Laba,
Ale ir milzinukus auginat na mano trecioji irgi itokia buvo, ova Dovilyte tai pagal lenteles tiesiog standartinis viduriukas - 4 men ir 1 sav svere 6,4 kg ugis 64 cm. Gavo du skiepus, pakarsciavo vakare bet siaip viskas gerai.
Bandau skirtingus migdymo budus - vakare ki itin irzli tai 2 mi n, ,volga volga" ir vaiko nera, buna atveju kad pati paguldyta uzmiega bet siaip uzmigti tai darbas ir jai ir man..... vat ir siuo metu guli vezime panele o mama sportuoja - vezima atsigulus stumdau taip kad pilvo presas ir slaunys dirbtu juk reikia kaip nors ta uzstrigusi svori mazint kaip jums su tuo reikalu sekasi?
QUOTE(Mili @ 2016 01 13, 12:30)
Laba,
Ale ir milzinukus auginat na mano trecioji irgi itokia buvo, ova Dovilyte tai pagal lenteles tiesiog standartinis viduriukas - 4 men ir 1 sav svere 6,4 kg ugis 64 cm. Gavo du skiepus, pakarsciavo vakare bet siaip viskas gerai.
Bandau skirtingus migdymo budus - vakare ki itin irzli tai 2 mi n, ,volga volga" ir vaiko nera, buna atveju kad pati paguldyta uzmiega bet siaip uzmigti tai darbas ir jai ir man..... vat ir siuo metu guli vezime panele o mama sportuoja - vezima atsigulus stumdau taip kad pilvo presas ir slaunys dirbtu juk reikia kaip nors ta uzstrigusi svori mazint kaip jums su tuo reikalu sekasi?
Sveika. Manoji irgi viduriukas
Su vaistukais ar pati temp-a nukrito?
Atrodo toks girdėtas"volga volga",bet kas tai iš tiesų nežinau
Svoris kaip įbestas + stovi,be aš nieko nedarau,kad kistų,kai baigiu maitinti tada maximumą įjungiu
QUOTE(Delfinna @ 2016 01 13, 11:20)
Aciu. Derinom vardus o ir kiti kurie buvo isrinkti netiko.
Sian buvom pas gydytoja tai sveriam 6.8kg ir 61,5cm ugio. Paskiepino atrodo kad viskas gerai ir tempes neturetu buti.
Papildyta:
QUOTE(Mili @ 2016 01 13, 12:30)
Laba,
Man dar like 2 kg. As darau 3min musvydaites pratimu kompleksa ir valgau kas tris val tiek kiek telpa ant delno.
Del migdymo tai pas mum gerai uzmiega valgydama o ir levandos ramina. Turiu pasisiuvus maiseli ir salia laikom.
Kaip naktim miega Jūsų mažyliai?mano gerai miegojo, dabar vėl kas 2 val.valgo..
QUOTE(Gloom @ 2016 01 13, 16:41)
Musu nčblogai keliasi api 2-3ir po to apie 8-9. Bet buna naktu ir ne tokiu geru. Kartais keliasi tris kartus. Bet dazniausiai parpia ramiai.
Labas rytas.
Keldavosi 2k +-3val ir 6,šią savaitę dar pabunda 12-1val Jaučiu,kad pienuko sumažėjo ypač vakare ištuština abi (.)(.) lyg ir dar norėtų matysim kaip svoris auga,Sukaks 4mėn ir pradėsim ragauti vaisiukus,bei bulvytę
QUOTE(Gloom @ 2016 01 13, 16:41)
Keldavosi 2k +-3val ir 6,šią savaitę dar pabunda 12-1val Jaučiu,kad pienuko sumažėjo ypač vakare ištuština abi (.)(.) lyg ir dar norėtų matysim kaip svoris auga,Sukaks 4mėn ir pradėsim ragauti vaisiukus,bei bulvytę
QUOTE(MUDU @ 2016 01 13, 11:42)
Sveika. Manoji irgi viduriukas
Svoris kaip įbestas + stovi,be aš nieko nedarau,kad kistų,kai baigiu maitinti tada maximumą įjungiu
Sudejau viena zvakute, ale suveike kaip laisvinamieji tai daugiau nedejau, tik su slapia marlyte kaktyte pavesinau irnukrito.
Volga volga, tai kai vaikas pleduke, o uz krastu teveliai laiko ir pasiubuoja - bet kokia isterija praeina, nes matyt luuliavima gimdoje primena.
Maze nuo manes sloga uzsikrete, bet jau regis praeina. Baisiausia, kad gargaliuoja kazkur giliai, o net su rhinomer neistraukiu.
Man liko 2 kg negunkaip iki nestumo, bet beda ta kad ir taip 3 virs turejau nei iprastai, tai vat 5 kg atsikratyt reikia. ..dabar pradejau detoksikacijai produktus, o paskui drauge UK rado naturalius produktus kur ir nestukem ir maitinanciom rekomenduojama - ale subalansuojantys mityba papildai is naturaliu vaisiu ir darzoviu ir kokteiliai. Kadangi pas mus padetis su darzovemis ir vaisiais baisiau nei tragiska, prasiau kad atsiustu. Ziuresim
Dar viena beda turiu, kad siaubingai skauda viena kluba. Aisku, reikia ir kaip drauge patare i pasa paziuret, bet kartais vos paeinu. kazin praeis ar reikia jau kur kreiptis....
La, senokai buvom čia užsukę .
Mes augam gerai, po paskutinio TA esam 7080gr. ir 65cm. Valgom gerai, gražiai šypsomės, kalbinam visus šeimos narius, retkarčiais verčiamės, šiandien atradom savo kojytę, bandėm nedrąsiai ją paragauti . Vieną arba du kartus virš vonios padarome sysiuką, kartą pavyko rimtesnį atlikti, buvo panašiai, kaip TDDD kažkada pasakojo. Mažas žmogus apdarė visus . Šiuo atveju tik mane. Dienos metu gyvenam su daugkartinėm sauskelnėm, nakčiai ir į lauką dedamės vienkartines. Ir labai mėgstam masažiuką, ypač nugarytės.
Einu paskaityti ką prikalbėjot.
Mes augam gerai, po paskutinio TA esam 7080gr. ir 65cm. Valgom gerai, gražiai šypsomės, kalbinam visus šeimos narius, retkarčiais verčiamės, šiandien atradom savo kojytę, bandėm nedrąsiai ją paragauti . Vieną arba du kartus virš vonios padarome sysiuką, kartą pavyko rimtesnį atlikti, buvo panašiai, kaip TDDD kažkada pasakojo. Mažas žmogus apdarė visus . Šiuo atveju tik mane. Dienos metu gyvenam su daugkartinėm sauskelnėm, nakčiai ir į lauką dedamės vienkartines. Ir labai mėgstam masažiuką, ypač nugarytės.
QUOTE(Jūja @ 2016 01 15, 22:28)
La, senokai buvom čia užsukę .
Nemazi. Mes dar nepasiekem 7kg. Reiks ir mum pradet pratintis prie puodulio bet sakiau daugiau vasara kazkaip iki darzelio noriu kad jau sauskelniu nereiktu.
Apie miegą nekalbu, pas mus irgi būna dažni naktiniai pokalbiai, o dabar dar ir cypauti išmoko, tai išvis smagu, keletą naktų net sesę prižadino. Išbandėm įvairius receptus, maudynės prieš miegą, masažas su levandų aliejuku(sako jis veikia raminančiai), skirtingus miegojimo laikus, tik vieta ta pati, visada šalia mamuko . Bet niekas nepadeda. Užmiega kokia 22.00-22.30, pamiega pusvalandį, nubunda ir prasideda diskusijų šou, nes reikia būtinai su juo bendrauti, kitaip pradeda zirsti . Užmiega kokia 00.30-02.00 ir tada jau iki ryto, ryte užvalgo, o tada dar gali parpti nors ir iki 12val. tai jei sunki naktis būna, tai ir parpiam abu. Mama sakė, kad aš tokia pati buvau kokius 4 mėn. taip miegodavau , o po to išaugau.
Kakojam ne kasdien, bet pastebėjau, kad kai tik suvalgau kokią activia, tai kitą dieną padaro, kaip už tėvynę.
O kaip dantukai, dar neturit? Mes dar ne, bet pirštai ištisai burnoje ir seilėjasi su burblais, o dabar dar išmoko purkšti kaip žuvis, net man taip neišeina
Papildyta:
QUOTE(pjurgitukas @ 2016 01 15, 23:24)
Nemazi. Mes dar nepasiekem 7kg. Reiks ir mum pradet pratintis prie puodulio bet sakiau daugiau vasara kazkaip iki darzelio noriu kad jau sauskelniu nereiktu.
Aš irgi noriu, kad į lopšį išeitų be sauskelnių. sako tos daugkartinės padeda greičiau atprasti nuo sauskelnių. Na žiūrėsim, gal pavyks, mergina 2,5 m. atprato, bet iš karto ir naktį nesikėlė
QUOTE(Jūja @ 2016 01 15, 23:30)
Aš irgi noriu, kad į lopšį išeitų be sauskelnių. sako tos daugkartinės padeda greičiau atprasti nuo sauskelnių. Na žiūrėsim, gal pavyks, mergina 2,5 m. atprato, bet iš karto ir naktį nesikėlė
Maniskes nuo metu jau vaiksciodavo be pampiu o nuo pusantru darydavo i puoduli. Aisku visko pasitaikydavo dar tai cerata buvau patiesusi kad ciuzinys nenukentetu.
Del miego as nesiskundziu. Va jei pagostroliuojam kur nors tada tenka dazniau keltis ir maitinti o jei ramios bunam niekur nevaziuojam tai nakti viena kart keliu o po to tik ryte. As tai pasisiuvus maiseli su levandomis tai galvugalyje padeta gal ir turi tas itakos nzn bet siaip nuo gimimo suta mergyte leidzia ismiegoti. Kaip prisimenu antrosios cirkus iki ketvirto men kazkur tai buvo baisu buvau kaip zombis
Laba, mūsų naktys superinės, tfu tfu tfu, užmiega 22.30-23.30 val. ir iki 7 ryto Tik nakčiai užmigti reikia šiek tiek kantrybės ir panešiojimo ant rankų, nors dieną poguliui dažnai užmiega pati. Bandžiau ir aliejuką su levandomis, bet jokio poveikio nepastebėjau, maudynės prieš pat miegą irgi neveikia
Vakarais pienuko jau faktiškai nebėra, paskutinis normalus paros maitinimas (.) būna 18 val., vėlesni maitinimai jau mišinuku... O atrodo ir skysčių pakankamai geriu, nieko nekeičiau nuo pat gimdymo, bet pienuko aiškiai mažėja. Įdomu kiek dar užteks, ar iki 6 mėn. ištempsiu
Svorio pas mane dar apie 7 kg likę iki norimo svorio, o iki buvusio prieš nėštumą - 3 kg. Sunkiai jis juda, bet per paskutinį mėnesį nukrito 2 ir kol kas dar negrįžo
Vakarais pienuko jau faktiškai nebėra, paskutinis normalus paros maitinimas (.) būna 18 val., vėlesni maitinimai jau mišinuku... O atrodo ir skysčių pakankamai geriu, nieko nekeičiau nuo pat gimdymo, bet pienuko aiškiai mažėja. Įdomu kiek dar užteks, ar iki 6 mėn. ištempsiu
Svorio pas mane dar apie 7 kg likę iki norimo svorio, o iki buvusio prieš nėštumą - 3 kg. Sunkiai jis juda, bet per paskutinį mėnesį nukrito 2 ir kol kas dar negrįžo