Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

kaip galvojate, ar gali buti, kad mytoys ismes dar zaislams nuolaidu iki gruodzio pradzios? g.gif radau zaislu i darzeli, bet va be nuolaidos nesinori pirkti:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irikira: 13 lapkričio 2015 - 11:24
QUOTE(bbiitute @ 2015 11 13, 09:59)
Kam sepeciu  biggrin.gif
http://www.amazon.co...words=Dishmatic  gerai suprantu kad cia su lazda ? g.gif neprisipirksiu kempiniu  biggrin.gif

Superiniai drinks_cheers.gif

QUOTE(Irikira @ 2015 11 13, 10:23)
kazkas rinko is amazon.fr tai ten tokie po 2.99€ atrodo

As renku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 11 13, 12:19)
jo, yra ir ebay ju tie patys batai. tik kad siuntimas nemazas man kazkaip. man per PA gaunas pigiau.
net jeigu kurioj vietoj tas batas ir ibreztas buna, uz tokia kaina dzyn biggrin.gif tepalu nutepi ir viskas. basutes vaikams po 5 svarus smile.gif na ir kas kad rudos. kai isleidi i lauka jos palieka juodos bet kokios spalvos biggrin.gif uztat su gerais batais vaikis biggrin.gif a taip a taip pas mano vaiki jie iki skyliu buna suvaromi. isskyrus tuos kurie skirti iseigai biggrin.gif

as per Tuki tik esu pirkusi, UK nemokamas siuntimas, kaip suprantu. Bet cia originalai?
Kiek ten fainu batu, ir kaip tik sunaus dydzio doh.gif O kazin kaip tie dydziai? Koki jusiskis nesioja ar isaugo?
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2015 11 13, 12:28)
as per Tuki tik esu pirkusi, UK nemokamas siuntimas, kaip suprantu. Bet cia originalai?
Kiek ten fainu batu, ir kaip tik sunaus dydzio  doh.gif  O kazin kaip tie dydziai? Koki jusiskis nesioja ar isaugo?

mano vaikas dabar devi UK1-EU33
isaugo EU31 reik parduot. Dieve gal 8 poros batu isaugtu doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas amzon.co.uk renka per UK Vilniuje? Nesurenku nemokamam shipui i uk, mano tik nepilni 10sv., gal kazkam kaip tik truksta ir galetu priglausti blush2.gif
Atsakyti
Kur tos basutės po 5 svarus? Kol nenupirkau tų batukų, reiktų ir basutes pridėti biggrin.gif
Ačiū thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2015 11 13, 10:55)
Neviršija 25, kainavo ~12 dol. Bet taip būna, kad prisikabina, o po to jei nusiunti atsikabina? Keletą kartų pirkau, bet viskas gerai, o čia va paėmė ir pričiupo. Labai ačiū jums už pagalbą, nes jau į kelnes buvau pridėjus  doh.gif

Atsikabins,tiesiog papuolet i patikra. Ir kai kiti aiskina uzrasys mazesne suma ir praeisi,tai va,tikrina bet kokias siuntas. Pateikit ko prasoma ir viskas bue ok,patikrins ir atkabins. Tik,kad tas laukimas.
P.S. 22eur. Ne 25
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 13 lapkričio 2015 - 11:40
QUOTE(JMD @ 2015 11 13, 12:32)
mano vaikas dabar devi UK1-EU33
isaugo EU31 reik parduot. Dieve gal 8 poros batu isaugtu  doh.gif

O ir atitinka ta 33? Na kaip gerai butu centimetruose orientuotis.... Jei nesunku ir galesit, pamatuokit tu 31 arba 33 turimu cm viduje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 11 13, 12:04)
aha doh.gif  bigsmile.gif tai as noresiu jungtis, gal parinksite? ax.gif

kad neverta rinkti juk siuntimas UK nemokamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2015 11 13, 11:47)
O ir atitinka ta 33? Na kaip gerai butu centimetruose orientuotis.... Jei nesunku ir galesit, pamatuokit tu 31 arba 33 turimu cm viduje  4u.gif

Pažiūrėkite Timberland puslapyje mirksiukas.gif
Aš vasarą pirkau dukrytei basutes, tai išsimatavome begalę- paėmiau žymiai didesnes nei įsivaizdavau, kad reiktų.. vis ėmiau ėmiau, nes buvo mažos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 11 13, 10:34)
padėkit reklamos aukai biggrin.gif rašo, kad yra 3 rūsių kempinėlės, kokios? randu tik žalias ( Heavv Duty Green) ir baltas (Non Scratch Dishmatic White), o kokios dar?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 11 13, 11:53)
padėkit reklamos aukai biggrin.gif rašo, kad yra 3 rūsių kempinėlės, kokios? randu tik žalias ( Heavv Duty Green) ir baltas (Non Scratch Dishmatic White), o kokios dar?

Metaliniai šveistukai 4u.gif
Jų yra ir mūsų prekybos centruose mirksiukas.gif
Atsakyti