Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(MUDU @ 2015 12 22, 14:21)
Zefyre šoką turėjai nepavydėtiną,svarbu,kad viskas gerai. 4u.gif Kaip ši naktis?Pailsėjai?

Aciu, pailsejau. Anita is ryto uzsuko pabuti iki pietu. na nepamiegojau, bet bent ramiai namus sutvarkiau ir pietus paruosiau.
Atsakyti
QUOTE(Zefyre @ 2015 12 22, 15:09)
Aciu, pailsejau. Anita is ryto uzsuko pabuti iki pietu. na nepamiegojau, bet bent ramiai namus sutvarkiau ir pietus paruosiau.

Kartais ne miego ir trūksta mirksiukas.gif
Aš šiandiena už vakarykštį laiką atsiimu :miego nori ,o užmigti nepavyksta,tai ir kuičiamės ant rankyčių,diena tokia ilga būna kol namiškiai grįžta ax.gif

Kur Mili prapuolus?Įdomu,kaip keliauninkė Dovilytė gyvena?Tikriausiai jau ir košytes valgo? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 22 gruodžio 2015 - 14:26
Sveikos,seniai bebuvau uzejus..sunku su dviem vaikais...visai kitas gyvenimas nei su vienu...
Mano vyrukas didukas.3.5 men dabar sveria 8 kg. Negaliu tuo patiket! Dukra sunkiai svori augino.buvo mazyte.vis nepriauginejo,ir dbr labai nevalgi.o brolis kaip tikras vyras:)) gal per sunkus,bet as dziaugiuosi.nebenoriu to nevalgymo streso kaip buvo su sese.
O vaikuciai sutaria puikiai.is pradziu buvo sunkiau.bet dbr darosi smagu. Jau laukiu vasaros:)) abu vaikai bus savarankiskesni.
Visoms graziu svenciu,jei nespesiu ilist pasveikint!
Atsakyti
Labas rytas
user posted image

Mano pupos naktinis miegas sustreikavo.Užmigo kaip įprastai apie 22:10 po 15min pabudo išsimiegojusi,nedegiau šviesos,valandą prasėdėjau daviau (.),paskui vis soskytę paduodama,nieko akys dideles, burzgia užsidegėm šviesytę iki 1:30 pilna energijos.Užmigo,po val vėl kėlėsi,tada 5.

Diablo sveika sugrįžusi mirksiukas.gif Vyrukas tavo sunkus,tačiau ne sunkiausias mirksiukas.gif saulyteaa ir TDDD vaikai 2mėn tiek svėrė biggrin.gif
Tavo šeimynai irgi gražių ir jaukių švenčių 4u.gif tikiuosi dar užbėgsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2015 12 23, 07:20)
Labas rytas
user posted image

Mano pupos naktinis miegas sustreikavo.Užmigo kaip įprastai apie 22:10 po 15min pabudo išsimiegojusi,nedegiau šviesos,valandą prasėdėjau daviau (.),paskui vis soskytę paduodama,nieko akys dideles, burzgia užsidegėm šviesytę iki 1:30 pilna energijos.Užmigo,po val vėl kėlėsi,tada 5.

Diablo sveika sugrįžusi  mirksiukas.gif Vyrukas tavo sunkus,tačiau ne sunkiausias mirksiukas.gif  saulyteaa ir TDDD  vaikai 2mėn tiek svėrė biggrin.gif
Tavo šeimynai irgi gražių ir jaukių švenčių  4u.gif tikiuosi dar užbėgsi  ax.gif

O dievai nupusciau doh.gif aciu jau tyrejau viena bemiege nakty kai iki 4 ryto ant ranku pravaiksciojom. Daugiau nebenoriu schmoll.gif tik pradeda vakare jis man verkt iskart stresas kad vel nereiktu naktinet doh.gif

Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2015 12 22, 14:24)
Kur Mili prapuolus?Įdomu,kaip keliauninkė Dovilytė gyvena?Tikriausiai jau ir košytes valgo? wub.gif

nepyk bet is tu kosyciu labai jau juokas sueme lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums su miegu irgi "stebuklai"...keliasi ir kas valanda ir pvz 1 atsikelia ir zaidzia iki 5 ryto..sunkiai miega..negeriau kavos bet jau viskas negaliu. Kosmosas man toks vaiko miegojimas
Atsakyti
Va ir dbr 3mete dukra neuzmiega paprastai.sunelis irgi rekia...linksmuma.
Pasiguodziau:))
Atsakyti

Papildyta:
Labas 4u.gif

Visos įsisukusios į šventinį ritmą nebeužsukat čia ax.gif
Vakar buvom TA panelė +400g ir 4cm,atitinkam pagal kreives patį viduriuką thumbup.gif
TDDD kaip sekėsi Jums aplankyti kūdikių namus?Ar šventes naujuose namuose sutikote?

saulytea
neturiu ko pykti,tačiau Mili dukrytė jau ragavo maistelio,tai per menesį manau ir prie košyčių priėjo,o beje juk ji ir vyresnė už mūsiskius bigsmile.gif Beje su 3mėn 4u.gif

Diablo
užjaučiu su tokiu ritmu mano viduriukas taip augo iki 1metukų nuo 1:3 iki 5:30-6val veiksmas naktimis doh.gif Beje rytinę kavą išgeriu,nes ar geriu ar negeriu nemiegojimas tas pats.

Šiandien toks fainas saulėtas oras galvoju pasivaikščiosim pamiegos bent valandėlę,tai kur tau 40min ištempė ir taip gerai,o tai namie 15min miegas yra ilgas bigsmile.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MUDU: 30 gruodžio 2015 - 14:35
Sveikutes!
su praejusiom sv. Kaledom ir artejanciais Naujaisiais metais!

Maziuke auga, jau ima ir laiko zaisliukus, i burnyte bando isideti wub.gif
Atsakyti
Sveikos, su praėjusiom Kalėdom ir ateinančiais Naujaisiais metais visas! newyear.gif
MUDU, su gera TA 4u.gif
Mano princesė įsikibusi į BB gultuko žaislą pradėjo lenktis į priekį ir lyg bandyti atsikelti, gulėdama ir įsikibusi į mano ar kieno kito rankas irgi riečiasi, lyg bando atsisėsti jau. Aš ją vis guldau atgal, bet ne visada jai tai patinka doh.gif Dar pirštai iš burnytės praktiškai neišlenda, o tūtukas ne draugas... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos
su praejusiom ir ateinanciais naujais,lai jie buna pilni laimes,sekmes ir visu noru issipildymu metai 4u.gif
MUDU su TA 4u.gif ir dekui didelis jau mano meskinas smile.gif eisim kita savaite y TA ziuresim kiek mes vel cia ugtelejom blush2.gif
Toccara maniskio ir geriausias draugas kumstukas net maitinti sunku per ta kumstuka gerai reik pakovot,kad paimtu (.) biggrin.gif
Atsakyti
Su naujais!!!
Stebuklingi tie vaikai...trimete nemiega,mazgis nemiega..ne nauji metai...o kosmosas...vaikstom su vyru kaip pablude,vos gyvi...
Tikiuosi jusu nauji metai geresni. Gal kokiu miegojimo receptu zinot?smile.gif
Atsakyti