Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika interjere:

QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 15, 12:21)
jau kitaip ir nepadarysi, vamzdis isvestas per lubas, juodas ir jis matysis.
As tik galvoju apie ta plytu siena, gal ja kazkaip idomiau galima ismuryt, ar cia nelabai ga prigalvosi? g.gif

I6 patirties - nieko baisaus tas vamzdis. Kol dar buvo tik planuose, irgi masčiau visokias crazy idėjas kaip paslėpti (nes nuotraukose man irgi negražu atrodė), tačiau sumontavus (beje pas mane jis matomas dviejuose kambariuose, lubos aukštos), visai patinka ir tikrai nėra reikalo slėpti. O dar jei bus kitų ketaus ar juodų detalių (pvz. rankenėlės, karnizai , staliuko kojos, lentynų laikikliai, ventiliacijos grotelės ar turėklai), išvis liuks, juolab, kad kalba apie sodybą.
Dėl krosnelės, tai svarbiausia nusistatyti reikiamas technines charakteristikas, įskaitant leidžiamą atstumą iki degių paviršių (jei už nugaros plytų siena, tai mažiau aktualu), tada pasirinkimas labai palengvėja, nes susiaurėja biggrin.gif Pvz. man reikėjo negalingos, siauru dūmtraukiu, ir kurią galima statyti arti sienos, tai pasirinkimas susiaurėjo iki kokių 5 variantų.
Atsakyti
mano grožio etalonas visad buvo krosnelės dramblio kaulo spalvo emaliu, tačiau prie plytų sienos ji nelabai žiūrisi, nebent tas plytas mūryti su šviesios spalvos tinku g.gif

kol kas mintyse juoda arba juodai - mėlyna, emaliuota krosnelė.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaSandra: 16 lapkričio 2015 - 07:47
mamukai, vel aš su savo plytų siena grįžtu doh.gif
perskaičiau iš naujo senojoje temoje jūsų pasisakymus ir svarstyt pradėjau...
mamaGabi variantai balta - kremine - pilka puikus, ale dar plytų sienos nurašyt nenoriu.

Vertiname tai, kad interjeras visas šviesus: sienos baltos, balkiai ir langai balinti, del grndų dangos dar neišku. Tai dabar dėl tos sienutės plytų.
Gal bandyt ieškot senų, nubalusių plytų ir mūryt jas šviesiu skiediniu?
user posted image
ne veltui šį pvz. keliu, jame puikiai matosi kaip atrodytų šviesi spalva plytų fone. Tokiu atveju prie tokios sienos statyčiau šviesią krosnelę.

Kitas variantas - mūriju iš turimų esamų plytų
galima su šviesiom siūlėm, galima ir su tamsiom. Plytos nėra kraujo raudonumo, bet jau siena būtų ryški, manau, kad prie tokios jau labaiu tiktų juoda krosnelė. Ką daryt doh.gif
neapsisprendžiu....
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 16, 09:55)
mamukai, vel aš su savo plytų siena grįžtu  doh.gif
perskaičiau iš naujo senojoje temoje jūsų pasisakymus ir svarstyt pradėjau...
mamaGabi variantai balta - kremine - pilka puikus, ale dar plytų sienos nurašyt nenoriu.

Vertiname tai, kad interjeras visas šviesus: sienos baltos, balkiai ir langai balinti, del grndų dangos dar neišku. Tai dabar dėl tos sienutės plytų.
Gal bandyt ieškot senų, nubalusių plytų ir mūryt jas šviesiu skiediniu?

ne veltui šį pvz. keliu, jame puikiai matosi kaip atrodytų šviesi spalva plytų fone. Tokiu atveju prie tokios sienos statyčiau šviesią krosnelę.
....

Nerodo...

Aš pati mąstau apie pilkai balkšvas, tinku apdrabstytas plytas ir mėlyną krosnelę.
Mano akimis raudonos plytos su juoda krosnele įneš visai kito kolorito, kurį reikės papildyti kitais tamsiais elementais. Ar jie numatyti?
Jums gi kliuvo profo staliuko kojelės balintam interjere, bet jos palyginus su ryškia siena ir juoda krosnim išvis " gelytės".
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 11 16, 07:45)
mano grožio etalonas visad buvo krosnelės dramblio kaulo spalvo emaliu, tačiau prie plytų sienos ji nelabai žiūrisi, nebent tas plytas mūryti su šviesios spalvos tinku  g.gif

Nepatingėjau ir sumečiau tokią vizulką biggrin.gif kaip atrodytų Jūsų pasirinkta vienokia ar kitokia krosnelė prie plytų sienos, šviesių sienų ir grindų ax.gif Prašom įjungti fantaziją lotuliukas.gif
user posted image
Šviesus variantas
Tamsus variantas

Aš už kreminį pečiuką sendintų plytų (TIK NE BALINTŲ) sienos fone wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 11 13, 13:57)
Gal kas dairosi kresliuku!? smile.gif

gaila, bet nesuspejau smile.gif reklama visagale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 11 16, 12:33)
gaila, bet nesuspejau  smile.gif  reklama visagale biggrin.gif

Rimtai? Šeštadienį buvau nuvažiavusi apžiūrėti, dar buvo....... Pabandžiau atsisėsti, nesupratau iš ko sėdima dalis padaryta, šiugžda kaip šiaudai 4u.gif O savininkė pasirodo mano buvusi rusų k. mokytoja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 11 16, 10:53)
Aš už kreminį pečiuką sendintų plytų (TIK NE BALINTŲ) sienos fone wub.gif

Mes taip daromės blush2.gif Krosnelę turime, dairomės plytų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 16 lapkričio 2015 - 11:40
QUOTE(poeme @ 2015 11 16, 11:42)
Rimtai? Šeštadienį buvau nuvažiavusi apžiūrėti, dar buvo....... Pabandžiau atsisėsti, nesupratau iš ko sėdima dalis padaryta, šiugžda kaip šiaudai  4u.gif O savininkė pasirodo mano buvusi rusų k. mokytoja  biggrin.gif

bet skelbimo nesuradau g.gif bet kaip gali buti siaudai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 11 16, 12:14)
bet skelbimo nesuradau g.gif  bet kaip gali buti siaudai  smile.gif

Pagal jų nublukimą, panašu, kad jie stovėjo kokioj vitrinoj, kaip dekoracija. Tai gali būti, kad jie gaminti, kaip muliažas g.gif
Atsakyti
O negali kresliuku viduje, buti tiesiog jurzole? turiu pora kedziu su tokiais viduriais, gal kazkiek irgi tas siugzdejimas jauciasi...
Atsakyti
Kokiu graziu yra Sergio Leoni krosneliu wub.gif Tik kaina negrazi biggrin.gif
http://www.zidiniaik...i-krosneles.htm
Atsakyti
http://bustas.lrytas...ieciu-norus.htm
tie printai jau man pasidarė anti-originalumo simbolis doh.gif
Atsakyti