Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(saulyteee @ 2016 03 24, 10:41)
Viską derinomės el. paštu. Jei ką ir aptardavome telefonu - prašydavau, kad tą info atsiųstų el. paštu. Vien žodžiu tikrai nepasitikėčiau 4u.gif  nusiderėt tikrai įmanoma, o jau kiek - priklauso nuo Jūsų derybinių pozicijų (koks perkamas butas, kokios santaupos, šeima ir pan.) 4u.gif

nezinau, koks jusu bankas, bet SEB pries 4 metus nerase el.pastu pasiulymu. Stengesi perskambinti, ir kalbeti telefonu. Swed bankas tuo tarpu deste rastu viska.

beje, gal yra susiduriusiu su refinansavimu pastaruoju metu? g.gif nors man perskaiciavimas tik uz metu, bet reik pasiplanuot ivairius variantus, ypac, jei kosmosine marza pasiulys.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2016 03 24, 17:29)
nezinau, koks jusu bankas, bet SEB pries 4 metus nerase el.pastu pasiulymu. Stengesi perskambinti, ir kalbeti telefonu. Swed bankas tuo tarpu deste rastu viska.

beje, gal yra susiduriusiu su refinansavimu pastaruoju metu?  g.gif nors  man perskaiciavimas tik  uz metu, bet reik pasiplanuot ivairius variantus, ypac, jei kosmosine marza pasiulys.

seb, swed ir DnB rašė email 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 03 24, 14:31)
seb, swed ir DnB rašė email 4u.gif

as labai gerai pamenu, kad seb paprasiau rastu (nes norejau marza must derybu laikotarpiu kitam banke, o kitas prase atsiusti pasiulyma) man pasake telefonu, kad neturi galimybes biggrin.gif. Gal dabar jau bus kitaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Realesne: 24 kovo 2016 - 17:03
QUOTE(Realesne @ 2016 03 24, 16:29)

beje, gal yra susiduriusiu su refinansavimu pastaruoju metu?  g.gif nors  man perskaiciavimas tik  uz metu, bet reik pasiplanuot ivairius variantus, ypac, jei kosmosine marza pasiulys.

Sveiki, mes darėme refinansavimč iš SEB į Nordea.
Laaabai gailimės, kad to nepadarėme ankščiau.
Apie SEB tik patys blogiausi atsiliepimai - kontaktas sunkus, neprofesionalus iki absurdiškumų, personalo kaita didelė. Per beveik 7m. musų vadybininkės keitėsi n kartų, nuo tos kuri žadėjo visada prisiminti ir pagelbėti iki visiškų "našlaičių" likimo biggrin.gif
Po palūkanų fiksavimo, siūlė maržą pačią didžiausią, nors buvom lojalūs ir paskolos istorija gera, suma nemaža.
Buvom neviltyje , tad šiuo metu džiaugiamės -tfiu tfiu tfiu smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mums taip pat ir seb ir swed viską pasakė telefonu ir pasiūlymų nesiunčia. Sako galim sutartį per dieną sudarinėti jeigu tinka. Matysit, kad išlaikom ką siūlom. Taip pat atsisake deretis. Vadybininkes sako po -n kartu i komitetu posedžius nelakstom. Nes musu atveju marza 1.65 ar 1.6 skiriasi keliais eur.

Tiesa seb "draugiškai" siūlė skaityti swed sutartį.... tipo ju bendroji dalis kažkuo bloga...

Nordea nepasiūlė nieko ypatingo lyginant su swed. Čia gal dėl apsijungimo su swed. Plius jų sutartis brangesnė. Ir sąskaitas turim atsidaryti. Atlyginimus persikelti. O nuo birželio vėl swede atsidurtimėm. Daug veiksmo dėl kelių mėn.

Pakolkas geriausias pasiulymas ir dnb. Bet visai nesuvokiam to jų rodiklio. Todėl bijom. smile.gif
Atsakyti
Bet kiek skaitau, matau, kad viskas priklauso nuo vadybininkes smile.gif mano vadybininke SEB banke man siunte visus sprendimus el pastu, nieko nekomentavo telefonu. Sprendima perziurejo 2 kartus, su komitetu deretis ejo 3 kartus ir dar pries tai karta teiravosi savo vadovybes apie besikeiciancia mano situacija.
As is pradziu uzpildziau paraiska, gavau sprendima, tada pakeiciau darba ir dar i terminuota sutarti biggrin.gif tai bijojau, kad kai reikes ismoketi paskola po puse metu kada mano butas stoves, bankas neatsisakytu to daryti (mane sitaip prigasdino Nordea). Poto tik gavusi informacija, kad sebas kels palukanas, iskart puole su manimi susisiekti, pasiule pasirasyti sutarti kuo greiciau, dokus sutvarke ir sutarti paruose per puse dienos nes kita diena as turejau isvaziuoti savaitei slidineti biggrin.gif o grizus jau turejo buti isigaliojusios tos palukanos. Dar plius man reikejo pazymos is darbovietes nes truko keliu savaiciu iki bandomojo pasibaigimo, kad jis tikrai bus pratestas. Pries tai jinai dar ejo pas komiteta deretis del sumos nes isaugo pajamos ir gavo man maksimalu finansavima drinks_cheers.gif
Siuo metu mano darbo sutarti perrasineja i neterminuota tai manau ji dar pas komiteta eis 4rta karta dar karta kalbetis del finansavimo remontui (jie viena karta jau atsisake del terminuotos darbo sutarties).
Zodziu biggrin.gif as "faina" kliente lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2016 03 24, 21:59)

Nordea nepasiūlė nieko ypatingo lyginant su swed. Čia gal dėl apsijungimo su swed. Plius  jų sutartis brangesnė. Ir sąskaitas turim atsidaryti. Atlyginimus persikelti. O nuo birželio vėl swede atsidurtimėm. Daug veiksmo dėl kelių mėn.

Pakolkas geriausias pasiulymas ir dnb. Bet visai nesuvokiam to jų rodiklio. Todėl bijom. smile.gif

Iš kur jūs gavote tokią informaciją apie Nordea sujungimą su Swed?

1,6 tikrai nebloga marža.

Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2016 03 24, 22:59)
Mums taip pat ir seb ir swed viską pasakė telefonu ir pasiūlymų nesiunčia. Sako galim sutartį per dieną sudarinėti jeigu tinka. Matysit, kad išlaikom ką siūlom. Taip pat atsisake deretis. Vadybininkes sako po -n kartu i komitetu posedžius nelakstom. Nes musu atveju marza 1.65 ar 1.6 skiriasi keliais eur.

Na tikrai nuo vadybininkės priklauso.. nes mum mėnuo nepilnas atgal viskas į email atsiųsta mirksiukas.gif 1,65-1,6 skirtumas yra.. gal dabar keli eurai.. padauginkit iš viso laikotarpio mirksiukas.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 25, 00:33)
Bet kiek skaitau, matau, kad viskas priklauso nuo vadybininkes  smile.gif mano vadybininke SEB banke man siunte visus sprendimus el pastu, nieko nekomentavo telefonu. Sprendima perziurejo 2 kartus, su komitetu deretis ejo 3 kartus ir dar pries tai karta teiravosi savo vadovybes apie besikeiciancia mano situacija.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes taip pat ir ėjo dėl mūsų kelis kartus ir pasiūlymą siuntė kelis kartus ir šiaip dabar visad email bendravimai 4u.gif
QUOTE(ptashka @ 2016 03 25, 07:24)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2016 03 25, 06:24)
Iš kur jūs gavote tokią informaciją apie Nordea sujungimą su Swed?

https://www.danskebank.lt/perkelimas
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2016 03 25, 08:30)
Na tikrai nuo vadybininkės priklauso.. nes mum mėnuo nepilnas atgal viskas į email atsiųsta mirksiukas.gif  1,65-1,6 skirtumas yra.. gal dabar keli eurai.. padauginkit iš viso laikotarpio  mirksiukas.gif

mūsų suma nedidelė, ir laikotarpis tik 15 metų. Skirtumas gaunasi 23 eur, dauginant paskolos sumą iš 1,6 ir 1,6 maržos.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 24, 23:33)
Bet kiek skaitau, matau, kad viskas priklauso nuo vadybininkes  smile.gif

galbūt. Į SEB ėjom pagal rekomendacijas, pas kažkokią kietą vadybininkę, kuri dirba su VIP klientais. Gal esame per smulkūs, todėl "nesicackina". Labai užtikrintai pasakė, kad pasiūlymas bus vienas ir paskutinis unsure.gif
Papildyta:
Padėkite man susivokti, ko turėčiau užklausti draudimo kompanijų, kad pasiūlytų man privalomą būsto draudimą (noriu pasitikrinti per kur labiau apsimoka draustis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 25 kovo 2016 - 09:28
QUOTE(Laimė @ 2016 03 25, 10:30)

Tai čia Danske, ne Nordea g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2016 03 25, 09:30)
https://www.danskebank.lt/perkelimas
Papildyta:
mūsų suma nedidelė, ir laikotarpis tik 15 metų. Skirtumas gaunasi 23 eur, dauginant paskolos sumą iš 1,6 ir 1,6 maržos.
Papildyta:
galbūt. Į SEB ėjom pagal rekomendacijas, pas kažkokią kietą vadybininkę, kuri dirba su VIP klientais. Gal esame per smulkūs, todėl "nesicackina". Labai užtikrintai pasakė, kad pasiūlymas bus vienas ir paskutinis unsure.gif
Papildyta:
Padėkite man susivokti, ko turėčiau užklausti draudimo kompanijų, kad pasiūlytų man privalomą būsto draudimą (noriu pasitikrinti per kur labiau apsimoka draustis)

Cia Danske bankas,o ne Nordea.

Klauskit, kiek kainuos busto draudimas ir tiek. Atsius pasiulymus.
Mums pigiausias buvo banko siulomas variantas.
Atsakyti
QUOTE(Jūsų Didenybė @ 2016 03 25, 09:43)
Tai čia Danske, ne Nordea  g.gif

QUOTE(ptashka @ 2016 03 25, 10:06)
Cia Danske bankas,o ne Nordea.

atsiprašau, suklydau pavadinimuose blush2.gif
Nordea kiek žinau jau ir nebeduoda paskolų fiziniams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimė: 25 kovo 2016 - 10:22