QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 16, 09:55)
mamukai, vel aš su savo plytų siena grįžtu
perskaičiau iš naujo senojoje temoje jūsų pasisakymus ir svarstyt pradėjau...
mamaGabi variantai balta - kremine - pilka puikus, ale dar plytų sienos nurašyt nenoriu.
Vertiname tai, kad interjeras visas šviesus: sienos baltos, balkiai ir langai balinti, del grndų dangos dar neišku. Tai dabar dėl tos sienutės plytų.
Gal bandyt ieškot senų, nubalusių plytų ir mūryt jas šviesiu skiediniu?

ne veltui šį pvz. keliu, jame puikiai matosi kaip atrodytų šviesi spalva plytų fone. Tokiu atveju prie tokios sienos statyčiau šviesią krosnelę.
As vis ne kaip zmones - rinkciausi tamsia krosnele jusu idetu plytu (foto auksciau) fone
Man imponavo tamsios jusu lauko durys

bei busimi tamsus takeliai, tuomet ir interjere ivesciau to tamsumo...detalese...O plytu koloritas (nuorodoje labai grazus

) sekmingai padiktuos visus kitus rudus/rusvus atspalvius interjere, kurie siesis tiek su balinta mediena, tiek su grindu, baldu, darbastaliu bei tekstiles spalvine gama. Cia bus imanomi visi rusvi atspalviai.
Papildyta:
Idedu keleta foto kas man asmeniskai patiktu:
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 11 16, 14:57)
http://bustas.lrytas...ieciu-norus.htm
tie printai jau man pasidarė anti-originalumo simbolis
Pritariu
Maciau is arti "Luxart" produkcija, kuri skelbiama, kad yra "arti originalo", nes dailininkai/autoriai ant drobes dar kazka papaiso, bet vistiek - stampovke ir nera dazu bei potepiu "gyvybes"
Merginos HELP 
- padekite issirinkti tobula keptuve indukcinei kaitlentei!
Tefal nuejo puslemis per pora menesiu, nors pries tai tik jas ir naudojau - gal siaip nepasiseke, o gal visa ju produkcija suprastejo
Dar turiu Bergner kazkokia keramine ar tai emaliuota (brangi rupuze

), maniau bus tobula, ale kai ka traukia, prikimba
Norisi, kad tiktu viskam: nuo mesytes ir zuvytes iki blyniuku ir troskiniuku