Labas rytas visoms Pirmiausia ačiū labai JŪJAI už patarimus dėl merginos pilvuko. Actimelis su slyvom taip puikiai sutvarkė reikalus, kad krauna kelios dienos kasdien į sauskelnes Gloom, lygtais skundės, kad irgi retai mažius tuštinas, pabandyk, gal irgi padės.
DŽiugu, kad TDDD ir Zefyrė atsiradot. Nesirkit daugiau, pavasaris greit. Smagu, kad prisijungė kelios naujos mergaitės
Mano špokytei praeitą naktį pakilo temperatūra iki 38. Vakar visą dieną laikės, pakilo iki 39 beveik, sudėjau paracetamolio žvakutę. Vakare nukrito, naktį irgi nekarščiavo. Šįryt atrodo sveika- nei temperatūros, nei slogos, nei kosulio. Taip ir nesupratau, kas čia buvo Tėtis slogavo, bet be temperatūros, negi čia jai tokia keista forma tas pats virusas pasireiškė.
Dėl pieno, kas skundžiatės. Mano vienoj krūty labai sumažėjo, kitoj, atrodo, normaliai. Iš tos, kur mažiau, nenoriai valgo, tai draugė atidavė pientraukį. Po jos valgymo patraukiu dar kelis kart per dieną, bandau pastimuliuot. Su pirmu vaiku taip beveik irgi iš vienos krūties maitinau, tai paskui ir krūtų dydžio skirtumas gan žymus ilgai buvo. Ne kažką aš ten randu- 20 30 gramų.
Šiaip tai vakarais mielai primaitinčiau kažkuo- bet kad mano mergina nepripažįsta jokio kito valgymo būdo Bandžiau bulvės duot su savo pienu pamaišius- išspjaudė viską, tą nutrauktą pienuką irgi su šaukšteliu sumaitinu- pusė į burną, pusė už apykaklės Nei iš buteliuko, nei iš puoduko su snapeliu negeria. Tinka tik kaip brolis vadina- mamytės lėkštutės Tai ir čiunkinamės iš tų lėkštučių dieną naktį kas valandą, dvi
MUDU, klausei dėl dėmių skalbiant. Aš vską su Ringuvos skystu skalbikliu su tulžim plaunu, atrodo išsiskalbia, net nepastebėjau, kad dėmių būtų.
Taip, skiepijom 4 mėn.proga.
Maniškis pakolkas nėr sirgęs, tris kartus nusispjaunu
Dėl pieno nieko nepastebėjau, bet niekad pas mane jo nebuvo daug, bet vyrukas vos ne po kg.priauga, gydytoja sakė puikiai, košių dar nereikia.Ragausim 5.5 manau
Maniškis pakolkas nėr sirgęs, tris kartus nusispjaunu
Dėl pieno nieko nepastebėjau, bet niekad pas mane jo nebuvo daug, bet vyrukas vos ne po kg.priauga, gydytoja sakė puikiai, košių dar nereikia.Ragausim 5.5 manau
Sveikos,
del pieno, tai geriu 2-3 kartus i diena Hipp arbata zindancioms mamos, ir stengiuos kuo daugiau vandens. Na, kad pieno daugiau 100% pasakyt negaliu, nematavau, bet jauciu, kad krutys pilnesnes.
del kakojimo, tai maniske kakojo kas 4-7 d kol neradau pamperse kazko panasaus i raudonus kraujo siuliukus. pradejau valgyt dziovintas slyvas, daugiau vandens gert, dabar daro 1-2 kartus per d.
del misineliu. jei galit neduokit ju, bandykit kuo dazniau duot mp., kas 1-2 val. pradesit duoti misinuko, mp tik dar labiau mazes.
del pieno, tai geriu 2-3 kartus i diena Hipp arbata zindancioms mamos, ir stengiuos kuo daugiau vandens. Na, kad pieno daugiau 100% pasakyt negaliu, nematavau, bet jauciu, kad krutys pilnesnes.
del kakojimo, tai maniske kakojo kas 4-7 d kol neradau pamperse kazko panasaus i raudonus kraujo siuliukus. pradejau valgyt dziovintas slyvas, daugiau vandens gert, dabar daro 1-2 kartus per d.
del misineliu. jei galit neduokit ju, bandykit kuo dazniau duot mp., kas 1-2 val. pradesit duoti misinuko, mp tik dar labiau mazes.
linutuks , džiaugiuosi, kad padėjo
Neprarask vilties dėl bulvės, praeis laiko, kol pripras. Maniškis noriai žiojasi ir morkai ir bananui, bet dar nemoka tinkamai nuryti, todėl irgi pusę atsiduria ant seilinuko, bet noras yra, nes žiojasi ir pats griebia už šaukštelio, tik dar nepataiko tiksliai į burnytę
Sveikos
Nesupykit bet perskaicius kad kai vaikas kelias kas pora val jau galvojama apie misinukus bisk supykde. Maniskis kelias kas pusvalandy- valanda o minciu apie jokius misinukus neturiu
Mes augam neblogai,vyresneliai veda is kantrybes,dabar dar ir sloguot pradejo tikiuos kad y rimciau neperaugs. Ragaut dar nieko neragaujam sakiau tik nuo 6men pradesiu ir taip meskinas kaip reikiant jis pas mane
Nesupykit bet perskaicius kad kai vaikas kelias kas pora val jau galvojama apie misinukus bisk supykde. Maniskis kelias kas pusvalandy- valanda o minciu apie jokius misinukus neturiu
Mes augam neblogai,vyresneliai veda is kantrybes,dabar dar ir sloguot pradejo tikiuos kad y rimciau neperaugs. Ragaut dar nieko neragaujam sakiau tik nuo 6men pradesiu ir taip meskinas kaip reikiant jis pas mane
QUOTE(saulyteaa @ 2016 02 08, 09:05)
Sveikos
Labas rytas Saulytea, jei mane turi omeny dėl primaitinimo, tai aš ne mišinuką, o MP norėčiau vakare sugirdyt, nes per dieną pritraukiu buteliuką iš vienos krūties, iš kurios nelabai noriai valgo. Tenka su šaukštuku jį sumaitint Maniškė dieną valgo normaliai- kas porą valandų maždaug, bet naktį irgi taip pat- žinda ištisai. Tiek tik kad maitinu gulėdam, tai nepavargstu labai ir tų kartų nesuskaičiuoju.
Dėl primaitinimo košėm neskubu. Pasiūliau, nepatiko ir tiek to. Matysim, ką šį mėnesį ji užaugs- kruopa ji gi, vos 6 kg
QUOTE(saulyteaa @ 2016 02 08, 09:05)
Sveikos
Sveikos,
Uz nuomone tikrai neverta pykti As pati kuo ilgiau noreciau pati maitinti. Bet kai jau ne pirma ir ne antra nakti vaikas nemiega ramiai, tai viena is minciu - truksta maisto. O kankinti vaiko tikrai nenoriu. Duodu kruti taip daznai, kaip tik nori. Tik kad ir daznai matinamas jis nera ramus. Su pilvuku atrodo irgi viskas gerai, dantukai dar nelenda, supimas ant ranku nepadeda. Tai ir nebezinau ko griebtis. Del to ir kyla mintys apie misinuka. Bet, kol kas ta misinuka teks padet i sona, nes viska spjauna lauk Tik mamos pienuka vaikas tepripazista.
Primaitinti kietu maistu dar rimciau nebandziau. Daviau paragaut vaisiu kokteili is banano, avokado. Tai labai patiko.
QUOTE(kaimynka82 @ 2016 02 08, 14:07)
Sveikos,
Uz nuomone tikrai neverta pykti As pati kuo ilgiau noreciau pati maitinti. Bet kai jau ne pirma ir ne antra nakti vaikas nemiega ramiai, tai viena is minciu - truksta maisto. O kankinti vaiko tikrai nenoriu. Duodu kruti taip daznai, kaip tik nori. Tik kad ir daznai matinamas jis nera ramus. Su pilvuku atrodo irgi viskas gerai, dantukai dar nelenda, supimas ant ranku nepadeda. Tai ir nebezinau ko griebtis. Del to ir kyla mintys apie misinuka. Bet, kol kas ta misinuka teks padet i sona, nes viska spjauna lauk Tik mamos pienuka vaikas tepripazista.
Primaitinti kietu maistu dar rimciau nebandziau. Daviau paragaut vaisiu kokteili is banano, avokado. Tai labai patiko.
O tai kad duosi misinuka vaikas bus ramesnis? Zinau keleta kur ir valgydami misinuka kelias daznai yra neramus tiesiog gal toks vaikas
Labas vakaras. Mane jau trecia diena nemiga puola. Aisku cia del pasiulymo padirbeti. Noriu bet vis tik nemaza atsakomybe. Bet apsiemiau. Ziuresiu kas bus.
Mmm kazkaip laukiu noreciau kad ant vasaros butu viskas susinormalizave.
Papildyta:
Linutuks. Maniske ir buteliuku nepripazysta pradeda kandziot ir tiek. O kosytes jau geriau valgo apsipranta tikriausiai nes pradzioje ir visko buvo. Dabar puse induko milupa mazo suvalgo. Tai su situ valgymu zaidimas daugiau gaunas nes po to duodu mp tai kaip zveriukas puola ir uzmiega.
Mmm kazkaip laukiu noreciau kad ant vasaros butu viskas susinormalizave.
Papildyta:
Linutuks. Maniske ir buteliuku nepripazysta pradeda kandziot ir tiek. O kosytes jau geriau valgo apsipranta tikriausiai nes pradzioje ir visko buvo. Dabar puse induko milupa mazo suvalgo. Tai su situ valgymu zaidimas daugiau gaunas nes po to duodu mp tai kaip zveriukas puola ir uzmiega.
Laba nakti,
sian visi anksti uzmigo o as naktineju sau ramiai
Del neramumo tai sakyciau kad laikas dantukams, dantienos nezti gal todel vaikainemiega? Maniskis sian dantu sepeti taip griauze kad negalejau atimti nes is kart piko o ziojaso kaip ogogo...
Del pieno tai krutine tokia minksta nors sian bevalgidsmas atsitrauke tai veiduka aptaske pienuku bet tik viena srovele, noretusi kad butu kokias penkias ir geriu vandens daug ir nebestresuoju ir pamiegu daugiau ir duodu krutine daznai o kodel taip sumazejo nebesuprantu, gal del to kad miega nakti atskirai bet visad miegojo ir valgo nakti tik pora tris kartu bet diena tai istisai ant ranku
As kai noriu is ryto daugiau pamiegoti paimu i lova tai salia iki 10-11 gali miegoti lovytei iki 9 max sian nuo 6 ryto dainavo o po to miegojom iki 10:30
Del ragavimo: kokia morka duodat? zalia ar virta?
Rytoj planuoju cukinija namine duoti nes bijau jei tik saldaus gaus bus bedu su darzoniu nevalgymu, jau du is triju vaiku tai patvirtino, butu sunui 6 men pradeciau nuo kosiu ... bet koks alkanas jis pas name ziojasi sauksta grebia kad ir isliktu toks apetitas ir is mano pastebejimu berniukai anksciau nori kazka kita valgyti nei mergaites
Linutuks kokia kruopyte taviske vos 6 kg
Papildyta:
Saulyteaaa kaip susitvarkaisu tiek maziu man tai sunku kai atostogos mokykloj ir visi namuose o taviskiai gi pastoviai kartu?
Papildyta:
Dar toks nekuklus klausimas del berniuku pasididziavima kartais atrodo kad viskas i vidu ilenda ar pas jusu berniuku taip buna jau nebeatsimenu kaip pas viresneli buvo kai paimu ant ranku pasodinus viskas graziai kaba o paguldzius susitraukia iki knopkytes ir riesuto didzio nu kaip taip imanoma skaiciau kad buna kai lasiniuku gaktikauli yra , ne nu bet taip ar reikia zigioti pas chirurga
sian visi anksti uzmigo o as naktineju sau ramiai
Del neramumo tai sakyciau kad laikas dantukams, dantienos nezti gal todel vaikainemiega? Maniskis sian dantu sepeti taip griauze kad negalejau atimti nes is kart piko o ziojaso kaip ogogo...
Del pieno tai krutine tokia minksta nors sian bevalgidsmas atsitrauke tai veiduka aptaske pienuku bet tik viena srovele, noretusi kad butu kokias penkias ir geriu vandens daug ir nebestresuoju ir pamiegu daugiau ir duodu krutine daznai o kodel taip sumazejo nebesuprantu, gal del to kad miega nakti atskirai bet visad miegojo ir valgo nakti tik pora tris kartu bet diena tai istisai ant ranku
As kai noriu is ryto daugiau pamiegoti paimu i lova tai salia iki 10-11 gali miegoti lovytei iki 9 max sian nuo 6 ryto dainavo o po to miegojom iki 10:30
Del ragavimo: kokia morka duodat? zalia ar virta?
Rytoj planuoju cukinija namine duoti nes bijau jei tik saldaus gaus bus bedu su darzoniu nevalgymu, jau du is triju vaiku tai patvirtino, butu sunui 6 men pradeciau nuo kosiu ... bet koks alkanas jis pas name ziojasi sauksta grebia kad ir isliktu toks apetitas ir is mano pastebejimu berniukai anksciau nori kazka kita valgyti nei mergaites
Linutuks kokia kruopyte taviske vos 6 kg
Papildyta:
Saulyteaaa kaip susitvarkaisu tiek maziu man tai sunku kai atostogos mokykloj ir visi namuose o taviskiai gi pastoviai kartu?
Papildyta:
Dar toks nekuklus klausimas del berniuku pasididziavima kartais atrodo kad viskas i vidu ilenda ar pas jusu berniuku taip buna jau nebeatsimenu kaip pas viresneli buvo kai paimu ant ranku pasodinus viskas graziai kaba o paguldzius susitraukia iki knopkytes ir riesuto didzio nu kaip taip imanoma skaiciau kad buna kai lasiniuku gaktikauli yra , ne nu bet taip ar reikia zigioti pas chirurga
TDDD, duodu virtą morką, šiandien sumaišiau morką su bulvę ir dar banano ragavo
Dėl pasididžiavimo jokių pakitimų nematau, jis visada savo vietoje kaip giliukas
TDDD nu nezinau kazkaip gal kad jau pripratus bet buna visko. Vakar mazoji tiek nervus istampe,kad aprekiau. Uzeina jiems tokios neklausymo bangos,siaip laukiu kada sunus iseis y darzely nes noris siokios tokios ramybes.
Del pienuko tai jau krutine gi ir neturetu prisipildyti. Pienas gaminasi bevalgant
O del pasididziavimo buna visko pas mus bet niekad nekreipiau demesio daktare visad patikrina ar seklides nusileidusios ir tiek
O primaitinimo visai nelaukiu tas pradzioj toks zaidims mane nervina o jei dar bus kaip pirmagimis nevalgus tai gan ilgai teks zaisti
Del pienuko tai jau krutine gi ir neturetu prisipildyti. Pienas gaminasi bevalgant
O del pasididziavimo buna visko pas mus bet niekad nekreipiau demesio daktare visad patikrina ar seklides nusileidusios ir tiek
O primaitinimo visai nelaukiu tas pradzioj toks zaidims mane nervina o jei dar bus kaip pirmagimis nevalgus tai gan ilgai teks zaisti