Įkraunama...
Įkraunama...

Rugsėjinukai

QUOTE(daluu @ 2015 12 16, 17:16)
O kodel turetu pieno mazeti jei mazini porcijas? Juk raso, kad motinos maitinimasis neitakoja pienuko, o Afrikoj ir badaujancios ar neprivalgancios mamos pamaitina vaikus. Organizmas juk turetu pienuko gaminimui energijos imti is riebalu susikaupusiu per nestuma.

oj kaip butu gerai kai ima is riebalu bigsmile.gif o is kur pas badaujsnciu sankaupos lotuliukas.gif turbut pienas seip sau ne nuo ko nepriklauso g.gif bet pas mane ne tai kad apmazeja pieno bet vaikas dazniau praso nors nepasakisiu kad riebiai valgau g.gif tai strngiausi daznai valgyti ax.gif
Pradejau LPG masazus gal apmazes celiulitas bigsmile.gif man patogu po vaiko voneliu is kart padaro kol vaikas miega thumbup.gif

Labuka 4u.gif

Linutuks wub.gif su coliukes apziura 3men proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o ka sako del atpilimo g.gif

Maniskis ivaziavo i sporta tai jau tiek nepriaug si men rolleyes.gif bet va trecia diena nekakoja doh.gif bet papukina tai neskaniai unsure.gif vakar netamus buvo sian gerai jam nesuprantu kame reikalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TDDD: 16 gruodžio 2015 - 16:33
Labas rytas smile.gif
Vakar buvom 3 mėn. TA, pupa jau sveria lygiai 6 kg ir yra 63 cm. Per mėnesį priaugo 1 kg ir 4 cm smile.gif
Manoji irgi nekakojo 3 dienas, bet labai daug pirsčiojo. Paskui kai pavarė, iškart teko visus drabužėlius keisti ir greitai bėgti maudytis blush2.gif
Vakar nupirkom galų gale mažytei dovaną - žaisliuką BB gultukui. Tik nelaukėm Kalėdų, iškart išbandėm, tai dukrytė buvo labai susidomėjusi thumbup.gif Prieš perkant dvejojau dar, nes ne į visus žaisliukus ji žiūri su susidomėjimu, bet panašu, kad šįkart neprašovėm. Vyras nusprendė ir nešioklę dar prigriebti, tikiuosi pasiteisins ne tik namie, bet ir išlindus į žmones.
Šiandien toks tamsus ir šaltas rytas atrodo, net nesinori iš lovos lipti unsure.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Toccara su 3m 4u.gif 4u.gif 4u.gif coliukes mergytes wub.gif

Jau tris men musu maziukams bigsmile.gif wub.gif jau nebe naujagimiai bigsmile.gif

Labai noriu ismokyti vaika uzmygti ir miegoti nakti unsure.gif prisiklausiau vebinaru tai sake kad diena geriau miegoti 4k po 1val negu 2k po 2,5 val doh.gif miegoti nakciai eiti nuo 18-20 ir keltis 7 ryto rolleyes.gif dienos metu geriausiai budrauti 1,5 val ne ilgiau bigsmile.gif man visai tiktu toks grafikas bet kaip ismokyti doh.gif doh.gif doh.gif

Papildyta:
Kiek jusu vaikuciai miega diena? as pastebejau kad nemoka maniskis uzmigti doh.gif arba valgydamas uzmiega ir tik paguldau atsibunda doh.gif ir tada zizimas pastovus kol nepavargs iki negaliu ir visus nervus istampis cool.gif tada luzta arba kisu tute jis spjauna ir taip kovojam kol uzmiega doh.gif o pats rtina akis ir neuzmiega verysad.gif Apie naktini miega is vis patyliu cool.gif kas dvi val atsibunda doh.gif vienas geras dalykas kad zino kad miegoti turi savo lovytei thumbup.gif ir miega nakti pamaitinu ir atgal guldau thumbup.gif cia man pasisiekimas didziulis nes visi vaikai su manim miegodavo biggrin.gif vnz turiu dabar reikalu ismokyti vaika miegoti lotuliukas.gif

Papildyta:
O kai vaikuciai jusu po 20 min atsikelia kaip jus vel uzmigdinat? ar patis uzmiega g.gif
Atsakyti
Maniskis isvis miega po pusvalandy,jei atsikelia nebemigdau,nes beprasmiska. Jei isvezu laukan numiega ilga 2-3h miega smile.gif
Nakciai miegot eina nuo 21:30iki 23 tam tarpe anksciau niekaip nubunda ir budrauja. Budrauja po valanda 4u.gif Pats yra uzmiges turbut du kartus visad uzmiega prie (.) lotuliukas.gif nesimokinam jokiu dienotvarkiu prisitaikau prie mazojo man tinka jo dienotvarke. Va snaudzia rytiny miegely,tai as kavos isgeriu,grindis issiplaunu. cool.gif Valgyt darausi kai jis atsikelia po rytinio miego ir budrauja ax.gif
Atsakyti
Sveikos, maniškis visad keliasi 8-9 val.Apie 10 val.kartais nusnaudžia 20-30 min.Pietų miegelis 11.30-12 val.ir miega apie 3.5 val.Tada apie 18 val.užmiega valandai ir naktinis miegas 21-21.30.
Grafikas visada toks smile.gif
Maniškis pradėjo retai kakot..o dbr išvis 10 dienų nekakojo, skambinau gyd.,liepė klizmutę statyt, tai pakakojo.Bet kaip bezdėjo dvokiančiai.Šiandien trečia diena, laukiu kakių kaip šventės doh.gif
Atsakyti
Labuka,

Saulyteaa o kaip visi vaikai uzmiega kartu nakciai?
mano dickai eina miegoti 22 o va mazaja gali isvis nemiegoti doh.gif nei diena nei nakti doh.gif dabar su mazu vaiku man jos toks nemiegojimas trukdo rolleyes.gif tai mokinsiu irgi miegoti kaip ivaziuosim i nama ax.gif
Na tavo mazasis uzmiega nakciai su (.) paguldai ir miega ramiai g.gif ? maniskis verkslena iesko doh.gif turiu rankyte laikyti soske kisti dainele dainuoti rolleyes.gif tik tris mes o jau koks gudtutis... diena tai man bet koks grafikas tinka o va nakciai noreciau kad visi miegotu jau devinta lotuliukas.gif o as sedeciau ir nieko nedaryciau pora val bigsmile.gif arba daryciau ta ka as noriu... noriu piesti, megsti, knyga paskaityti ar su vyru pabuti dviese... mano didziausias noras Kaledu Seniui lotuliukas.gif

Gloom as ir laukiu kakiu kaip sventes lotuliukas.gif pirmus du men laukiau kada nustos tieeeeeeek kakoti dabar kad i diena karta nuetu... vat mama doh.gif grafikas taviskio superinis thumbup.gif va as prie tokio noriu prieiti nes darosi sunku su keturiais vaikais lotuliukas.gif

Papildyta:
Antra vakara mokomes miegoti tai vakar verksleno guledamas lovytei kol as glosciau dainavai buciojau po to verke tai panesiojau ir taip zaidem val pusantros kol atejo laikas valgyti tada uzmigo, sian tas pats veksleno tai pamaitinau uzmigo paguldziau i lovyte verkia tai dainavau tute daviau apsiramino ir laikidama uz rankytes tik po 20 min uzmigo doh.gif labai tikios kad ismoks miegoti nes dukryte miegodavo tik su (.) o galu gale kai nustojau maitinti visai nebemiega nemoka uzmigti arba luzta arba migdosi valandu valandas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sveikinu visis kuriems jau 3mėn 4u.gif Pirmasis etapas baigtas biggrin.gif

Kalbant apie miegą ,tai naktinis mane tenkina užmiega prie (.) 21:30-23.00,būna pabudinėja paguldžius į lovytę,bet kaip TDDD rankytę palaikau soskiuką n kartų įdedu ir užmiega ,tada pabunda 3-4:30,6val arba pavalgo ir dar iki 8 miega,arba jau kylam,valandziukę pabūdraja ir vel uzmiega 30-40min. Deja dienomis džiaugtis negaliu,nes....neturim ilgojo miego ,mūsiškiai trunka 10-30min,turėjom kelis siurprizus ,kurie truko 1val wub.gif Taigi namie nudirbt darbus kebloka,nes nesėdi niekur tik ant rankų ir stačia doh.gif
Beje iš lopšiuko persikraustėm į lovytę.Vakar pasipuošėm eglutę.Tėvelis tokią didelę parnešė,kad sukabinus visus turimus žaisliukus skurdokai atrodo,teks važiuoti papildyti,o ypač lempučių trūkumas.Tikrai nepamenu ar net vaikas būdamas turėjau toookia eglutę wub.gif
Ir galų gale sulaukiau persivertimo nuo pilvo ant nugarytės wub.gif
Ar naudojate kas nors miegmaišiuką miegui lovytėje?Jei taip parodykite kokį ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

maniske irgi jau sioki toki grafika turi, svarbiausia, kad per pietus tuo paciu metu su vytesneliu miega apie 2-3 val.

Siandien nakti labai issigandau.pabudau, ziuriu maziukes ner lovytej.nakti buvau paemus ja i musu lova pazindyti ir uzmigau. atsibudau visai i kita puse nusisukus.lovoj dar ir vyresnelis per viduri miegojo. maziuke buvo beveik visa uzklota. Pazadinau ja vargsiuke,kad suprasciau ar tikrai jai viskas gerai.nu nesuprantu , kaip taip atsijungiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zefyre @ 2015 12 21, 14:53)
Sveikos,

maniske irgi jau sioki toki grafika turi, svarbiausia, kad per pietus tuo paciu metu su vytesneliu miega apie 2-3 val.

Siandien nakti labai issigandau.pabudau, ziuriu maziukes ner lovytej.nakti buvau paemus ja i musu lova pazindyti ir uzmigau. atsibudau visai i kita puse nusisukus.lovoj dar ir vyresnelis per viduri miegojo. maziuke buvo beveik visa uzklota. Pazadinau ja vargsiuke,kad suprasciau ar tikrai jai viskas gerai.nu nesuprantu , kaip taip atsijungiau verysad.gif

Baisus man tokie dalykai.Aš kažkaip jaučiu vaiką,bet būna pašoku ir žiūriu kur jis..
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2015 12 21, 18:13)
Baisus man tokie dalykai.Aš kažkaip jaučiu vaiką,bet būna pašoku ir žiūriu kur jis..

Na man irgi pirma kart, nors vyresneli irgi maitinau gana ilgai. Vakar mazai miegojau, diena be poilsio, tai, matyt, ir uzmigau. Siandien jau nakti sededama maitinsiu, nes vel pavargus
Atsakyti
TDDD nu nevisai visi kartu uzmiega lotuliukas.gif dickis su sese turi savo kambary tai mazoji dazniausiai apie 21h jau eina y lova pati gultis ir migdosi. Reik uzklot kartais pasedet. Vyresnelis galetu tai ilgiau nemiegotu bet dazniausiai su sese kartu varau gult blush2.gif
tada maziausias migdosi biggrin.gif pvz vakar uzmigo 21:30 po 30 min pakilo biski pabudravo tada vel pavalge ir luzo. As jy nuemus nuo papo dar pas save lovoj palieku kokiai 10-15 min. Siaip jis megsta pramerkt aky ir paziuret ar yra mama salia biggrin.gif Tada keliu y jo lovyte ir jis ten ramiausiai parpia blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Na ir orelis šlykštus fe...į lauką nosies nekišime,nebent tėtis brolių nespėtų paimt,tada teks.
Vakar pasiskundžiau,kad mažoji nemiega ilgojo miegelio,tai pietų 4val išparpė doh.gif Užtai paskui tokia persimiegojus nei juoktis,nei zirst biggrin.gif Ir nakčiai sunkiai užmigo...
Zefyre šoką turėjai nepavydėtiną,svarbu,kad viskas gerai. 4u.gif Kaip ši naktis?Pailsėjai?
Atsakyti