Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(saulyteee @ 2016 02 25, 16:22)
o tas garantinis raštas, tai sutartis, kurią pasirašote Jūs ir bankas?  g.gif  ir su ta sutartimi keliaujat pas notarą?

na lyg ir taip, poto su tuo garantiniu rastu einama pas notara. Mane taip nervina, kad bankas delsia isduot (na oficialiai labai uzimti jie, nespeja ir t.t.) bet vistiek labai nervina mane tas, tikiuosi ryt pagaliau isduos ta garantini
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 02 25, 18:08)
na lyg ir taip, poto su tuo garantiniu rastu einama pas notara. Mane taip nervina, kad bankas delsia isduot (na oficialiai labai uzimti jie, nespeja ir t.t.) bet vistiek labai nervina mane tas, tikiuosi ryt pagaliau isduos ta garantini

kokiame banke? ir kiek dienų jau delsia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 02 25, 20:09)
kokiame banke? ir kiek dienų jau delsia? g.gif

Dnb, na pirmadieni pranese, kad duoda paskola, zadejo treciadieni garantini, susiekus treciadieni, pazadai nusitese penktadieniui, t.y. rytojui g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 02 25, 08:18)
kuriame čia banke? g.gif

seb'as smile.gif
Atsakyti
siaubas ir siandien negaunam garantinio, na kosmaras kazkoks, gal esat kas susidure? kodel delsia ir neduoda, jau turim sutarti butinai rasytis su pardavejais, prisizadeje esam, ir bankas sitaip koja mums kisa schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 02 26, 13:17)
siaubas ir siandien negaunam garantinio, na kosmaras kazkoks, gal esat kas susidure? kodel delsia ir neduoda, jau turim sutarti butinai rasytis su pardavejais, prisizadeje esam, ir bankas sitaip koja mums kisa schmoll.gif

Mums irgi koją smarkokai pakišo, bet mūsų situacija kitokia, nes prašėme pagrindinės sumos + 10 000 eur remontui , dėl kurių ir pastrigo viskas smile.gif ir dar neaišku kiek laiko nebūtų "atsrigę", jei ne vieno bankams puikiai pažįstamo žmgaus skambutis tiesiai į Vilnių, į Swedbanką, su ramiu paklausimu, kodėl užstrigo dokumentai lotuliukas.gif kitą rytą jau paruošta sutartis gulėjo pas mūsų vadybininkę ant stalo biggrin.gif o užtempę jau buvo irgi apie savaitę. Bet čia su tais papildomais pinigais remontui visko būna, jeigu jų būtume neprašę, tikrai greitai viską sutvarkę būtų.
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 02 26, 13:17)

o Jūs tik žodiškai esat gavę info? g.gif mes pakalbam žodiškai, o tada sakau, kad man viską email atsiųstų... 4u.gif mes iš seb ilgai laukiam pasiūlymo doh.gif

kaip supratau imsit iš DnB.. gal kokios info turit kaip nusprendėt.. g.gif mes kažkaip bijom trečiojo kintamojo.. bet aišku ir su juo, jie šiai dienai siūlo gerus procentus g.gif
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2016 02 26, 12:47)
Mums irgi koją smarkokai pakišo, bet mūsų situacija kitokia, nes prašėme pagrindinės sumos + 10 000 eur remontui , dėl kurių ir pastrigo viskas  smile.gif ir dar neaišku kiek laiko nebūtų "atsrigę", jei ne vieno bankams puikiai pažįstamo žmgaus skambutis tiesiai į Vilnių, į Swedbanką, su ramiu paklausimu, kodėl užstrigo dokumentai  lotuliukas.gif  kitą rytą jau paruošta sutartis gulėjo pas mūsų vadybininkę ant stalo  biggrin.gif o užtempę jau buvo irgi apie savaitę. Bet čia su tais papildomais pinigais remontui visko būna, jeigu jų būtume neprašę, tikrai greitai viską sutvarkę būtų.

mes nieko papildomai neprasem, kai mums pateike pasiulyma, apsvarstem, ir pasakem, kad tinka, tai va nuo pirmadienio, kai sutikom su ju pasiulymu, vis dar negaunam garantinio, nesuprantu, cia vadybininke kalta ar kaip? nes skambinam ir klausem, ji teige kad truksta vieno paraso is kazkokio vadovo, visi kiti atsakingi jau pasirase, bet to vieno paraso jau savaite laukiam, nejau taip normalu? zinotumem kur skambinti auksciau, tai pasiskambintumem, bet niekur nerandam kontaktu atsakingu asmenu
QUOTE(saulyteee @ 2016 02 26, 12:57)
o Jūs tik žodiškai esat gavę info? g.gif  mes pakalbam žodiškai, o tada sakau, kad man viską email atsiųstų... 4u.gif  mes iš seb ilgai laukiam pasiūlymo doh.gif

kaip supratau imsit iš DnB.. gal kokios info turit kaip nusprendėt..  g.gif  mes kažkaip bijom trečiojo kintamojo.. bet aišku ir su juo, jie šiai dienai siūlo gerus procentus g.gif

taip zodiskai mums pranese, kad duoda, telefonu, kazkaip net nekilo mintis paprastyti kad dar i emaila atsiustu pasiulyma g.gif na mums nera rinktis is ko, nes tik DnB ir dave mums paskola, tai nera baimes del to trecio kintamojo, nes tiesiog ir iseities kitos nelabai turim
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 02 26, 14:13)
mes nieko papildomai neprasem, kai mums pateike pasiulyma, apsvarstem, ir pasakem, kad tinka, tai va nuo pirmadienio, kai sutikom su ju pasiulymu, vis dar negaunam garantinio, nesuprantu, cia vadybininke kalta ar kaip? nes skambinam ir klausem, ji teige kad truksta vieno paraso is kazkokio vadovo, visi kiti atsakingi jau pasirase, bet to vieno paraso jau savaite laukiam, nejau taip normalu? zinotumem kur skambinti auksciau, tai pasiskambintumem, bet niekur nerandam kontaktu atsakingu asmenu

taip zodiskai mums pranese, kad duoda, telefonu, kazkaip net nekilo mintis paprastyti kad dar i emaila atsiustu pasiulyma  g.gif  na mums nera rinktis is ko, nes tik DnB ir dave mums paskola, tai nera baimes del to trecio kintamojo, nes tiesiog ir iseities kitos nelabai turim

gali būt, kad ir nuo vadybininkės g.gif man DnB vadybininkė irgi nepatiko.. galima sakyt išsireikalavau iš jos pagaliau pateikti mums pasiūlymą doh.gif paskui pakalbėjom telefonu ir paprašiau visa tai email atsiųsti..sako gerai, iki pietų bus.. laukiam laukiam.. 16h..17 h.. parašiau pati email, sako daug darbų bet pasistengsiu atsiųst ir po 5 min atsiuntė biggrin.gif doh.gif šiaip nepatiko man tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2016 02 26, 13:36)
gali būt, kad ir nuo vadybininkės g.gif  man DnB vadybininkė irgi nepatiko.. galima sakyt išsireikalavau iš jos pagaliau pateikti mums pasiūlymą doh.gif  paskui pakalbėjom telefonu ir paprašiau visa tai email atsiųsti..sako gerai, iki pietų bus.. laukiam laukiam.. 16h..17 h.. parašiau pati email, sako daug darbų bet pasistengsiu atsiųst ir po 5 min atsiuntė biggrin.gif  doh.gif  šiaip nepatiko man tai doh.gif

mums irgi ta pati sako ,,daug darbu, nespeju" ir vis zada zada , ir aisku, nieko neispildo doh.gif
bandysim i emaila jai parasyt, kad pasiulyma i emaila atsiustu, visgi kazkas oficialesnio nei telefoninis skambutis
Atsakyti
QUOTE(Majukas_ @ 2016 02 26, 14:43)
mums irgi ta pati sako ,,daug darbu, nespeju" ir vis zada zada , ir aisku, nieko neispildo  doh.gif
bandysim i emaila jai parasyt, kad pasiulyma i emaila atsiustu, visgi kazkas oficialesnio nei telefoninis skambutis

4u.gif taip, tada ramiau bus 4u.gif
p.s. iš kurio skyriaus Jūsų vadybininkė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 26 vasario 2016 - 14:01
QUOTE(saulyteee @ 2016 02 26, 14:00)
4u.gif taip, tada ramiau bus 4u.gif
p.s. iš kurio skyriaus Jūsų vadybininkė?

Is Vilniaus PC Panoramos 4u.gif
Atsakyti