai, kad neaukštai, ant kilimo, tai net nesureagavo, kad verkt reikia. Bet jinai šiaip-maža ir vikri- šliaužia, ropojimui ant keturių stovi, tik dar nesukoordinuoja judesių, kad ranką ir koją kelt reikia, kad paropot. Aš ją pagrinde ant žemės paguldytą laikau- kietas pagrindas, brolis šalia su žaislais- yra akstinas verstis ir judėt
Pirmagimis buvo visiškai kitoks- augino svorį ir niekur neskubėjo Tarp kitko labai nustebino, kad MUDU mergytė jau sėdi Maniškė iš pusiau gulsčios padėties arba prilaikoma atsisėda ir iškart bumt ant šono.
Pirmagimis buvo visiškai kitoks- augino svorį ir niekur neskubėjo Tarp kitko labai nustebino, kad MUDU mergytė jau sėdi Maniškė iš pusiau gulsčios padėties arba prilaikoma atsisėda ir iškart bumt ant šono.
Regis tinginuke mano Dovilyte, nors mazute, bet nevikri gali buti kad teks masazus palankyti kai epidemija baigsis. Siandien sveriausi su ja ir be jos, tai kazkur 7kg sveria, bet visa apvalaina kaip baronkyte. atsisesti is pusiau gulimos irgi atsiseda ir jei i sona nenukrypsta - pirmyn atgal linguodama issilaiko. Manksteles tai darom, bet kai as jai kojytes uzkeiciu - viens du ir apsivercia, bet pati nepradeda nors tu ka
Papildyta:
QUOTE(Jūja @ 2016 02 11, 09:31)
Sveikutės , ateinu sutorčiuku, po vyro gimtdienio
Na ir orelis Kaune jau kažin ar išeisim kur?
Mili, vartomės bet nenoriai, tiksliau parodė, kad sugeba verstis ir toliau tingi.
Na ir orelis Kaune jau kažin ar išeisim kur?
Mili, vartomės bet nenoriai, tiksliau parodė, kad sugeba verstis ir toliau tingi.
Su gimtadieniu tavo vyreli lai bresta ir nesensta
Tai jau tikrai, ir PaKaunej smagiai lyja. Na mums bet kokiu atveju teks vaziuot brolii ir seses is mokyklos susirinkt - kaip kiekviena diena.
Vat vat, Dovile 2 men parode kad moka vartytis ir nustojo
Papildyta:
QUOTE(TDDD @ 2016 02 11, )
Sian kol buvau keliom min mazaja su suneliu palikus ta atrado stampa ir issistampavosi pati sienas ir sunelio galva bei rankas vaikus ismadziau o sienas teks perdazyti ... gausiu nuo vyro...
Ale taviskiai megejai ant sienu piesti- tai mokyklos tai namu vyro sesers mergaites irgi nauja kambari taip isgrazino, tai Ikea pirko drugelius kambario papuosimui ir apklijavo
Atkreipkite demesi i temos pavadinima man regis ir Velyku sulauksime