Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(Y2K @ 2015 11 15, 16:10)
I6 patirties - nieko baisaus tas vamzdis. Kol dar buvo tik planuose, irgi masčiau visokias crazy idėjas kaip paslėpti (nes nuotraukose man irgi negražu atrodė), tačiau sumontavus (beje pas mane jis matomas dviejuose kambariuose, lubos aukštos), visai patinka ir tikrai nėra reikalo slėpti.

Pritariu irgi iš patirties - tas vamzdis atrodo geria, jeigu krosnelė ne iš modernių.
Mes padarėm iš nugaros vamzdį, kurio nesimato, tiesiai į kaminą ir gailiuosi, ir trūksta jo vizualiai, nes lubos prie aukštesnių ir virš krosnelės tokia kaip ertmė vizualiai susidaro.
Be aukšto vamzdžio daryčiau tik tuo atveju, jei krosnelė kažkur "įrėminta".
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 11 16, 12:27)
Pagal jų nublukimą, panašu, kad jie stovėjo kokioj vitrinoj, kaip dekoracija. Tai gali būti, kad jie gaminti, kaip muliažas g.gif

įdomu g.gif tai tokiu atveju jie nenaudojami schmoll.gif nes pergaminti neapsimokėtų
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 11 16, 16:15)
Pritariu irgi iš patirties - tas vamzdis atrodo geria, jeigu krosnelė ne iš modernių.
Mes padarėm iš nugaros vamzdį, kurio nesimato, tiesiai į kaminą ir gailiuosi, ir trūksta jo vizualiai, nes lubos prie aukštesnių ir virš krosnelės tokia kaip ertmė vizualiai susidaro.

Jei kaminas kažkaip dekoruotas skirtingai nei sienos, tai negi trūksta to juodo vamzdžio dar palei kaminą? g.gif Aš daug nuotraukų peržiūrėjau - dauguma atvejų mano akimis būtų gražiau be vamzdžio, ypač kur šalia normalios niekaip neapdailintos sienos. Jokios errmės neįžiūriu - tiesiog stovi krosnelė kaip baldas, spintelė. Dar jei tas kaminas nuvestas į lubas, tai logiškesnis vaizdas, bet kai esant galimybei jungti tiesiai į kaminą nugarinėje pusėje jungtis padaryta 1.6 m aukštyje, tai išvis logikos nesuprantu. O be to, aš noriu virti arbatą ant krosnelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 11 16, 16:36)
Jei kaminas kažkaip dekoruotas skirtingai nei sienos, tai negi trūksta to juodo vamzdžio dar palei kaminą? g.gif Aš daug nuotraukų peržiūrėjau - dauguma atvejų mano akimis būtų gražiau be vamzdžio, ypač kur šalia normalios niekaip neapdailintos sienos. Jokios errmės neįžiūriu - tiesiog stovi krosnelė kaip baldas, spintelė. Dar jei tas kaminas nuvestas į lubas, tai logiškesnis vaizdas, bet kai esant galimybei jungti tiesiai į kaminą nugarinėje pusėje jungtis padaryta 1.6 m aukštyje, tai išvis logikos nesuprantu. O be to, aš noriu virti arbatą ant krosnelės biggrin.gif

Mano atveju krosnelė kampe, už jos plytų kaminas, o sienos šviesios, bet trūksta to vamzdžio, bent jau kad būtų jungtis 1,6 m aukštyje, o pas mane jungties net nesimato, arbatą galiu virti biggrin.gif
Pvz. būtų čia be to juodo kamino ir trūktų jo
user posted image
g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 11 16, 10:06)
Nerodo...

Aš pati mąstau apie pilkai balkšvas, tinku apdrabstytas plytas ir mėlyną krosnelę.
Mano akimis raudonos plytos su juoda krosnele įneš visai kito kolorito, kurį reikės papildyti kitais tamsiais elementais. Ar jie numatyti?
Jums gi kliuvo profo staliuko kojelės balintam interjere, bet jos palyginus su ryškia siena ir juoda krosnim išvis " gelytės".

va to labiausiai ir bijau - rekiancio kontrasto doh.gif
noriu ramybes namuose, visomis prasmemis
Papildyta:
QUOTE(Rutele_S @ 2015 11 16, 14:42)
Kokiu graziu yra Sergio Leoni krosneliu wub.gif  Tik kaina negrazi  biggrin.gif
http://www.zidiniaik...i-krosneles.htm

kazkada ebay buvau uzmacius maria krosnele (balta) uz juokinga kaina, ale persaldzio man jos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 11 16, 10:53)
Nepatingėjau ir sumečiau tokią vizulką biggrin.gif kaip atrodytų Jūsų pasirinkta vienokia ar kitokia krosnelė

Aš už kreminį pečiuką sendintų plytų (TIK NE BALINTŲ) sienos fone wub.gif

aciu uz pagalba, sviesi siena ir man labaiu pradeda patikt
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 11 16, 17:36)
bet kai esant galimybei jungti tiesiai į kaminą nugarinėje pusėje jungtis padaryta 1.6 m aukštyje, tai išvis logikos nesuprantu. O be to, aš noriu virti arbatą ant krosnelės biggrin.gif

cia palikta taip tam, kad kaminas irgi atiduoda dali silumos i aplinka, todel jungiant tiesiai is nugaros jus prarandat ja.
Pas mus dabar pakabinamas SCAN DSA5 modelis, nu labai graziai ziurisi, ir net klasikiniam interjere nesipjauna, bet jau tokio pat nebenoriu antro, norisi dabar baldtos, prie sviesiu sendintu plytu.
Einu nusviesiu MB savo naja ideja lotuliukas.gif
Atsakyti
dar vaizdu ikeliu kaip kontrastuoja
user posted image
cia man toks labai kaimiskais vaizdelis

user posted image
cia baltos spalvos balansas netinkamas, bet vaizdas aiskus

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 16, 09:55)
mamukai, vel aš su savo plytų siena grįžtu  doh.gif
perskaičiau iš naujo senojoje temoje jūsų pasisakymus ir svarstyt pradėjau...
mamaGabi variantai balta - kremine - pilka puikus, ale dar plytų sienos nurašyt nenoriu.

Vertiname tai, kad interjeras visas šviesus: sienos baltos, balkiai ir langai balinti, del grndų dangos dar neišku. Tai dabar dėl tos sienutės plytų.
Gal bandyt ieškot senų, nubalusių plytų ir mūryt jas šviesiu skiediniu?
user posted image
ne veltui šį pvz. keliu, jame puikiai matosi kaip atrodytų šviesi spalva plytų fone. Tokiu atveju prie tokios sienos statyčiau šviesią krosnelę.

As vis ne kaip zmones - rinkciausi tamsia krosnele jusu idetu plytu (foto auksciau) fone smile.gif
Man imponavo tamsios jusu lauko durys wub.gif bei busimi tamsus takeliai, tuomet ir interjere ivesciau to tamsumo...detalese...O plytu koloritas (nuorodoje labai grazus wub.gif ) sekmingai padiktuos visus kitus rudus/rusvus atspalvius interjere, kurie siesis tiek su balinta mediena, tiek su grindu, baldu, darbastaliu bei tekstiles spalvine gama. Cia bus imanomi visi rusvi atspalviai.

Papildyta:
Idedu keleta foto kas man asmeniskai patiktu:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 11 16, 14:57)
http://bustas.lrytas...ieciu-norus.htm
tie printai jau man pasidarė anti-originalumo simbolis doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Maciau is arti "Luxart" produkcija, kuri skelbiama, kad yra "arti originalo", nes dailininkai/autoriai ant drobes dar kazka papaiso, bet vistiek - stampovke ir nera dazu bei potepiu "gyvybes" rolleyes.gif

Merginos HELP help.gif - padekite issirinkti tobula keptuve indukcinei kaitlentei!
Tefal nuejo puslemis per pora menesiu, nors pries tai tik jas ir naudojau - gal siaip nepasiseke, o gal visa ju produkcija suprastejo g.gif
Dar turiu Bergner kazkokia keramine ar tai emaliuota (brangi rupuze doh.gif), maniau bus tobula, ale kai ka traukia, prikimba unsure.gif
Norisi, kad tiktu viskam: nuo mesytes ir zuvytes iki blyniuku ir troskiniuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 16 lapkričio 2015 - 18:57
QUOTE(mamagabi @ 2015 11 16, 18:49)
Merginos HELP help.gif - padekite issirinkti tobula keptuve indukcinei kaitlentei!
Tefal nuejo puslemis per pora menesiu, nors pries tai tik jas ir naudojau - gal siaip nepasiseke, o gal visa ju produkcija suprastejo g.gif
Dar turiu Bergner kazkokia keramine ar tai emaliuota (brangi rupuze doh.gif), maniau bus tobula, ale kai ka traukia, prikimba unsure.gif
Norisi, kad tiktu viskam: nuo mesytes ir zuvytes iki blyniuku ir troskiniuku smile.gif

Mane virtuvėje džiugina AMT keptuvės: http://www.krinona.l...p...708&lang=lt
Kaina žnaibosi, ale geros jų keptuvės. Turiu keletą, tai ramia širdim rekomenduoju, nes išmėginta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2015 11 16, 16:30)
įdomu g.gif tai tokiu atveju jie nenaudojami schmoll.gif nes pergaminti neapsimokėtų

Gal taip nėra, reiktų rimčiau juos apžiūrėti ir išklausinėti pardavėjos koks ten sėdimos dalies pagrindas...čia jų tinklapis, toks neinformatyvus doh.gif
http://www.sendaikciai.eu/
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 11 16, 19:49)
Papildyta:

liuks spalvos, o del keptuves nepatarsiu - indukcines neturiu, vis tik planuoju, planuoju, bet senoji kaitlente negenda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 16 lapkričio 2015 - 20:23

Na, nepasakysiu nieko naujo, bet kaip taisyklė - universalus daiktas yra niekam tinkamas daiktas mirksiukas.gif Čia biški off topic'as bus bet esu girdėjus ir tai, kad keptuvės ilgaamžiškumas prilkauso ne tik nuo gamintojo ar žaliavos, bet ir nuo to, kaip ta keptuvė yra naudojama. T.y. viena ir pagrindinė taisyklė yra, kad jei ant ketuvės kepate/apkepate žalią mėsą, darote troškinius, tos keptuvės nereikėtų naudoti niekam kitam. Nes kepant žalią mėsą išsiskiria ale tai kažkokios medžiagos, kurių veikiamas paviršius pakeičia savybes ir paskui prie jo daug kas limpa. Kiek tame tiesos kol kas negaliu pasakyti, bet pastaruosius du metus žaliai mėsai termiškai apdoroti naudoju metalinį troškintuvą/keptuvą, o visa kita kepu ant dviejų keptuvių keramikiniu paviršium (viena Berghoff, kita - no name'as). Kol kas tos abi keptuvės tarnauja puikiai, nieks prie jų nelimpa ir kažkokio Berghoffo pranašumo prieš tą no name'ą kol kas nepastebėjau. Nors ant tos metalinės, kur naudoju mėsai, nieko kito niekada ir nebandžiau kepti, tai nežinau taip ten sektųsi kepti kokius blynus. Tai gal kažkiek tiesos tame vistik yra g.gif

o kalbant į temą, tai man irgi pas MamaSandra būtų gražiau juoda krosnelė, bet tik todėl, kad visi tie grynai balti/pasteliniai interjerai, kad ir kiek ten tobulai viskas būtų suderinta, man asmeniškai yra per saldūs. Bet jei norisi tos tokios ramybės ir spalvinės monotonijos visame kame ir jinai džiugina - tai kodėl gi ne? O jei paskui užsinorės spalvų - taigi pakeisit tekstilę ir gal to pakaks, jei kontrastai jums ne prie širdies mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 16 lapkričio 2015 - 20:26

Turiu kelias isreklamuotas brangias....bet man pati paciausia yra si :
http://www.ikea.com/...ducts/70292095/
Pusantru metu naudoju.....jokiu problemu.

Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 11 16, 19:15)
Mane virtuvėje džiugina AMT keptuvės: http://www.krinona.l...p...708&lang=lt
Kaina žnaibosi, ale geros jų keptuvės. Turiu keletą, tai ramia širdim rekomenduoju, nes išmėginta 4u.gif
Papildyta:

Gal taip nėra, reiktų rimčiau juos apžiūrėti ir išklausinėti pardavėjos koks ten sėdimos dalies pagrindas...čia jų tinklapis, toks neinformatyvus doh.gif
http://www.sendaikciai.eu/

Puikios keptuves drinks_cheers.gif as taip pat neseniai isigijau, dziugina ir mane.

Dekui TuDa, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti