QUOTE(bbiitute @ 2015 11 13, 09:59)
Kam sepeciu
http://www.amazon.co...words=Dishmatic gerai suprantu kad cia su lazda ?
neprisipirksiu kempiniu 

http://www.amazon.co...words=Dishmatic gerai suprantu kad cia su lazda ?

Superiniai

QUOTE(Irikira @ 2015 11 13, 10:23)
kazkas rinko is amazon.fr tai ten tokie po 2.99 atrodo
As renku

QUOTE(JMD @ 2015 11 13, 12:19)
jo, yra ir ebay ju tie patys batai. tik kad siuntimas nemazas man kazkaip. man per PA gaunas pigiau.
net jeigu kurioj vietoj tas batas ir ibreztas buna, uz tokia kaina dzyn
tepalu nutepi ir viskas. basutes vaikams po 5 svarus
na ir kas kad rudos. kai isleidi i lauka jos palieka juodos bet kokios spalvos
uztat su gerais batais vaikis
a taip a taip pas mano vaiki jie iki skyliu buna suvaromi. isskyrus tuos kurie skirti iseigai 
net jeigu kurioj vietoj tas batas ir ibreztas buna, uz tokia kaina dzyn

as per Tuki tik esu pirkusi, UK nemokamas siuntimas, kaip suprantu. Bet cia originalai?
Kiek ten fainu batu, ir kaip tik sunaus dydzio

QUOTE(LinaGustė @ 2015 11 13, 12:28)
as per Tuki tik esu pirkusi, UK nemokamas siuntimas, kaip suprantu. Bet cia originalai?
O kazin kaip tie dydziai? Koki jusiskis nesioja ar isaugo?

mano vaikas dabar devi UK1-EU33
isaugo EU31 reik parduot. Dieve gal 8 poros batu isaugtu

Sveiki,
gal kas amzon.co.uk renka per UK Vilniuje? Nesurenku nemokamam shipui i uk, mano tik nepilni 10sv., gal kazkam kaip tik truksta ir galetu priglausti
gal kas amzon.co.uk renka per UK Vilniuje? Nesurenku nemokamam shipui i uk, mano tik nepilni 10sv., gal kazkam kaip tik truksta ir galetu priglausti

Kur tos basutės po 5 svarus? Kol nenupirkau tų batukų, reiktų ir basutes pridėti 
Ačiū

Ačiū

QUOTE(Nedute04 @ 2015 11 13, 10:55)
Neviršija 25, kainavo ~12 dol. Bet taip būna, kad prisikabina, o po to jei nusiunti atsikabina? Keletą kartų pirkau, bet viskas gerai, o čia va paėmė ir pričiupo. Labai ačiū jums už pagalbą, nes jau į kelnes buvau pridėjus 

Atsikabins,tiesiog papuolet i patikra. Ir kai kiti aiskina uzrasys mazesne suma ir praeisi,tai va,tikrina bet kokias siuntas. Pateikit ko prasoma ir viskas bue ok,patikrins ir atkabins. Tik,kad tas laukimas.
P.S. 22eur. Ne 25
QUOTE(JMD @ 2015 11 13, 12:32)
mano vaikas dabar devi UK1-EU33

O ir atitinka ta 33? Na kaip gerai butu centimetruose orientuotis.... Jei nesunku ir galesit, pamatuokit tu 31 arba 33 turimu cm viduje

QUOTE(Irikira @ 2015 11 13, 12:04)
kad neverta rinkti juk siuntimas UK nemokamas

QUOTE(LinaGustė @ 2015 11 13, 11:47)
O ir atitinka ta 33? Na kaip gerai butu centimetruose orientuotis.... Jei nesunku ir galesit, pamatuokit tu 31 arba 33 turimu cm viduje 

Pažiūrėkite Timberland puslapyje

Aš vasarą pirkau dukrytei basutes, tai išsimatavome begalę- paėmiau žymiai didesnes nei įsivaizdavau, kad reiktų.. vis ėmiau ėmiau, nes buvo mažos

QUOTE(Irikira @ 2015 11 13, 10:34)
padėkit reklamos aukai 
QUOTE(Loram @ 2015 11 13, 11:53)
padėkit reklamos aukai
rašo, kad yra 3 rūsių kempinėlės, kokios? randu tik žalias ( Heavv Duty Green) ir baltas (Non Scratch Dishmatic White), o kokios dar?

Metaliniai šveistukai

Jų yra ir mūsų prekybos centruose