Laba
maniskis sunkieja ir dar daugiau valgo nakti kas dvi val niu kaip atpratinti nuo tokio valgymo niu gi jau turetu nors du kartus valgyti bet nekas dvi Vel pradejau alia espimizana duoti tai po biskiuka tvakrosi pilvukas tai i wc tik 5 ryto nuejom bet uzbaigem su valgymai apie 7 nes pradejo sipsotis gugoti vakare dukryte neduoda miegoti nes taip velai uzmiega , o ryte sunutis ex... kada nors...
Vakar pastebejau kad mazutis pradejo kojai kelti vertikaliai gal greit su rankyt suras nes dukryte 4 men jau pagaudavo
Vyras vakar sunuti laiko ir sako kazkaip nesigauna su jo cackintis jis gi vyras nu kas per steriotipas
Mudu mes irgi daug meetinomes kai dukra auginau bet musu mamyciu buvo dvigubai daugiau negu dabar
Saulyteaa kaip dukryte
QUOTE(TDDD @ 2015 11 17, 12:41)
Laba
Mudu mes irgi daug meetinomes kai dukra auginau bet musu mamyciu buvo dvigubai daugiau negu dabar
tai vyrą užauginsi ir iš stuomens ir iš liemens
Kažkaip su nostalgija meetus prisiminiau Teks į Klaipėdą važiuoti pas jus į svečius,realiai su dičkiu susipažinti
Manoji šianakt prastai miegojo,zirzaliojo,verkaliojo ir dabar be nuotaikos zyzliukė.
Žvaigzdutes pasigedus,įdomu kaip jai sekasi?
Sveikos
Dekui,kad klausiat siandien kaip niekur nieko nuo ryto su broliu duodas tai va ir nezinau kas jai buvo
bejje mano mazius siandien nuo pilvuko ant nugaros atsiverte net du kartus
Dekui,kad klausiat siandien kaip niekur nieko nuo ryto su broliu duodas tai va ir nezinau kas jai buvo
bejje mano mazius siandien nuo pilvuko ant nugaros atsiverte net du kartus
Mudu po naujuju prasom i svecius bus daug vietos namuose
manasis jau antra diena zizla nebesuprantu atrodo kad pilvas skauda bet gi duodu vaistu ar cia oras veikia sian nemiegojas dar tik uzmiega ir verkt pradeda
Saulyteaaa buvo maniskei neseniai taip sokinedavo tempa nes dantukas augo tai is kart dentakind pradejau duoti
Nu saunuolis mazasis apsiverte
manasis jau antra diena zizla nebesuprantu atrodo kad pilvas skauda bet gi duodu vaistu ar cia oras veikia sian nemiegojas dar tik uzmiega ir verkt pradeda
Saulyteaaa buvo maniskei neseniai taip sokinedavo tempa nes dantukas augo tai is kart dentakind pradejau duoti
Nu saunuolis mazasis apsiverte
QUOTE(MUDU @ 2015 11 17, 11:47)
Labas Grįžom vakar iš gydytojos. Priaugo, kaip ir maniau, kilogramą, sveria kruopa 5 kg lygiai- tokia mažytė ji man atrodo su broliu kai palyginu, koks buvo 2 mėnesių Na mergina, aišku nėr ko tų svorio rekordų mušt
Dėl echo taip ir likau kol kas nežinioj. Echoskopuotoja pasakė, kad viskas tvarkoj, tik dar nesukaulėję klubiukai, kas yra visiškai normalu 2 mėnesių kūdikiui. Todėl dar vieną echoskopiją reiktų 3 mėnesių padaryt. O pediatrė, pažvelgus į išmatavimus, pasakė kad yra šiokia tokia disproporcija klubiukų. Tai liepė užsiregistruot pas ortopedą iš anksto, padaryt 3 mėnesių echo vietoj- jei viskas bus gerai, atšaukt vizitą, jei ne- keliaut pas ortopedą. Tai ir galvoju, ar laukt tų trijų mėnesių, ar nukeliaut mokamai pas kokį ortopedą pasikonsultuot.
Gavo mažulė 2 skiepus. Pasirodo, kad prie tos penkigubos vakcinos dar ir pneumo skiepas prijungtas. Gavo po bakstelėjimą į abi kojytes. Reakcijos kol kas dar jokios nebuvo. Dičkiui, pamenu, kilo temperatūra gana smarkiai., tai buvau paracetamolį prie lovos pasidėjus, bet neprireikė
Gultukas tai tinka tada, jei kas nors jame supa. Šiaip mieliau guli ant lovos, keistuolė
TDDD, maniškė irgi šiandien pasnaudžia 10 minučių ir vėl žiopso Įsidėjau į nešioklę, panešiojau pusvalanduką, įmigo kietai- dabar jau valanda miega. Tarp kitko, patarė gydytoja nešiot varliuko poza kasdien, tai tupi nešioklėj, patinka jai.
Saulytea, mano irgi kelis kartus yra apsivertus, kažkaip rankytę pataiko padėt ir pavyksta Mokos visokių naujų dalykų tie mūsų mažuliukai.
Labas
Užpuolė mane bacila gerklė ir sloga -naktis bemiegė,kai nosis prasikvėpuoja,mazgė pienuko reikalauja,tada ji miega aš neprakvėpuoju ir taip visa naktelė
Prisidariau arbatų puodus,ir einu gydytis...
Užpuolė mane bacila gerklė ir sloga -naktis bemiegė,kai nosis prasikvėpuoja,mazgė pienuko reikalauja,tada ji miega aš neprakvėpuoju ir taip visa naktelė
QUOTE(MUDU @ 2015 11 18, 07:14)
Labas
Laikykis mamuk
Laba ryta
na va pasidziaugiau tai sianakt vrl mazoji su temperatura
Danntukus apziurejau nu dantenos neistinusios. Nezinau vesim mazajy pas ortopeda tai ja pas daktare uzvesim.
Sveikos, ačiū už naujus namučius
Visiems negaluojantiems sveikatėlės
Vakar buvom pas gydytoją, pupa priaugo 1.2 kg ir 4 cm, tai šiuo metu sveria 5 kg ir yra 59 cm Gavom skiepus į abi kojytes, vakar visą dieną labai nerami buvo, bet temp. nekilo, nakčiai užmigti teko viburcol žvakutę panaudoti. Bet šiandien jau lyg nieko nebuvę, puikios nuotaikos nuo pat ryto Gavom siuntimą pas ortopedą konsultacijai dėl klubų ir pas oftalmologą. Tikiuosi viskas bus gerai
Rankų nagučius kerpu dažnokai, savaitės neištempiam. Kažkaip labai greitai nagučiai auga, o pupa labai malasi su rankytėm aplink veidą ir susibraižo, jei tik kiek paaugę nagučiai.
Jūs tokiu oru kaip pastarosiom dienom, kai nuolat lyja, einate į lauką pasivaikščioti? Aš neinu, bet vis matau kitas mamytes su vežimėliais ir skėčiais vaikštinėjančias
Visiems negaluojantiems sveikatėlės
Vakar buvom pas gydytoją, pupa priaugo 1.2 kg ir 4 cm, tai šiuo metu sveria 5 kg ir yra 59 cm Gavom skiepus į abi kojytes, vakar visą dieną labai nerami buvo, bet temp. nekilo, nakčiai užmigti teko viburcol žvakutę panaudoti. Bet šiandien jau lyg nieko nebuvę, puikios nuotaikos nuo pat ryto Gavom siuntimą pas ortopedą konsultacijai dėl klubų ir pas oftalmologą. Tikiuosi viskas bus gerai
Rankų nagučius kerpu dažnokai, savaitės neištempiam. Kažkaip labai greitai nagučiai auga, o pupa labai malasi su rankytėm aplink veidą ir susibraižo, jei tik kiek paaugę nagučiai.
Jūs tokiu oru kaip pastarosiom dienom, kai nuolat lyja, einate į lauką pasivaikščioti? Aš neinu, bet vis matau kitas mamytes su vežimėliais ir skėčiais vaikštinėjančias
sveikos,
mes tokiu lietingu oru namie sedim, pas mane beveik dvi dienas be perstojo lietus
mes tokiu lietingu oru namie sedim, pas mane beveik dvi dienas be perstojo lietus
Mes einam kasdien, užsidangstom vežimėlį, skėtį pasiimam ir sukam ratus
Sveikos
siuo atveju nukencia mazius bet neinam,butu vienas gal ir islystume laukan bet kei trys tai ir sedim namie
Buvom vakar pas ortopeda tai kaip ir viskas gerai bet dar siuncia klubiuku echo darytis del viso pikto
siuo atveju nukencia mazius bet neinam,butu vienas gal ir islystume laukan bet kei trys tai ir sedim namie
Buvom vakar pas ortopeda tai kaip ir viskas gerai bet dar siuncia klubiuku echo darytis del viso pikto
Labukz
na ir orai lyja ir lyja :sngeldawn:
Bet mes sian iki pietu islindom po balas pasitaskyti ir neperslampama kostiuma ismeginti, prisiziurejo maze PepePig tai sipsena pamacius bala iki ausu maciau daug mamu su vezimais tai jauciu tik tos pas kuriu arba pirmas vaikas arba skirtumas didelis tarp vaiku
Gavom BabyBjorn nesykle na koks superinis daiktas! tvirtas patogus langa i naudojamas labai kokybiskas, rekomenduoju aisku nugaros skausmu nelabai nuima bet vis parogiau, dabar miegamazius ant manes, o as sedziu SM
Dabar del mamos valgio ir vaikiuko pilvo putimo: kaip ir nenorejau tiketi bet vis del to man sueina jei as kazka suvalgau ne ta tai pilvuka pucia jei nepucia tai vistiek negerai kojaskelia zizia, tai vel piena negeriu visokiu skanumeliu nevalgau, palikau tik saldzia arbata ir sokolada naminius kepsnius pvz blinus ir tik koses mesa ir kepintos darzoves na dar bandysiu citrusinius
Papildyta:
Toccara puikus TA
pas oftolmologa mums nesiule bet labai noriu nes man kazkaip atrodo kad kai i mane mazius ziuri viena akite ziuri ne taip kaip kita toks jausmas kad jinai trupuciuka i sona nukreipus sese iz metu bus diplomota oftolmologe paziurejo tai jai atrodo viskas gerai bet vistiek pasake jei desiniojo zvairuos reiks akiniu tai reiskia vis del to kazkas yra ir tokiems maziukams labai sunku patikrinti akytes nes kai lasina jie rekia ir merkiasi tada reikia su pirstais laikyti ir kaip nukreipti ziureti i sona jai dar nelabai reaguoja
As dar mastau ar gali padidintas desines puses tonusas tempti ta akyte laukiu nesulaukiu treciadienio pas osteopata turiu jai daug klausymu... viena pazystama medike domejosi kodel pilvuka pucia tai yra teoriju kad tai problemos su zarnynu ir galvos spaudimu
Mudu sveikatos tau kaip seimyna laikosi kai mama serga
Saulyteaa ka sake del dukrytes kodel tempa kila
na ir orai lyja ir lyja :sngeldawn:
Bet mes sian iki pietu islindom po balas pasitaskyti ir neperslampama kostiuma ismeginti, prisiziurejo maze PepePig tai sipsena pamacius bala iki ausu maciau daug mamu su vezimais tai jauciu tik tos pas kuriu arba pirmas vaikas arba skirtumas didelis tarp vaiku
Gavom BabyBjorn nesykle na koks superinis daiktas! tvirtas patogus langa i naudojamas labai kokybiskas, rekomenduoju aisku nugaros skausmu nelabai nuima bet vis parogiau, dabar miegamazius ant manes, o as sedziu SM
Dabar del mamos valgio ir vaikiuko pilvo putimo: kaip ir nenorejau tiketi bet vis del to man sueina jei as kazka suvalgau ne ta tai pilvuka pucia jei nepucia tai vistiek negerai kojaskelia zizia, tai vel piena negeriu visokiu skanumeliu nevalgau, palikau tik saldzia arbata ir sokolada naminius kepsnius pvz blinus ir tik koses mesa ir kepintos darzoves na dar bandysiu citrusinius
Papildyta:
Toccara puikus TA
pas oftolmologa mums nesiule bet labai noriu nes man kazkaip atrodo kad kai i mane mazius ziuri viena akite ziuri ne taip kaip kita toks jausmas kad jinai trupuciuka i sona nukreipus sese iz metu bus diplomota oftolmologe paziurejo tai jai atrodo viskas gerai bet vistiek pasake jei desiniojo zvairuos reiks akiniu tai reiskia vis del to kazkas yra ir tokiems maziukams labai sunku patikrinti akytes nes kai lasina jie rekia ir merkiasi tada reikia su pirstais laikyti ir kaip nukreipti ziureti i sona jai dar nelabai reaguoja
As dar mastau ar gali padidintas desines puses tonusas tempti ta akyte laukiu nesulaukiu treciadienio pas osteopata turiu jai daug klausymu... viena pazystama medike domejosi kodel pilvuka pucia tai yra teoriju kad tai problemos su zarnynu ir galvos spaudimu
Mudu sveikatos tau kaip seimyna laikosi kai mama serga
Saulyteaa ka sake del dukrytes kodel tempa kila