Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(Ciccio @ 2017 01 31, 11:13)
galima iš anksto gražinti ir fiksuotų palūkanų: "Jei kreditas grąžinamas palūkanų galiojimo pabaigos dieną"

Paskaičiau bendrąją sutartį, taip, jūs teisi, tada man įdomu, kodėl banko atstovė sakė, kad fiksuotos dalies negalima be baudos grąžinti unsure.gif
Atsakyti
dalinuos kaip žadėjau bankai.lt atsakymas dėl direktyvos įsigaliojimo, ar verta laukti ketinantiems imti paskolą būstui liepos 1-osios

"dėkui už klausimą. Direktyva bus palankesnė klientui, bet ar dėl to reikia laukti - nežinau. Gali būti, kad per pusmetį būsto kainos gali pakilti iki labai aukšto taško, tad gal geriau reikėtų laukti kol kainos nukris ir atidėti pirkimą dar ilgesniam laikui taupant pinigus. Sėkmės!"

Atsakyti
Sveiki, ar pas jus bendra būsto kredito metinė norma pasirašant sutartį taip pat būna didesnė nei banko marža + palūkanos? Tarkim banko pasiūlymas: marža 2%, fiksuotos 3 metų palūkanos 0.5% bendroj sumoj 2.5% turėtų būti, bet bendra metinė kredito kainos norma 3%. Vadybininkė, teigia kad čia įtraukta sutarties administravimo mokesčiai. Nors tas mokestis yra 150 EUR vienkartinis.
Atsakyti
QUOTE(J.B. @ 2017 02 17, 10:58)
Sveiki, ar pas jus bendra būsto kredito metinė norma pasirašant sutartį taip pat būna didesnė nei banko marža + palūkanos? Tarkim banko pasiūlymas: marža 2%, fiksuotos 3 metų palūkanos 0.5% bendroj sumoj 2.5% turėtų būti, bet bendra metinė kredito kainos norma 3%. Vadybininkė, teigia kad čia įtraukta sutarties administravimo mokesčiai. Nors tas mokestis yra 150 EUR vienkartinis.

ištrauka iš SEB:
Bendros kredito kainos metinės normos apskaičiavimo pavyzdys
Jei įsigytumėte 3 000 Eur vartojimo kreditą 5 metams, tai bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma būtų 3 799,80 Eur, mėnesio įmoka būtų 62,13 Eur. Šios sumos apskaičiuotos įtraukus per kredito laikotarpį sumokėtas vartojimo kredito 8,9 proc. metų palūkanas, 30 Eur sutarties mokestį ir 0,70 Eur /mėn. minimalų pagrindinių banko paslaugų mokestį. Bendra kredito kainos metinė norma yra 10,28 proc. Metinė norma nurodoma norint padėti Jums palyginti įvairius pasiūlymus.

Pasitikslinkite pas vadybininkę ar tik administravimo mokestis yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 17 vasario 2017 - 12:48
QUOTE(slepiuosi @ 2017 01 31, 15:08)
Paskaičiau bendrąją sutartį, taip, jūs teisi, tada man įdomu, kodėl banko atstovė sakė, kad fiksuotos dalies negalima be baudos grąžinti unsure.gif

fiksuotos - tokios, kurios galioja "neribotai" ( na dabar 3-5-10 metu), na tai kai baigsis galioti ir nebus baudos, o kai "neribotai" bus " neribotai" tada "galiojimo pabaiga" bus kai baigsis kredito sutartis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2017 02 18, 10:01)
fiksuotos - tokios, kurios galioja "neribotai" ( na dabar 3-5-10 metu), na tai kai baigsis galioti ir nebus baudos, o kai "neribotai" bus " neribotai" tada "galiojimo pabaiga" bus kai baigsis kredito sutartis. smile.gif

žinoma, reikės pasitikslinti banke, bet jei gerai supratau, ką parašėte, tai jeigu dabar fiksuota 5 m., tai po 5 m. galiu dalį grąžinti be baudos, o tada jau pasidarys 'neribotas' fiksavimas ir jau be baudos nebebus grąžinimo
Atsakyti

Noriu paklausti, ar verta ieškoti pažinčių bankuose ir ar tai duoda realių rezultatų derintis? Jau vertintojas kelis kontaktus davė ir sakė nuo jo, kažkieno pažįstamas dirba su kreditais ir duos kontaktą ir t.t Ar verta eiti kredito pas "rekomenduotinus" arba kitaip čia nuo "ano"? :D ar tai tikrai turi realią naudą?

Atsakyti
QUOTE(segtuks @ 2017 02 22, 11:16)
<p>Noriu paklausti, ar verta ieškoti pažinčių bankuose ir ar tai duoda realių rezultatų derintis? Jau vertintojas kelis kontaktus davė ir sakė nuo jo, kažkieno pažįstamas dirba su kreditais ir duos kontaktą ir t.t Ar verta eiti kredito pas "rekomenduotinus" arba kitaip čia nuo "ano"? biggrin.gif ar tai tikrai turi realią naudą?
</p>

Aš ėjau per brokerio rekomenduotą paskolų vadybininkę, tai ji man gavo daug geresnes sąlygas kitame banke, negu banke, kur turiu savo sąskaitą atsidariusi (7 metus). Tai pat buvau ir pati keliuose bankuose, ten tai pat pasiūlymai buvo man siūlomi su blogesnėmis sąlygoms. Nežinau kaip ir ką padarė ta vadybininkė, bet labai džiaugiuosi jos darbu 4u.gif
Atsakyti

Nana papasakokit apie ja :D kokiam mieste?

Atsakyti
QUOTE(segtuks @ 2017 02 22, 11:16)
<p>Noriu paklausti, ar verta ieškoti pažinčių bankuose ir ar tai duoda realių rezultatų derintis? Jau vertintojas kelis kontaktus davė ir sakė nuo jo, kažkieno pažįstamas dirba su kreditais ir duos kontaktą ir t.t Ar verta eiti kredito pas "rekomenduotinus" arba kitaip čia nuo "ano"? biggrin.gif ar tai tikrai turi realią naudą?
</p>

Tai kad nežinau ką pasakot, paprašė duomenų apie gaunamas pajamas, apie norima įsigyti būstą ir viska sutvarkė unsure.gif Miestas tai Vilnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DovilėPas: 22 vasario 2017 - 23:56
QUOTE(DovilėPas @ 2017 02 22, 23:53)
Tai kad nežinau ką pasakot, paprašė duomenų apie gaunamas pajamas, apie norima įsigyti būstą ir viska sutvarkė  unsure.gif Miestas tai Vilnius.

o kiek kainuoja tokios jos paslaugos?

jei siai dienai euriboras minusinis, bankas sako 0, ka daryti su palukanu fiksavimu? ar verta fiksuoti ilgesniam laikui, man idomu ar didele tikimybe kad jis pakiltu daugiau nei pvz 1.2
Atsakyti

Nepasimoka, visada galesit fiksuot jai noresit :)

Atsakyti