Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(pjurgitukas @ 2016 02 09, 00:55)
Linutuks. Maniske ir buteliuku nepripazysta pradeda kandziot ir tiek. O kosytes jau geriau valgo apsipranta tikriausiai nes pradzioje ir visko buvo. Dabar puse induko milupa mazo suvalgo. Tai su situ valgymu zaidimas daugiau gaunas nes po to duodu mp tai kaip zveriukas puola ir uzmiega.

Labas rytas 4u.gif Aha, maniškė lygiai taip pat elgiasi- buteliuką pakandžioja ir nė nebando čiulpt, o kai sumaitinu MP su šaukštuku- tai to valgymu irgi nepripažįsta, puola prie krūties iškart smile.gif Taipir nežinau, ar jai čia siūlyt vis dar tą butelį, ar manyt, kad prašoksim tą etapą ir iškart iš puoduko gersim. Keistai kažkaip man, vyresnėlis gan ilgai su buteliuku vkarais draugavo. Šiaip visai patogu būdavo, ypač kai sirgdavo, nebūdavo jokios problemos skysčius sugirdyt.

Kai vyresniukas serga, nuo kokių 2 metų, ligos pradžioj sugirdau per dieną kokį litrą, skiestų obuolių sulčių. Paskaičiau kažkur liaudiškuose patarimuose, kad pektinai kažkaip virusus šalina. Nežinau, kiek moksliškai tiesos, bet sysiodavo gausiai ir dažnai kitą dieną jau sveikas būna:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutuks: 09 vasario 2016 - 10:25
Sveikos, pakalbėjom apie mp,tai man vėl atrodo mažai doh.gif
Vaikas naktį miega labai prastai.Jau kėlėsi tik du kartus, dabar 5, labai neramiai miega g.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip Saulyteaaa parase kad MP gaminasi kai vaikas valgo tada man tinka ax.gif bet jei priaugio bus vos 200 gr reiks matyt kuo dazniau duoti doh.gif nors sian tai kelus kartus jauciau kad pienas ateina bigsmile.gif su dukrom taip nebuvo unsure.gif visad pienas ateidavo bet jos ir pakabukais budavo lotuliukas.gif
Su butelka ir mes nedraugaujam schmoll.gif o is pyoduko nemoka gerti rolleyes.gif reikia kazkaip piena uzsaldyta sunaudoti nesugalvoju kaip ax.gif o jau tris men po uzsaldymo praejo ka patarsit?

Maniskiui cukinija nepatiko blink.gif du saukstelius ikisau ir spjovesi po to lupytes bantuku padare kad net ikisti saukstelio negalejau rolleyes.gif o va banano sauksta suvalge rolleyes.gif Bet sian kakojo zaliai blink.gif

Gal kam dantuku jau yra g.gif bigsmile.gif dukryte 4 men 3 sav kau turejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TDDD @ 2016 02 09, 21:56)
Sveikos,
kaip Saulyteaaa parase kad MP gaminasi kai vaikas valgo tada man tinka ax.gif bet jei priaugio bus vos 200 gr reiks matyt kuo dazniau duoti doh.gif nors sian tai kelus kartus jauciau kad pienas ateina bigsmile.gif su dukrom taip nebuvo unsure.gif visad pienas ateidavo bet jos ir pakabukais budavo lotuliukas.gif
Su butelka ir mes nedraugaujam schmoll.gif o is pyoduko nemoka gerti rolleyes.gif reikia kazkaip piena uzsaldyta sunaudoti nesugalvoju kaip ax.gif o jau tris men po uzsaldymo praejo ka patarsit?

Maniskiui cukinija nepatiko blink.gif du saukstelius ikisau ir spjovesi po to lupytes bantuku padare kad net ikisti saukstelio negalejau rolleyes.gif o va banano sauksta suvalge  rolleyes.gif Bet sian kakojo zaliai blink.gif

Gal kam dantuku jau yra  g.gif  bigsmile.gif dukryte 4 men 3 sav kau turejo biggrin.gif

kiek sveria? Maniskis va dabar kai buvom TA priaugo 400gr nu ir nieko valgom toliau nei maziau nei daugiau biggrin.gif aisku jis sveria pas mane 8,5kg blush2.gif
Atsakyti
Labutis
TDDD sveika sugrizus. As tai per dvi virtuves dabar gyvenu, tai tvarkos jokios. Laukiu nesulaukiu pabaigos, bet iki metu galo gal sulauksiu nes technikos brangios noriu, stalvirsio isskirtinio, tad del savo noru dabar ir kenciu. Bent jau itaise man vyras Bosch kombaina, tai dabar kepu pyragus kas antra diena ir naminius makaronus biggrin.gif
Mano Dovilyte pripazista tik obuoliuka, ka bebandau duoti tai stumia lauk su labai israiskinga mimika: Mam, negi tikrai manai kad as sita nurysiu??? nieko, bandom toliau. Buteliuko irgi neima, ir su snapeliu nepatinka, o jau noretusi atsigert duot, nes sisiukas labai sugeltonejo....
Del pieno nesuku galvos- tikiu kad kol nepradedi primaitinti misinukais, ir pati nepervargstu ir nesinervuoju - bus kiek reikes. Kaip taisykle visoms, kai pradeda vakare primaitinti, per menesi ir baigiasi pienas. O vakarais beveuk 100 % vaikiukai neramus buna - ar sotus, ar alkani, ar su mp ar su misinukais - maniske irgi vakare zirzalioja

Del gripo epidemijis praleidom TA - nepriima profilaktiskai. Net nezinau kiek paaugom.....
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2016 02 10, 10:10)

. Kaip taisykle visoms, kai pradeda vakare primaitinti, per menesi ir baigiasi pienas.

Nu del sito sakinio galiu pasigincyti tongue.gif nebent turejai save galvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2016 02 10, 08:41)
kiek sveria? Maniskis va dabar kai buvom TA priaugo 400gr nu ir nieko valgom toliau nei maziau nei daugiau aisku jis sveria pas mane 8,5kg 

nuo jusu atsiliekam 100 gr tongue.gif 8400 blush2.gif irgi per 4 men 400 uzsidejo bet va dabar labai mazai per dvi sav tik 100 g ir jau seses pagal svori maniski aplenke blink.gif nors is pradziu tai buvo pats didziausias is visu ax.gif Bet aciu D atsistate pienas thumbup.gif ir vaikas ramus... ir jauciu kaip ateina pienukas... pavadinsiu krize iveikem ax.gif
Sian daviau Hipp moliuga su bulvem ten pridejau vakariksti kabacioka tai ~ 20 g suvalge ax.gif ir vos skruostai paraudonavo... bet cia gali buti kad pieno su miltiniais paskutiniom dienom vartoju... Ziuresim kas toliau bus ax.gif

Aciu visom las passigefo musu group.gif malonu wub.gif

Mili mes irgi kentejom gan ilgai del graziu isrinktu namo daiktu bet uz tai dabar kaip malonu aki dziugina rolleyes.gif
Vat Dovilyte tik oboli te pripazista exxx ... o kosiujau bandei duoti? mano patirtis su mazaja primaitinimas kosemis labai jai tiko wink.gif dabar vel eksperementuoju su darzovem bet nuo 6 pradesiu koses ivedineti ax.gif

Kokios firmos technika nori? mes isigijom Siemens tai labai patenkinti, ir su garais ir mikrobangine ir orkaite kartu tik wifi neveikia LT biggrin.gif

Apie primaitinima misinukais net negalvoju... net minties neturejau...

Sian kol buvau keliom min mazaja su suneliu palikus ta atrado stampa ir issistampavosi pati sienas ir sunelio galva bei rankas lotuliukas.gif vaikus ismadziau o sienas teks perdazyti ... gausiu nuo vyro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TDDD: 11 vasario 2016 - 01:06
QUOTE(TDDD @ 2016 02 11, 01:03)
nuo jusu atsiliekam 100 gr tongue.gif 8400 blush2.gif irgi per 4 men 400 uzsidejo bet va dabar labai mazai per dvi sav tik 100 g  ir jau seses pagal svori maniski aplenke blink.gif nors is pradziu tai buvo pats didziausias is visu ax.gif Bet aciu D atsistate pienas thumbup.gif ir vaikas ramus... ir jauciu kaip ateina pienukas... pavadinsiu krize iveikem ax.gif
Sian daviau Hipp moliuga su bulvem ten pridejau vakariksti kabacioka tai ~ 20 g suvalge  ax.gif ir vos skruostai paraudonavo... bet cia gali buti kad pieno su miltiniais paskutiniom dienom vartoju... Ziuresim kas toliau bus ax.gif

Sian kol buvau keliom min mazaja su suneliu palikus ta atrado stampa ir issistampavosi pati sienas ir sunelio galva bei rankas lotuliukas.gif vaikus ismadziau o sienas teks perdazyti ... gausiu nuo vyro...

As jau tikiuos kad po daug ir nebepriaugines,nes sianakt pamasciau kad man tuoj krano reiks jy iskelt lotuliukas.gif nu sitoks sunkumas doh.gif

Nu pasipuose vaikai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TDDD @ 2016 02 09, 22:56)

Gal kam dantuku jau yra  g.gif  bigsmile.gif dukryte 4 men 3 sav kau turejo biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif Vaje, kada gi Tu miegi, mamuk, jei antrą nakties dar prie kompo? smile.gif O su pienuku, kq gi čia patarsi- arba sudėt į košes, kai normaliai primaitint pradėsi, arba su šaukštuku sugirdyt. Bet jei pienukas atsirado, sočiai, tai kam tas vargas smile.gif

Pačiai kažko gerklę kutena, lyg nosis prikimšta, būt gerai neįsisirgt.

Smagu dideliuos naujuos namuos 4u.gif Pas mus trikambaris, bet vienam kambariuke- dviračiai, valtys, meškerės, vyro darbastalis- tai kaip ir 2 normalūs lieka, mažokai. Pasvajoju irgi apie erdvesnį būstą smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Haha, vakar maze apgavau : isviriau morka su moliugu, tai net skonio nepajutus, vient tik siluma iskart uzsirauke. Tad at esinau, sumaisiau su abrikosu tyrele - visa blida suvalge thumbup.gif o vakare aviziniu dribsniu osviriau - irgi tiko thumbup.gif thumbup.gif truputi daugiau kaip uz savaites - 6 menesiukai, tai jau bus ka vienam patiekalui pilnai paduoti.

Saulyteaa, del to kad vakare primaitinant pieno sumazeja pas mane aplinkui 7 pavyzdziai is 7. Jeigu kam pavyksta - labai smagu smile.gif . O mano pacios patirtis, kad vakare primaitindavau vyresiaji, tai ne pienas pasibaige, o vaikas tingejo pats zisti ir atsisake verysad.gif verysad.gif :verysad:tai man dar pora savaiciu mastitas grese, nes ne palaipsniu uzbaigiau maitinima.

TDDD - taip, as irgi Siemens nusiziurejau IQ 700 orkaite. Kaitlente jau uzsakyti, rinkausi pagal spalva lotuliukas.gif lotuliukas.gif o indaplovems Siemens nera lygiu pagal kaina ir kokybe. Tad kantriai laukiu. Net pasizadejau per Naujus kad pusemetu jokiu skuduru nepirksiu unsure.gif gerai kad jau sugrisau i priesgimdyvini svori, tad galiu ir pasitaupyti.

Beje kaip jums visoms su vartymusi? Dovilytei ant nugaros patinka ir ji tik kojas i virsu meta, bet nesivercia ant pilvo, o jei ant pilvo guldau, tai ir ant pilvo patinka - gali puse valandos krapstytis ir dairytis, bet nekyla noras verstis blink.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , ateinu sutorčiuku, po vyro gimtdienio 4u.gif biggrin.gif
Na ir orelis Kaune doh.gif jau kažin ar išeisim kur?
TDDD, lotuliukas.gif , reikėjo prieš tai nufotkint biggrin.gif Mano mergina būdama kokių 2 metų save buvo su violetiniu flomasteriu pasidažiusi, ir taip gražiai šypsojosi, kol pamatė save veidrodyje, o tada tai jau buvo ašarų. Išsigando savęs. Tai dabar yra dvi foto, viena su šypsena, kita bliaunanti. Vis gailiuosi, kad nenufilmavau, nes kadrai buvo topiniai. lotuliukas.gif
Mili, vartomės bet nenoriai, tiksliau parodė, kad sugeba verstis ir toliau tingi. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 11 vasario 2016 - 09:34
QUOTE(Mili @ 2016 02 11, 10:30)
Labas rytas

Beje kaip jums visoms su vartymusi? Dovilytei ant nugaros patinka ir ji tik kojas i virsu meta, bet nesivercia ant pilvo, o jei ant pilvo guldau, tai ir ant pilvo patinka - gali puse valandos krapstytis ir dairytis, bet nekyla noras verstis  blink.gif

Vartosi maniškė. Sauskelnes sunku net pakeist. 4 mėnesių iš lovos išsivertė- gerai, kad neaukštai, ant kilimo, tai net nesureagavo, kad verkt reikia. Bet jinai šiaip-maža ir vikri- šliaužia, ropojimui ant keturių stovi, tik dar nesukoordinuoja judesių, kad ranką ir koją kelt reikia, kad paropot. Aš ją pagrinde ant žemės paguldytą laikau- kietas pagrindas, brolis šalia su žaislais- yra akstinas verstis ir judėt smile.gif

Pirmagimis buvo visiškai kitoks- augino svorį ir niekur neskubėjo smile.gif Tarp kitko labai nustebino, kad MUDU mergytė jau sėdi blink.gif Maniškė iš pusiau gulsčios padėties arba prilaikoma atsisėda ir iškart bumt ant šono.
Atsakyti