Alkoholį vartoju kokius 3-4 kartus per metus ir tuos retus kartus labai saikingai ir man kazkaip sunku patikėti, kad preskas maistas, be druskos ir be prieskoniu turi kažkokiu savybių, kurios sustabdo plauku slinkima. Kad prieskoniai ir druska galetu sukelti plauku slinkima irgi kazkaip sunkiai įtikinamai skamba...
Hair Volume, kuri vartoju ir yra beveik žolelinis. Be biotino, vario ir cinko jame tik žolių ir vaisiu ekstraktai. Na, nėščiųjų vitaminai, aisku, ne žoleliniai..
Atrodo jau tausoji tuos plaukus, ir kaukes dedi, ir papildus geri, ir serumus naudoji ir siaip visaip saugai, o nušiurę keli plaukeliai tyso. O žiuri kokia pažįstama visai neprisižiūri, belekaip nesaugo, o plaukai gražiausi...
Mano viena bendradarbe del vaikystėje patirtų traumų dabar turi mitybos sutrikimą, valgo labai, labai mažai, beveik nieko ir jau daug metu, sveria pavojingai mažai, o plaukai tankus ir vešlūs.
Beje, man smilkiniuose irgi atrodo išretėję plaukai. Bet skaičiau, kad moterims dažniausiai nuo priekines galvos dalies retėja, taigi nieko nuostabaus...