Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame Mezgimo Mašinomis

Zuzana, megztinis.... wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot kuri nors, ar kiauraraščio karieta nuo Brother 830 tinka pvz Brother 836 mašinai?
Atsakyti
tiksliai nezinau, bet jeigu adatines plotis tas pats ir adatu ilgis toks pats, tai turetu tikti. nuo 'vyresniu' modeliu tinka 836, bet nuo pries tai buvusiu -nzn.
Atsakyti
Merginos, padėkit prašau .. Neseniai įsigijau mezgimo mašiną, mokausi, pratinuosi. Noriu numegzti atnarėlę ir štai kas gaunasi
user posted image
Kad ir kiek kartų bandau, vis tas pats, jau rankos svyra.. Gal kas patars ką daryti ir kame čia problema blush2.gif Mašina Brother KH-891.
Atsakyti
QUOTE(beata07 @ 2016 02 04, 21:18)
Merginos, padėkit prašau .. Neseniai įsigijau mezgimo mašiną, mokausi, pratinuosi. Noriu numegzti atnarėlę ir štai kas gaunasi
user posted image
Kad ir kiek kartų bandau, vis tas pats, jau rankos svyra.. Gal kas patars ką daryti ir kame čia problema  blush2.gif  Mašina Brother KH-891.

Gali būti sulinkę adatos, reikia patikrinti jas.
Atsakyti
pasitikrinkit adatas ir tarpa tarp adatiniu. stebekit, kai mezgat, neskubekit, matosi kai nukrenta, galima sugaudyti, nepagailekit svorio, galit is krastu uzkabinti po papildoma svoriuka - ta su dantukais.
dar vienas variantas yra pradeti pagalbiniu siulu ir numezgus bent 15-20 eiliu, pradeti pagrindini mezgini, taip geriau pasiskirsto svoris ir mezginys tolygiau isitempia. sekmes.
Atsakyti
Ačiū ,1Rimam,jautiena. Adatos nesulinkusios, visos patikrintos, pervalyta kiekviena.. O tarpas tarp adatinių reguliuojasi ?
Pradedant pagalbiniu siūlu nesigauna gražus kraštelis, norėjau išmegzti tą vadinamą gamyklinę atnarą ax.gif Mano supratimu čia man antroji adatinė juokus krečia.
Atsakyti
Sveikos mezgejeles. turiu ir aš seses atiduota senciuke mezgimo masina. Rašo kad tai Neva3, bet niekur nerandu apie ja. Bet ziuredama jutubej apie Neva5 išmokau megzt. aisku paprastai tik gerom akim. Bet va bezaizdama sulauziju kelias adatas ir žiuriu kad pakeitus man liko tik 2 atsargines. Bandziau ieskot kur pirkt per interneta bet nieko neradau. Gal jus ka zinot kur galima, o gal sioms senuciukems neberasiu verysad.gif Ir dar turiu klausima - masinos išvalymas tai isardyt man reikia? isimt kiekviena adata nuvalyt ir taip pat griovelius, ar kaip as dariau - išstumiau adatas ir jas vata nuvaliau. blush2.gif
Ačiu bus atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(zavin @ 2016 02 04, 22:13)
Sveikos mezgejeles. turiu ir aš seses atiduota senciuke mezgimo masina. Rašo kad tai Neva3, bet niekur nerandu apie ja. Bet ziuredama jutubej apie Neva5 išmokau megzt. aisku paprastai tik gerom akim. Bet va bezaizdama sulauziju kelias adatas ir žiuriu kad pakeitus man liko tik 2 atsargines. Bandziau ieskot kur pirkt per interneta bet nieko neradau. Gal jus ka zinot kur galima, o gal sioms senuciukems neberasiu verysad.gif  Ir dar turiu klausima - masinos išvalymas tai isardyt man reikia? isimt kiekviena adata nuvalyt ir taip pat griovelius, ar kaip as dariau - išstumiau adatas ir jas vata nuvaliau. blush2.gif
Ačiu bus atsakiusioms

Reikia kiekvieną adatą išsimti ir nuvalyti
Aš turiu adatų.esu iš Šilutės
Atsakyti
QUOTE(irinejus @ 2016 02 06, 02:32)
Reikia kiekvieną adatą išsimti ir nuvalyti
Aš turiu adatų.esu iš Šilutės

Aciu jums uz patarimus. Parašiau jums a.ž.
Atsakyti
Sakykite, mergaitės, kaip darote kaklo, peties išlaidymus mezgant kiauraraštį ? Išstūmus adatas į nedarbinę padėtį ir mezgant daliniu mezgimu, per išstumtas adatas nepravažiuoja kiauraraščio karieta.. Gal klausimas kvailas blush2.gif , bet vat sustojau mezgus ir nebesugalvoju..
Atsakyti
Dar vienas mano darbelis
user posted image
Atsakyti