Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(brum @ 2016 10 28, 10:01)
i nordea neisit? mums jie pasiūlė geriausias sąlygas
Papildyta:

Mūsų miestuky nordeos nėra. Bet pasižiūrėjau, kad dabar jų skaičiuoklė rodo 1,39 palūkanų unsure.gif reikia pasidomėti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Man iškilo klausimas ar bankas klausia žmogaus kokiu būdu pastarasis planuoja mokėti paskolą: anuitetu ar linijiniu? Ar tiesiog bankas visada skaičiuoja anuitetu?
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2016 10 28, 10:31)
Sveiki,

Man iškilo klausimas ar bankas klausia žmogaus kokiu būdu pastarasis planuoja mokėti paskolą: anuitetu ar linijiniu? Ar tiesiog bankas visada skaičiuoja anuitetu?

Pas mus klausė abiejuose bankuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(brum @ 2016 10 28, 10:01)
i nordea neisit? mums jie pasiūlė geriausias sąlygas
Papildyta:

Greitai perbėgau akim nordea tinklalapį, bet neradau info kaip pvz su kredito padengimu anksčiau laiko? unsure.gif Nors manau, kad visuose bankuose tokia galimybė yra, tik sąlygos skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2016 10 28, 12:31)
Sveiki,

žinoma, kad klausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 10 28, 11:39)
žinoma, kad klausia 4u.gif

Supratau, bet nuo mokėjimo būdo marža nepriklauso?
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 28, 11:35)
Greitai perbėgau akim nordea tinklalapį, bet neradau info kaip pvz su kredito padengimu anksčiau laiko?  unsure.gif  Nors manau, kad visuose bankuose tokia galimybė yra, tik sąlygos skiriasi smile.gif

mes prieš pora metų kai ėmėm, tai sakė, kad galima įnešti nemokamai palūkanų perskaičiavimo dieną. pas mus tai yra kas 6mėn.
Atsakyti
Nordea dabar galima orientuotis i 1.5-1.6, jeigu turi gera istorija. Jeigu didele kredito suma, gera istorija, pakankamas atlygis ir i 1.4.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2016 10 28, 10:59)
mes prieš pora metų kai ėmėm, tai sakė, kad galima įnešti nemokamai palūkanų perskaičiavimo dieną. pas mus tai yra kas 6mėn.

O kaip su pvz galimybe iš kintamų pereiti į fiksuotas? Yra kažkokios sąlygos specifinės jums?
Vakar swedbanke, jeigu gerai supratau, jie fiksuoti leidžia tik euriborui pasiekus dabar gerai nepamenu kokį rodiklį, bet žodžiu negali fiksuoti, kai tik užsinori unsure.gif
Užsiregistravom su MB konsultacijai nordea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 28, 13:11)
O kaip su pvz galimybe iš kintamų pereiti į fiksuotas? Yra kažkokios sąlygos specifinės jums?
Vakar swedbanke, jeigu gerai supratau, jie fiksuoti leidžia tik euriborui pasiekus dabar gerai nepamenu kokį rodiklį, bet žodžiu negali fiksuoti, kai tik užsinori unsure.gif
Užsiregistravom su MB konsultacijai nordea smile.gif

oi, aš jau nebeatsimenu tiksliai, ką jie ten pasakojo. bet kažką tokio, kad palūkanų keitimosi dieną galima imt ir fiksuot. bent tada dėl euribor nieko nesakė, bet gal kažkas pasikeitė, kai euribor tapo minusinis.

o sąlygų lyg nėr specifinių. derėjomės, su vyru algas pervedam pas juos, kitų produktų neėmėm.
Atsakyti
Na ką, žinios iš SEB iš viso subalamūtijo. Vadybininkas MB rekomendavo rinktis trumpesnį paskolos laikotaropį bei anuitetinį paskolos mokėjimo būdą. Esą toks būdas - geriausias pasirinkimas blink.gif Gal kas rinkotės ir galite paargumentuoti kodėl? Paskaičiau čia http://www.paskolu-b...p?id=1167230454

Man linijinis atrodo patrauklesnis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 02 lapkričio 2016 - 16:18
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 11 02, 18:16)
Na ką, žinios iš SEB iš viso subalamūtijo. Vadybininkas MB rekomendavo rinktis trumpesnį paskolos laikotaropį bei anuitetinį paskolos mokėjimo būdą. Esą  toks būdas - geriausias pasirinkimas blink.gif Gal kas rinkotės ir galite paargumentuoti kodėl? Paskaičiau čia http://www.paskolu-b...p?id=1167230454

Man linijinis atrodo patrauklesnis unsure.gif

Nėra vieno gero būdo. Vieniems vienoks, kitiems kitoks tinkamas. Ir nei vienas nėra geresnis ar prastesnis už kitką. Kiekviena šeima sprendžia individualiai pasirinkdama būdą, atsižvelgiant į savo šeimos biudžetą. Nuspręsti tik Jums - ar mokat visą laiką tiek pat, ar dabar mokat daug - o paskui mažiau. Patys nuspręskit - ar galit mokėti daug, o gal labiau tų pinigėlių dabar reikia remontui/mašinai ar kad ir kelionėm mirksiukas.gif ramiai nuspręskite savo šeimos rate, nes tik jūs geriausiai žinote kiek Jums reikia pinigų ir kokie Jūsų ateities planai 4u.gif
Atsakyti
Galutinį tai tirkai mes priimsime, bet tiesiog įdomu, kodėl žmonės darė vienokius ar kitokius pasirinkimus, kokie buvo argumentai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 02 lapkričio 2016 - 16:42