Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

Pas maniske irgi pakausyje mazai plaukuciu, o visur kitur pilna. taip ir su vyresneliu buvo, todelo net nepagalvociau, kad kazkas negerai g.gif

Maziuke bando jau sukiotis, lyg bandydama sestis, bet dar yra to laiko bandymams smile.gif

oj kaip nelaukiu tu skiepu, dar zmoniu pilna poliklinika
Atsakyti
QUOTE(saulyteaa @ 2016 01 20, 20:31)
Mudu oho kokia stipruole  4u.gif
mes vit.D geriam po tris lasiukus bet delto kad jis pas mane prie didesniu uztat trys 4u.gif

Mes ir tris geriam lasiukus.
Papildyta:
QUOTE(Zefyre @ 2016 01 22, 17:55)
Pas maniske irgi pakausyje mazai plaukuciu, o visur kitur pilna. taip ir su vyresneliu buvo, todelo net nepagalvociau, kad kazkas negerai g.gif

Maziuke bando jau sukiotis, lyg bandydama sestis, bet dar yra to laiko bandymams smile.gif

oj kaip nelaukiu tu skiepu, dar zmoniu pilna poliklinika

O jusiskevartosi. Nes musu jau ir sliauzt bando taip juokingai atrodo.
Atsakyti
Aš tik vieną lašiuką duodu😊
Atsakyti
Labas rytas! Baigės šalčiai, vėl drėgmė. Taip džiaugiaus buvusiu oru, dičkis visą mėnesį į darželį išvaikščiojo, nė slogos nepasigavo. Vis tik apšaldė truputį virusus, matyt.
Kruopytė mano auga po truputį. Buvom 4 mėnesių matuotis, skiepytis. Paguldė merginą ant svarstyklių tai rodė 5995g, pasimuistė gerokai, oro įkvėpė- 6 kg užfiksavo smile.gif Smulkutė smile.gif
Valgo tik MP, kartais kelis šaukštelius kepto obuolio paragauja. Iš butelio jokio gert nemoka-taip ir užkandžiaujam MP per dieną. Ne prūdai ten jo pas mane, tai ir valginėja kas valandą, kas dvi po truputį.
Kartais pagalvoju, sukam sukam galvas,o vis tik tie vaikai užauga visaip auginami:) Susitikau draugę- klausiu, kada primaitint pradėjai? Ai, sako, pieno pas mane sočiai buvo, tai aš jokių košių neviriau, iki metų pilnai žindžiau, ką į rankas paduodama, nuo metų šeimos maistas. Vaikiukai jos jau praaugę- žvalūs, sveiki smile.gif Sutikau kitą pažįstamą, jos mergaitė savaite už mano Jonytę mažesnė- pasirodo, jau nuo trijų mėnesių pilnai košes valgo, bananą iš kart visą sudoroja. Žodžiu, irgi puikiai auga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutuks: 26 sausio 2016 - 09:42
Sveiki.

Pirmiausia TDDD kur dingai???

Tosccara aš jau geriau max 30min atsuku į TV ,nei ,kad persikreipus,žvairuodama žiūrėtų...

Rytoj važiuosim TA ir skiepų,visai nelaukiu ypač dėl poliklinikoje padidėjusiu sergančiųjų skaičiumi.
Kadangi mažoji jau pakankamai tvirtai sėdi tiesia nugaryte nuo vakar pastatėm maitinimo kėdutę prie bendro stalo,tai kiek džiaugsmo buvo,čiauškėjo ištisai kol vakarieniavom biggrin.gif Visai ne tas pats kas vežime ar kėdutėje šalia.Šįryt įdėjau į kėdutę, įjungiau multiką fone ir ramiausiai darbus nusidirbau thumbup.gif Man žymiai palengvėjo,nežinia kiek ilgai jai patiks,tačiau dabar džiaugiuosi laisvomis rankomis.

Naujo kombio reikia išaugom saviškį doh.gif Ką dabar daryti g.gif Bus dar tų -20,ar jau plonesnį žiūrėti,pasimetus esu...
Atsakyti
Mes kitą savaitę į TĄ 4 mėn.proga.
Maniškis jau beveik išaugo kombį, tai dar mėnesiukas ir dėsiu gap striukytę
Atsakyti
MUDU, maniškis irgi mielai ir sėdėtų ir teliką žiūrėtų bigsmile.gif , bet kad aš neleidžiu, bijau, nes dar gal per mažas g.gif
Sėdasi tai labai, kai tik paduodi rankas tuoj riečiasi, bet dar vis tempiam gumą, nes ir ortopedas liepė nesodinti, nestatyti.
O mes jau dvi naktys miegam naktinį miegą savo lovytėje, jei visą savaitę pasiteisins toks miegas, pasidalinsiu plačiau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(Jūja @ 2016 01 26, 22:34)
MUDU, maniškis irgi mielai ir sėdėtų ir teliką žiūrėtų  bigsmile.gif , bet kad aš neleidžiu, bijau, nes dar gal per mažas g.gif
Sėdasi tai labai, kai tik paduodi rankas tuoj riečiasi, bet dar vis tempiam gumą, nes ir ortopedas liepė nesodinti, nestatyti.
O mes jau dvi naktys miegam naktinį miegą savo lovytėje, jei visą savaitę pasiteisins toks miegas, pasidalinsiu plačiau 4u.gif

Taip užauginau ir anuos du vaikus,lyg ir nepakenkė mirksiukas.gif ,tuo labiau prie pat nededi juk nuo TV kokie 2,5m Kai kitaip nepabūna nei 5min ne ant rankų tai aš taip jau pradėjau gelbėtis,kai skubiai reikia kažką padaryti cool.gif Beje pastebėjau,kad ištisai nežiūri,tiesiog muzikėlė garsesnė sugroja,ar dar kas sudomina pvz Teletabiai kol ekrane žvilgčioja,kai jų nerodo ,rodo pievelę,ar vaikus nebebežiūri,kartais net pyksta,o krepšinį galėtų žiūrėti ko gero visą lotuliukas.gif

Lovytėje maniškė miega jau gerą mėnesį,tik pastarasias kelias naktis dažniau prabudinėja,nei įprastai.Ką neįprasto darai dėl miegelio?

Dvejoju dėl šiandienos skiepų,dėl to nelemto gripo,tiek daug sergančių bus p-koje doh.gif
Atsakyti
Na nieko ypatingo nedarau, mums jau didelis pasiekimas , kad pats miega lovytėje, o ne visi trys vienoje lovoje. Nuėmėm vieną lovytės kraštą, nuleidom lovytę iki tam tikro aukščio ir pristūmėm prie pat mūsų lovos. Nakčiai užmiega bevalgydamas, paguldau į lovytę ir miega iki pirmo nubudimo valgyti, vakar nubudo 5, šiandien 7 val. aš tik greitai pasislenku arčiau jo, krūtį į burnytę, jis pavalgo ir toliau pučia į akį biggrin.gif Jaučia, kad šalia miega mama, ir nesijaučia vienišas, ir savo erdvę turi ir mes su vyru daug erdvės turime ax.gif
MUDU, mes irgi kitą savaitę į polikliniką eisim, bet galvoju, kad nors ten daug sergančių, bet gal dažniau vėdina, valo ir dezinfekuoja, o maximoje net pardavėjos krauna prekes į lentynas kosėdamos ir sluoguodamos doh.gif . Tai irgi ne kažkas g.gif

Su 4 mėnesiukais tavo merginą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 27 sausio 2016 - 14:25
Sveikos
Mudu as gerai supratau tavoji jau sedi? blink.gif greita panele blush2.gif 4u.gif
Mes ryt varysim skiepytis bet pries tai y zaidimu kambary vyresneliams issidukti varysim biggrin.gif gal labai nepasigausim kokio brudo blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Jūja @ 2016 01 27, 15:03)
Na nieko ypatingo nedarau, mums jau didelis pasiekimas , kad pats miega lovytėje, o ne visi trys vienoje lovoje. Nuėmėm vieną lovytės kraštą, nuleidom lovytę iki tam tikro aukščio ir pristūmėm prie pat mūsų lovos. Nakčiai užmiega bevalgydamas, paguldau į lovytę ir miega iki pirmo nubudimo valgyti, vakar nubudo 5, šiandien 7 val. aš tik greitai pasislenku arčiau jo, krūtį į burnytę, jis pavalgo ir toliau pučia į akį  biggrin.gif Jaučia, kad šalia miega mama, ir nesijaučia vienišas, ir savo erdvę turi ir mes su vyru daug erdvės turime  ax.gif
MUDU, mes irgi kitą savaitę į polikliniką eisim, bet galvoju, kad nors ten daug sergančių, bet gal dažniau vėdina, valo ir dezinfekuoja, o maximoje net pardavėjos krauna prekes į lentynas kosėdamos ir sluoguodamos doh.gif . Tai irgi ne kažkas g.gif

Su 4 mėnesiukais tavo merginą 4u.gif

Sveikinu su miego pasiekimais 4u.gif
Į Maximas nevaikštom,tėvelis apiperka biggrin.gif
Ačiū už sveikinimus,ta progą tortą sukirtom bigsmile.gif Keista į liniuotę žiūrėti,mes tik 4mėn atšventėm,o jums jau 5mėn čia pat wub.gif

QUOTE(saulyteaa @ 2016 01 27, 15:31)
Sveikos
Mudu as gerai supratau tavoji jau sedi?  blink.gif  greita panele  blush2.gif  4u.gif
Mes ryt varysim skiepytis bet pries tai y zaidimu kambary vyresneliams issidukti varysim  biggrin.gif  gal labai nepasigausim kokio brudo  blush2.gif

Taip iš vos pakelto galvūgalio ar nuo aukštesnės pagalvės atsisėda pati,jei pasodinu apie 20min pilnai išsėdi nesiramstydama,tik pargrūna siekdama ką nors ax.gif tik visus pasiekimus teks naujai mokytis ,nes su FP būna verysad.gif

Beje vakar paskiepinau,3 kart ptfiu temp-os neturėjom,tik verksniukė didesnė vakare buvo.Po TA +700g ir +3cm,taigi košių dar nevalgysim,kuo labai nusivylė vyras,jis jau ir kotletą duotu lotuliukas.gif

Su 4mėn taviškį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 28 sausio 2016 - 10:17
saulyteaa, su 4 mėnesiukais ir jus 4u.gif
MUDU, dėkoju, o kas tas FP unsure.gif
Atsakyti