Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(linutuks @ 2016 02 11, 09:56)
Vartosi maniškė. Sauskelnes sunku net pakeist. 4 mėnesių iš lovos išsivertė- gerai, kad neaukštai, ant kilimo, tai net nesureagavo, kad verkt reikia. Bet jinai šiaip-maža ir vikri- šliaužia, ropojimui ant keturių stovi, tik dar nesukoordinuoja  judesių, kad ranką ir koją kelt reikia, kad paropot. Aš ją pagrinde ant žemės paguldytą laikau- kietas pagrindas, brolis šalia su žaislais- yra akstinas verstis ir judėt smile.gif

Pirmagimis buvo visiškai kitoks- augino svorį ir niekur neskubėjo smile.gif Tarp kitko labai nustebino, kad MUDU mergytė jau sėdi blink.gif Maniškė iš pusiau gulsčios padėties arba prilaikoma atsisėda ir iškart bumt ant šono.

Regis tinginuke mano Dovilyte, nors mazute, bet nevikri unsure.gif gali buti kad teks masazus palankyti kai epidemija baigsis. Siandien sveriausi su ja ir be jos, tai kazkur 7kg sveria, bet visa apvalaina kaip baronkyte. atsisesti is pusiau gulimos irgi atsiseda ir jei i sona nenukrypsta - pirmyn atgal linguodama issilaiko. Manksteles tai darom, bet kai as jai kojytes uzkeiciu - viens du ir apsivercia, bet pati nepradeda nors tu ka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūja @ 2016 02 11, 09:31)
Sveikutės  4u.gif ,  ateinu sutorčiuku, po vyro gimtdienio  4u.gif  biggrin.gif
Na ir orelis Kaune  doh.gif jau kažin ar išeisim kur?

Mili, vartomės bet nenoriai, tiksliau parodė, kad sugeba verstis ir toliau tingi. biggrin.gif

Su gimtadieniu tavo vyreli drinks_cheers.gif lai bresta ir nesensta drinks_cheers.gif

Tai jau tikrai, ir PaKaunej smagiai lyja. Na mums bet kokiu atveju teks vaziuot brolii ir seses is mokyklos susirinkt - kaip kiekviena diena.

Vat vat, Dovile 2 men parode kad moka vartytis ir nustojo
Papildyta:
QUOTE(TDDD @ 2016 02 11, )

Sian kol buvau keliom min mazaja su suneliu palikus ta atrado stampa ir issistampavosi pati sienas ir sunelio galva bei rankas lotuliukas.gif vaikus ismadziau o sienas teks perdazyti ... gausiu nuo vyro...

Ale taviskiai megejai ant sienu piesti- tai mokyklos tai namu lotuliukas.gif vyro sesers mergaites irgi nauja kambari taip isgrazino, tai Ikea pirko drugelius kambario papuosimui ir apklijavo

Atkreipkite demesi i temos pavadinima lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man regis ir Velyku sulauksime tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2016 02 11, 11:08)
Regis tinginuke mano Dovilyte, nors mazute, bet nevikri  unsure.gif  gali buti kad teks masazus palankyti kai epidemija baigsis. Siandien sveriausi su ja ir be jos, tai kazkur 7kg sveria, bet visa apvalaina kaip baronkyte.  atsisesti is pusiau gulimos irgi atsiseda ir jei i sona nenukrypsta - pirmyn atgal linguodama issilaiko. Manksteles tai darom, bet kai as jai kojytes uzkeiciu - viens du ir apsivercia, bet pati nepradeda nors tu ka  unsure.gif

Maniškė irgi ir lašinukų ir tas leliukų rinkutes ant kojyčių turi, bet šiaip tokia miniatiūrinė- rankytės, pėdutės, veidukas smulkūs. Kas pamato, tai aikčioja ai ai, kokia mažutė. Reiks sulaukt 5 mėnesių ir pradėt košes intensyviau siūlyt turbūt g.gif
Mankštos tai labai padeda tinginukams, smagu visai jas palankyt būtų.

O nuo kad kažin mažiukus galima į baseinus bendrus neštis. Labai norisi į Birštono kokią sanatoriją palėkt pasimaudyt, bet dar kažkaip nedrąsu, per maža gal g.gif TDDD maudo, bet ji specialiam kūdikių baseine, kaip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutuks @ 2016 02 11, 10:18)
Maniškė irgi ir lašinukų ir tas leliukų rinkutes ant kojyčių turi, bet šiaip tokia miniatiūrinė- rankytės, pėdutės, veidukas smulkūs. Kas pamato, tai aikčioja ai ai, kokia mažutė. Reiks sulaukt 5 mėnesių ir pradėt košes intensyviau siūlyt turbūt g.gif
Mankštos tai labai padeda tinginukams, smagu visai jas palankyt būtų.

O nuo kad kažin mažiukus galima į baseinus bendrus neštis. Labai norisi į Birštono kokią sanatoriją palėkt pasimaudyt, bet dar kažkaip nedrąsu, per maža gal g.gif  TDDD maudo, bet ji specialiam kūdikių baseine, kaip suprantu g.gif

Mes sekmadieny varysim y aqua parka ziuresim kas ten per situacija. Yra ta vaiku zona tai gal ir mazius paniurkdyt galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2016 02 11, 11:24)
Mes sekmadieny varysim y aqua parka ziuresim kas ten per situacija. Yra ta vaiku zona tai gal ir mazius paniurkdyt galima  g.gif

Į Druskininkus važiuosit? Sekmadienį Valentinas, turėtų sausakimša būt smile.gif Papasakok paskui, kai su mažiuku sekės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutuks @ 2016 02 11, 10:18)

O nuo kad kažin mažiukus galima į baseinus bendrus neštis. Labai norisi į Birštono kokią sanatoriją palėkt pasimaudyt, bet dar kažkaip nedrąsu, per maža gal g.gif  TDDD maudo, bet ji specialiam kūdikių baseine, kaip suprantu g.gif

A mes jau pries menesi Druskininku Aquaparke buvom. Vaiku zonos vanduo maziau chloruotas, nieko blogo nepastebejau, tik zinoma po to ismaudzius aliejuku istepiau, kad odele neissausetu
Atsakyti
QUOTE(linutuks @ 2016 02 11, 10:30)
Į Druskininkus važiuosit? Sekmadienį Valentinas, turėtų sausakimša būt smile.gif  Papasakok paskui, kai su mažiuku sekės 4u.gif

Taip taip. Sitaip ir Valentina paminesim smile.gif vietos gal uzteksim,nes poto dovanos galiojimas baigsis lotuliukas.gif

P.s. Milli 7 tai ne visos,nes as daug pvz turiu kur pienas tikrai nedingo o maitino vos ne iki 2m ar ilgiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2016 02 11, 12:14)

P.s. Milli 7 tai ne visos,nes as daug pvz turiu kur pienas tikrai nedingo o maitino vos ne iki 2m ar ilgiau  4u.gif

Taip, dėl primaitinimo, sutinku. Aš savo didįjį nuo pat gimimo vakarais primaitinau mišiniu- tiesiog jam tikrai taip reikėjo. Klykdavo iki pamėlynavimo, jei kažkokiais būdais pavykdavo užsupt, užmigdyt, pamiegodavo lygiai 10 minučių ir klykdavo toliau, kol negaudavo butelio. Tada išrydavo kokius 300 g mišinio ( kai max norma apie 200g buvo) ir jau įmigdavo. Tiesa, naktį keldavos kelis kartus ir tada jau imdavo krūtį. Taip išmaitinau iki metų smile.gif
Dėl to tas mišinuko davimas vakarais man neatrodo kažkoks baubas, tiesiog smagu kad su mergyte to nereikia smile.gif
Atsakyti
Na ka, vadinasi mano patirtis ir zinios apie primaitinima labai ribotos smile.gif
Ale geriau neprireiktu tpfu tpfu tpfu
Atsakyti
Mili, ačiū už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Maniškis irgi dar pats nesivarto, reikia padėti už klubiuko paėmus rolleyes.gif Ryt jau dvi savaitės, kaip lankom masažus ir mankštas, situacija gal kiek pagerėjo, bet tinginiukas jis pas mane, o ir pečių linija silpnoka unsure.gif

Kaip norėčiau į baseiną blush2.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

miegu as protarpiais doh.gif buna kad tai vienas keliasi valgyti kita verkia tai pas ja einu, po to jau sunkiai uzmiegu doh.gif tada as du tel zaidziu blush2.gif buna naktu kai taip ir begioju nuo vieno pas kita ax.gif

Prapute man viena kruty arba vel dukra uzgavo unsure.gif tai jauciu ja...
Vakar buvau i drauges gimtadieni isejusi tai net nepailsejau po 2,5 val nuo ju galva isiskaudejo blink.gif va cia man naujove doh.gif nesimatem apie puse metu tai net nepazinau ko jinai tik sau nepriaugino ir nepripute blink.gif buvo tokia grazi o dabar kaip visos kurios sedi ant adatu... man jos visos vienodos lotuliukas.gif

Taip as i baseina alia spec vaikams einu bet ten ir gimtadienius vsiku veda ir seimas laika leidzia pirtelyje ir baseine, pries du metus chloro buvo daug daugiau dabar vanduo surus su nedideliu kiekiu chloro ax.gif todel ir einam ten ax.gif sunutis prigeria kaip reikia bet jau nors nelaizo kaip is pradziu lotuliukas.gif

Papildyta:
Del vartimu vartosi pastoviai tik ant nugaros padeda is kart apsivercia ir po 2 min jau zirzalioja doh.gif tai jei reikia kad paguletu apkimsu pagalvem doh.gif sian net gultuke apsiverte doh.gif jau reikia prisegti... bet vartimai pradidejo tik po masazo kuri darem pries men... kai laikau snt grindu parodau kaip kojom slisuzyti tai po kelis kartus jau kojas sulanksto bet dar ant istiestu ranku nesilaiko schmoll.gif ir aplink savo asi nejuda nors moka, sian tik vienos kojos pirstus paeme...sestis nori bet is pusiau gulymos padeties ir is kart krenta tada tai ir nesodinu nebent at kelenu pusiau sedint...

Maniskio skruostai dega nes vel daviau moliuga su oboliu... dabar reikes sav nieko neduoti kol nepraeis bes taip ir diateza galima uzauginti doh.gif

Mili kokua ssunuole kad jau ikigymdivinio svorio grizai thumbup.gif as vistiek tai to tai ano nereikalingo suvalgau tai ir nekrenta cool.gif noretusi iki geguzes susitvarkyti bet be sporto ir maisto ribojimo nieko nebus schmoll.gif o as neturiu jegu dar sporta lankyti ir nevalgyti ... geriau pamiegoti cool.gif norim i tenerifus skristi neisivaizduoju kaip cia bus bet yra laiko priprasti prie tokios minties ir planus A B C sugalvoti lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
TDDD, o kodėl abejoji dėl Tenerifų? Mes į Turkus planuojam kelti sparnus. mirksiukas.gif
Atsakyti