aš einu pirma kredito sutartį su banku pasirašyti, paskui tik pas notarą (tik tiek kad viskas vyksta šiandien). Kadangi bijau, kad kredito sutartyje gali ne viskas būti taip kaip sutarėme, nes aš dėl visų sąlygų su vadybininke žodžiu tariausi, nes raštu ji man nerašė. Jeigu nueičiau į banką po pirkimo-pardavimo sutarties, turėčiau:
1. arba rašytis "ant visko";
2. arba vėl eiti pas notarą ir keisti pirkimo pardavimo sutartį. Nes joje juk nurodoma apie kredito įstaigą.
Jeigu matysiu, kad kredito sutartis ne tokia, dėl kokios tarėmės: nukelsiu sandorį, gražinsiu garantinį raštą ir pėdinsiu į kitą banką.
Su notarais jokių problemų, siunčia sutarčių projektus ir juos koreguoja pagal prašymą.
Su banko vadybininke "koviausi" penktadienį, bet ji atsisakė siųsti projektą ir viskas
atsakymas trumpas: nesiunčiame, galėsite susipažinti banke.
Papildyta:
bet šitą nuostatą jums spec.sąlygose įrašė?
Nes SEB bendrosiose sąlygose rašoma:
4.13.1. jei kreditas yra suteiktas taikant kintamąsias palūkanas, tai mokestis už prieš terminą grąžinamą kreditą yra 1,5 (vienas ir penkios dešimtosios) proc. prieš terminą grąžinamo kredito, bet ne mažesnis kaip 144,81 eurų (vienas šimtas keturiasdešimt keturi Eur 81 ct), o jei kreditas
grąžinamas palūkanų keitimo dieną, tai mokestis už prieš terminą grąžinamą kreditą yra 1
(vienas) proc. prieš terminą grąžinamo kredito, bet ne mažesnis kaip 144,81 eurų (vienas šimtas
keturiasdešimt keturi Eur 81 ct);
Bendroj sutarty prie kitos salygos. Pati pasiule irasyt