Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(Jūja @ 2016 01 18, 20:01)
Zefyre, gulėdamas ant lovos intensyviai sukinėjo galvytę mirksiukas.gif

tai gal tiesiog nori kuo daugiai pamatyti. mamiske net gerdama mp, kartais po kelis kartus nusisuka, nes reik butina paziuret, ka brolis daro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zefyre @ 2016 01 19, 15:07)
tai gal tiesiog nori kuo daugiai pamatyti. mamiske net gerdama mp, kartais po kelis kartus nusisuka, nes reik butina paziuret, ka brolis daro  biggrin.gif

Čia tikriausiai ne tas pats, nes nedidelis lopinėlis nuo trynimo, išpliko,o visa galvytė plaukuota,kaip gimė, taip ir nenuslinko 4u.gif
Atsakyti
Manosios pakaušy irgi yra plikas lopinėlis, o visa galvytė su plaukučiais. Dar toj vietoj lyg ir plokštesnė galvytė... Ryt einam į TA, žiūrėsiu ką šįkart gydytoja sakys, nes prieš mėnesį pažiūrėjo ir pasakė, kad viskas normalu, bet nutrintas lopinėlis buvo mažesnis. Kol kas duodu po du lašiukus vit. D g.gif
Atsakyti
4u.gif
Na man irgi įdomus tas lašų paskirstymas g.gif .Draugei gydytoja liepė duoti po 4 lašus, nors neišlikę ir netrina galvos ax.gif
Toscara, ar daug trina mažiukė galvytę miegodama, mūsiškis tik kai ieško krūties per miegus, o anksčiau ir dieną trindavo, bet dabar tik šiaip judresnis, tai visaip sukaliojasi. 4u.gif
Atsakyti
Aš tai vieną lašiuką duodu.Pakaušis patrintas, gydytoja sakė nuo gulėjimo g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Kai saulėti orai laukutyje būnam,tai pietų miegelis iki valandos trunka,jei namie išliko tas pats max 15min.Vit D duodu kai prisimenu 2 lašiukus blush2.gif man ir su anais vaikais tas pats vit D praktiškai negavę blush2.gifŠioje vietoje esu nepavyzdinga cool.gif
Šiek tiek nutrinta galvytė normalu,susirūpinčiau jei plika būtų.

Vartytis vis dar pritingim,o va sėstis pats tas vežimėlio lopšyje už kraštų laikydmasi atsisėda doh.gif palikt jau nebesaugu,dantukų dar neturim ir,kad greit bus nesimato.Vis dar valgo tik MP
Atsakyti
Oho MUDU, bigsmile.gif , su kombiu atsisėda? Mano lopšyje, tai tikrai neatsisėda, net tokių minčių jam nekyla, guli sau laimingas su kombiu voke ir miega biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gloom @ 2016 01 20, 12:20)
Aš tai vieną lašiuką duodu.Pakaušis patrintas, gydytoja sakė nuo gulėjimo g.gif

Mes irgi pradėjom nuo vieno, bet žiemą tos saulės mažai, tai gal jau neužtenka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 20 sausio 2016 - 16:00
QUOTE(Jūja @ 2016 01 20, 16:45)
Oho MUDU, bigsmile.gif , su kombiu atsisėda? Mano  lopšyje, tai tikrai neatsisėda, net tokių minčių jam nekyla, guli sau laimingas su kombiu voke ir miega  biggrin.gif

Oi ne ,tikrai ne su kombiu,mes dienos metu po namą vežime varinėjam ax.gif
Atsakyti
Mudu oho kokia stipruole 4u.gif
mes vit.D geriam po tris lasiukus bet delto kad jis pas mane prie didesniu uztat trys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteaa: 20 sausio 2016 - 19:32
QUOTE(MUDU @ 2016 01 20, 17:19)
Oi ne ,tikrai ne su kombiu,mes dienos metu po namą vežime varinėjam ax.gif

Supratau, mes jau net ramiai maudytis negalime, negulim ant gultelio, galva nuolat pakelta, ir šiaip gultukyje nebeguli, bet pusiau sėdi, pats be jokios pagalbos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, buvom TA, mano coliukė 64 cm (+ 1.5 cm) ir 6.6 kg (+600 g). Dėl vit. D - atliksim tyrimus ir tik tada gydytoja spręs, ar keisti duodamą kiekį, nors tas nusitrynęs pakaušiukas jai nelabai patiko g.gif Mažytė gavo abu skiepus ir pirmą kartą sureagavo į juos - vakar pakilo tempa, bet šiandien jau viskas gerai smile.gif
Manoji gultuke irgi nebenori būti, vis muistosi, sukinėjasi, bando vis išsivaduoti iš gultuko gniaužtų biggrin.gif Svetainėje gultukas nusuktas nuo tv, bet panelė įsigudrino taip persisukti ir užversti galvą, kad tv vistiek matytų doh.gif
Atsakyti
Tocara, tikra coliukė bigsmile.gif bet merginoms taip ir reikia wub.gif
Maniškis dar puikiai pabūna gultuke, turi užsiėmimą žaisti su savo rankomis, apskritai jis toks geras vaikas wub.gif
nelaukiu 4 mėn skiepo,man taip gaila vaiko doh.gif
Atsakyti