Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 25, 15:17)
Vakar panašiai ir dariau: ant  lapo palyginau dnb ir swed paskolos administravimo mokestį, mokestį už sutarties pakeitimą, sąlygas norint įnešti daugiau pinigų.
Visa tai skelbiama jų tinklalapyje, o dėl šių dalykų irgi galima bandyti derėtis?  4u.gif

dėl visko galite derėtis 4u.gif gali Jums suteikti spec. sąlygas ir tarkim, kaip minėta, įnešimas nekainuos ir tl.t. dėl sutarties mokesčio irgi tarkitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 23, 19:01)
Tai va ir mąstom, ar geriau vieną didesnę bendrą imti, ar geriau imti mažesnes atskiras biggrin.gif

tai ka jus perkate? jei esate vyras is zmona jums busto paskolos niekas neskaidys.
Papildyta:
QUOTE(vkt @ 2016 09 14, 12:55)
Koks sutarties keitimo mokestis tarkim, DNB ar Nordea, jei keičiat iš kintamų į fiksuotas ar atvirkščiai? Nes SEB yra 1% nuo likusios paskolos sumos, bet ne mažiau 144 eurai. Tarkim, aš dabar pasirenku kintamas, bet tarkim po dviejų metų sugalvoju užsifiksuoti palūkanas, tai nuo 60000 sumos už sutarties keitimą tektų mokėti 600 eurų. Daugoka, sakyčiau.
ar tikrai ne maziau? gal ne daugiau smile.gif as ka tik keiciau paksolos salygas sebe ir mokejau 144 eur.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 25, 18:26)
tai ka jus perkate? jei esate vyras is zmona jums busto paskolos niekas neskaidys.

nesame vyras ir žmona, todėl man ypatingai svarbu viską dalyti po lygiai. Kad ateityje būtume ramūs abu, juk visko būna.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 25, 20:47)
nesame vyras ir žmona, todėl man ypatingai svarbu viską dalyti po lygiai. Kad ateityje būtume ramūs abu, juk visko būna.

tai tada teks pirkti ir du atskirus bustus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 10 25, 20:04)
tai tada teks pirkti ir du atskirus bustus  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
ar tikrai ne maziau? gal ne daugiau smile.gif as ka tik keiciau paksolos salygas sebe ir mokejau 144 eur.
[/quote]
Tikrai ne mažiau. Arba jūs išsiderėję mažesnį procentą už keitimą, arba jūsų paskolos likutis mažesnis nei 14400 eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vkt: 25 spalio 2016 - 22:45
[quote=vkt,2016 10 25, 23:44]
[/quote]
Tikrai ne mažiau. Arba jūs išsiderėję mažesnį procentą už keitimą, arba jūsų paskolos likutis mažesnis nei 14400 eurų.
[/quote]
likutis tikrai didesnis, reiketu sutarti atsidaryti man mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=saulesvaikas10,2016 10 26, 10:04]
[/quote]
[/quote]
Na tikiuosi palūkanos dar ilgai išliks žemos ir man nereikės kaitalioti sutartį fiksuojant palūkanas smile.gif. Šiaip, SEB anuitetas ir kintamos suderėjom 1,75 proc. maržą.
Atsakyti
[quote=vkt,2016 10 26, 11:40]
[/quote]
Na tikiuosi palūkanos dar ilgai išliks žemos ir man nereikės kaitalioti sutartį fiksuojant palūkanas smile.gif. Šiaip, SEB anuitetas ir kintamos suderėjom 1,75 proc. maržą.
[/quote]
normali marza, man sausio menesi dave 1.65 bet rugseji as dar prisijungiau pozemine (todel ir mokejau sutarties keitimo mokesti) tai vat jau dave 1.75.
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 25, 19:47)

kvailokas poziuris, siulau pasinagrineti savo seimos padeti kiek imanoma atviriau su vyru. taip pat salia turint ir civilini kodeksa.

oj... dar savo ***** nesuvalget matosi smile.gif

50/50% paskola butui? 2x daugiau mokesciu notarams, bankams sumokesit. o galutiniam rezultate liksit visiskai prie to pacio, kai teisminiu arba draugisku keliu vis tiek dalinsites viska is :2. bus tik klausimas kas prisiims visa nasta ateiciai ir gyvens toliau tame bute ir mokes visus mokescius, o kam teks krautis smutkes ir keliaut atgal pas mama.

negalvokit, kad po 2 metu tarkim sumokejus per ta laika kaip pvz 2000eur paskolos, pareiksit, kad norit issikraustyt ir atgaut savo 2000eur... taip nebus.. toli grazu... jum tai kainuos kruva pinigu.. liksit su sugadintais nervais ir svarbiausia be pinigu.

paskola cia ne zaidimas smile.gif

Atsakyti
Aha, su vyru atvirai nekalbam, Supermamose aš pati sau tariuosi kaip čia susukt reikalus biggrin.gif Nejuokaukit, nesikarščiuokite, nepulkite į kraštutinumus ir nurimkite.

Nematau nieko blogo, jeigu pasiėmę bendrą paskolą, įmokas mokėsime lygiomis dalis, pvz vieną mėnesį vienas, kitą mėnesį - kitas, ar jau kaip susitarsim. O ir skyrybų neplanuojame, planuojame vestuves, tiesiog taip atsitiko, kad būsto įsigijimo planai staiga pasikeitė smile.gif

Bet ačiū už rūpestį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *CoCoNuT*: 27 spalio 2016 - 07:34
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2016 10 27, 09:31)

įmokas mokėsime lygiomis dalis, pvz vieną mėnesį vienas, kitą mėnesį - kitas, ar jau kaip susitarsim. 

Bent aš buvau banke užklausus, ar galima tarkim įmoką padalinti iš 2 ir mokėti abiems. Tai sakė, kad ne 4u.gif mokėtojas yra vienas 4u.gif tai pasiklauskit, ar tikrai leis Jums taip, kaip norint vieną kartą vieną, kitą - kitas. Jūs sutartyje vadinsitės bendraskoliais 4u.gif
Dar gal pas notarą pasiklausčiau.. kaip čia gudriau suforminus viską.. gal kažkokią priešvestuvinę pasirašyt sutartį hmm.gif
Atsakyti