QUOTE(DdoviliuxX @ 2015 11 27, 09:12)
$
Aš taip pat pirmokėlei savo esu paėmusi kuprinę iš potterybarnkids small dydį, ūgis manosios 118 cm. Siunčiausi laivu, mokėjau virš 100 lt, bet verta tų pinigėlių: lengva, talpni, minkšta, patogi tik kitą kartą rinkčiausi praktiškesnes spalvas, mažiau teplesnes, nes greitai nusitepa, turim su riožiniais motyvais man ji superinė
Aš taip pat pirmokėlei savo esu paėmusi kuprinę iš potterybarnkids small dydį, ūgis manosios 118 cm. Siunčiausi laivu, mokėjau virš 100 lt, bet verta tų pinigėlių: lengva, talpni, minkšta, patogi tik kitą kartą rinkčiausi praktiškesnes spalvas, mažiau teplesnes, nes greitai nusitepa, turim su riožiniais motyvais man ji superinė
Pirkau pottery L dydzio kuprine geguzes men uz 26.99$, laivu gavosi 34eur. Dar nenesiojom, pakolkas dar vis tinka ir patinka musu turima Lego kieta dezute man pasirode gan maza ta L dydzio kuprine, bet kadangi dar nenesiojom tai nzn, sunku ka pasakyt, o dezute mums labai pasiteisino, sveria ji 800gr, o pottery berods 600gr, taipkad nera tokio didelio skirtumo.. kiekvienas renkasi pagal poreikius Pas mus viskas yra A4 formato (sasiuviniai, pratybos, segtuvai) tai reikia nesiotis tikrai nemazai.. o nugarele tai kazkiek pakietinta tokiu paralonu, bet ner kieta kaip dezutese