Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(Laimė @ 2016 03 25, 10:30)
mūsų suma nedidelė, ir laikotarpis tik 15 metų. Skirtumas gaunasi 23 eur, dauginant paskolos sumą iš 1,6 ir 1,6 maržos.
Papildyta:
galbūt. Į SEB ėjom pagal rekomendacijas, pas kažkokią kietą vadybininkę, kuri dirba su VIP klientais. Gal esame per smulkūs, todėl "nesicackina". Labai užtikrintai pasakė, kad pasiūlymas bus vienas ir paskutinis unsure.gif
Papildyta:
Padėkite man susivokti, ko turėčiau užklausti draudimo kompanijų, kad pasiūlytų man privalomą būsto draudimą (noriu pasitikrinti per kur labiau apsimoka draustis)

http://www.bankai.lt...los-skaiciuokle pasiskaičiuokit čia wink.gif man tai daugiau rodo skirtumą mirksiukas.gif
keisčiau vadybininkę 4u.gif
tiesiog rašykit ir klauskit, per brokerius galit 4u.gif

QUOTE(Laimė @ 2016 03 25, 11:21)
Nordea kiek žinau jau ir nebeduoda paskolų fiziniams

vėl maišot. Danske čia taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2016 03 25, 10:21)
atsiprašau, suklydau pavadinimuose blush2.gif

Iš kur tokia info? Danske tikrai nebeduoda smile.gif Bet Nordea mano kolegė kitą savaitę eina dėl paskolos kalbėtis, tai, man atrodo, tikrai duoda dar.
Atsakyti

Siaip, pries skleidziant tokias zinias, tai bent pasidomekit, nes taip ir gimsta panika.

Nordea niekur is privataus sektoriaus nesiruose eiti ir neeina. Vos keli puslapiai atgal yra pasakojamos siulomos salygos. Pati irgi minit, kad duotu, bet su salyga, kad pervesit atlyginimus. Tai arba jums informacijos perteklius, arba jus nelabai ten ir buvot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 25 kovo 2016 - 11:41
QUOTE(sauluke @ 2016 03 24, 16:47)
Sveiki, mes darėme refinansavimč iš SEB į Nordea.
Laaabai gailimės, kad to nepadarėme ankščiau.
Apie SEB tik patys blogiausi atsiliepimai - kontaktas sunkus, neprofesionalus iki absurdiškumų, personalo kaita didelė. Per beveik 7m. musų vadybininkės keitėsi n kartų, nuo tos kuri žadėjo visada prisiminti ir pagelbėti iki visiškų "našlaičių" likimo  biggrin.gif
Po palūkanų  fiksavimo, siūlė maržą pačią didžiausią, nors buvom lojalūs ir paskolos istorija gera, suma nemaža.
Buvom neviltyje , tad šiuo metu džiaugiamės -tfiu tfiu tfiu  smile.gif  biggrin.gif

as nesiruosiu iki palukanu perskaiciavimo keist, nors ir permoku daugokai. kiek jums pasiule marza, kaip suprantu po fikso irgi emet kintamas? g.gif per kiek laiko refinansavot? nes kai bankas pasiulo savo palukanas naujam laikotarpiui, tai ne anksciau nei pres 3 mens buna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(choca @ 2016 03 25, 11:29)
Iš kur tokia info? Danske tikrai nebeduoda smile.gif Bet Nordea mano kolegė kitą savaitę eina dėl paskolos kalbėtis, tai, man atrodo, tikrai duoda dar.

atsiprašau, aš Nordea su Danske amžinai painioju, todėl taip nusišneku doh.gif doh.gif
Atsakyti

Danske nebeduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

galbūt kuri esate susidūrusi su tokia situacija, mano vyras norėtų pasiimti 50 proc. būsto vertės paskolą (kitą pusę turime), už jį sutinka laiduoti ilgą ir gerą kredito istoriją turinti įmonė (daugiau nei 10 metų) jei reikėtų turime turto, kurį galima įkeisti, plius jo atlyginimas norimai sumai pakankamas (aš nedirbu, bet ir dalinant iš dviejų pajamos pakankamos). Visa bėda - liko dar 1,5 mėnesio iki tol, kol bus išdirbęs 6 mėn. (buvo išėjęs iš darbo porai mėnesių dėl vieno projekto, atlyginimo tuo metu negavo jokio - bedarbio pašalpos irgi). Ar įmanoma gauti paskolą? g.gif
Aš manau, kad turėtų būti galima, juk realiai bankas niekuo nerizikuoja, bet kirminas kirba...
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2016 03 31, 00:20)
Sveikos merginos,

galbūt kuri esate susidūrusi su tokia situacija, mano vyras norėtų pasiimti 50 proc. būsto vertės paskolą (kitą pusę turime), už jį sutinka laiduoti ilgą ir gerą kredito istoriją turinti įmonė (daugiau nei 10 metų) jei reikėtų turime turto, kurį galima įkeisti, plius jo atlyginimas norimai sumai pakankamas (aš nedirbu, bet ir dalinant iš dviejų pajamos pakankamos). Visa bėda - liko dar 1,5 mėnesio iki tol, kol bus išdirbęs 6 mėn. (buvo išėjęs iš darbo porai mėnesių dėl vieno projekto, atlyginimo tuo metu negavo jokio - bedarbio pašalpos irgi). Ar įmanoma gauti paskolą? g.gif
Aš manau, kad turėtų būti galima, juk realiai bankas niekuo nerizikuoja, bet kirminas kirba...

Geriausiai Jums atsakys bankas 4u.gif tiesiog nueikit konsultacijai ir viską išsiaiškinti 4u.gif konsultacija nieko nekainuoja apart Jūsų laiko, o tada ramiai ir butus galėsit žiūrėti 4u.gif bankai n niuansių žiūri apie Jus ir vieniems su tokia pačia situacija gali nieko neduot, kitiems duot 4u.gif
Atsakyti
Pati žinau, ber gerai, kai kas iš šalies pasako 4u.gif Ačiū, taip ir darysime:)
Atsakyti
Ar kas nors iš jūsų esate prieš kredito sutarties pasirašymą paprašę, kad kredito sutarties projektą+spec.sutarties dalį atsiųstų el.pšt. susipažinimui?
Mes pasirinkome SEB ir banko vadybininkė informavo, kad su kredito sutartimi galėsime susipažinti tik banke g.gif
Atsakyti
Į paskolų temą M. Jansono nuomonė apie vieno iš bankų naujadarą - EBIFIN:
"Dar vienas bankas pasinaudojo tuo, kad žmonės renkasi pagal banko maržą ir įvedė į rinką naują produktą – banko maržą su EBIFIN. Kadangi dauguma žmonių patys nepasidomi, kuo skiriasi EBIFIN nuo EURIBOR ar LIBOR EUR, paklauso banko vadybininkų ir pasirenka banką, kuris duoda mažiausią banko maržą, nesusimąstydami, kad be banko maržos ir palūkanų jiems prisideda dar vienas kintamas dydis EBIFIN, kuris susideda iš to paties EURIBOR ir IFM (ilgalaikės finansavimo maržos). Paprastai kalbant, žmogus prisiima rinkos riziką ir pasirašo sutartį su kintančia banko marža. Pvz., šiuo metu 6 mėn. EBIFIN yra 0,5 proc., o 2012 m. sausio 1 d. jis buvo pakilęs iki 3,7 proc., kuomet EURIBOR buvo tik 0,8 proc. plius banko marža. Būkite atidūs ir budrūs ir nesitikėkit, kad bankas pasiūlys JUMS palankias sąlygas, kad kuo mažiau palūkanų jūs sumokėtumėte. Geras ir teisingas sutarties pasirašymas yra tik jūsų reikalas ir tik jūs už tai atsakingi."
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2016 04 03, 15:26)
Ar kas nors iš jūsų esate prieš kredito sutarties pasirašymą paprašę, kad kredito sutarties projektą+spec.sutarties dalį atsiųstų el.pšt. susipažinimui?
Mes pasirinkome SEB ir banko vadybininkė informavo, kad su kredito sutartimi galėsime susipažinti tik banke g.gif

saykit, kad turit su savo advokatu pasitart, jam sutarti parodyt, nes kitaip sutarties skaitymas truks banke dvi diens kol advokatui perpasakosit telefonu smile.gif

as tokia dingstimi is banko gavau sutarties pasirasymo diena el.pastu. sutarti pasirasinejau 14 val, sutarti atsiunte 10 ryto, po intensyviu prasymu telefonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 03 balandžio 2016 - 20:49