QUOTE(Smalsute2 @ 2015 11 13, 18:36)
Sveikos merginos, mes taip pat priglaustume FURBY boom arba furbling jei liktu kazkam

Jau surinkau,uzsakymu nebesiuskite.
QUOTE(Deme @ 2015 11 13, 18:47)
nelabai isipaisos i remus, bet Marks and Spancer Vilniaus parduotuvej maciau labai fainas muzikines sausainiu eglutes. Eglute nemaza, viduj sausainiai, o pasukus ja aplink savo asi pradeda grot kaledine muzika. kainuoja 10.50, bet bent jau man tai buvo naujiena.
ir man naujiena, idomu kaip atrodo:)
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 11 13, 18:14)
Man su Argos idomi situacija, raso kad 2 daiktai is 3-iju issiusti. Prie trecio raso, kad pristatymas veluos ir praso su jais susisiekti. Prisiskambint iki operatoriaus nepavyko, chat'as neveikia, parasiau laiska, bet tyla. Nzn kaip cia bus 

man taip buvo, bet man pavyko prisiskambinti, tik skambinkite is skypo, nes ilgai kabejau, klause tokiu nesamoningu dalyku, ale koks yra penktas skaicius jusu mokejimo korteles, kokia yra priespaskutine raide jusu vakardes, tipo saugumo patikrinimas. po to pasake, kad ok, jusu uzsakymas veluoja ir bus po keliu dienu berods, ate.
Mergaitės, kur ieškoti Lego Minekraft ar figurėlių?
QUOTE(Murčikas @ 2015 11 13, 20:05)
man taip buvo, bet man pavyko prisiskambinti, tik skambinkite is skypo, nes ilgai kabejau, klause tokiu nesamoningu dalyku, ale koks yra penktas skaicius jusu mokejimo korteles, kokia yra priespaskutine raide jusu vakardes, tipo saugumo patikrinimas. po to pasake, kad ok, jusu uzsakymas veluoja ir bus po keliu dienu berods, ate.
Pas mane truputi kita situacija: uzsakiau su ta akcija 3 zaislus. Pagal trackinga 2 zaislai pristatyti, o vienas ne. Ir del to trecio praso skambinti.
As du kartus skambinau, laukiau po 5 min., bet vis tie operatoriai uzimti. Dar bijau, kad sunku susisneket bus

Matyt pirmadieni teks pasisemt kantrybes.
tai mano ir buvo, kad dalis issiusta, o del likusiu irgi pranesimas, kad reikia paskambinti. siaip su argosu dabar dazniausiai imu data bent 3-4 dienoms ilgesne, kad viska spetu sukrauti ir nereiktu po to skambineti. next day neimu.
QUOTE(Beautiful Life @ 2015 11 13, 21:28)
Pas mane truputi kita situacija: uzsakiau su ta akcija 3 zaislus. Pagal trackinga 2 zaislai pristatyti, o vienas ne. Ir del to trecio praso skambinti.
As du kartus skambinau, laukiau po 5 min., bet vis tie operatoriai uzimti. Dar bijau, kad sunku susisneket bus

tai cia nieko, as kazkasa pati is Victoriassecret uzsisakinedavau, tai esu 3 nakties sulaukus skambucio is ju

QUOTE(Loram @ 2015 11 13, 18:36)
ką reiškia? Ihre Sendung wird voraussichtlich am 27.11.2015 zugestellt.
Kad gausit siuntini ta diena.Jie po 2 d. nuo uzsakymo issiuncia.
QUOTE(Murčikas @ 2015 11 13, 20:37)
tai mano ir buvo, kad dalis issiusta, o del likusiu irgi pranesimas, kad reikia paskambinti. siaip su argosu dabar dazniausiai imu data bent 3-4 dienoms ilgesne, kad viska spetu sukrauti ir nereiktu po to skambineti. next day neimu.
Vajei kiek vargo

QUOTE(JMD @ 2015 11 13, 20:38)
tai cia nieko, as kazkasa pati is Victoriassecret uzsisakinedavau, tai esu 3 nakties sulaukus skambucio is ju
kol ikirtau kas ir kodel. o pirkau tetos adresu kuri usa gyvena, o mokejau lt kortele irgi tikrino ar real cia viskas.

Man kinietis is Ali panasiai skambino, mat mano uzsakymas nesieke min. sumos

as jau gavau is PA laiskuti apie savo siuntini. tai kuriu siuntinukai atkeliavo iki ju sandelio, turetumet irgi gaut.