turėjau šią problemą ir aš.
Plaukai mano silpni nuo prigimties, bet prieš metus pradėjo labai stipriai slinkti, jau net švietė pakaušis.
Buvau pas gydytojus irgi diagnozavo alopeciją, vos ne nuosprendis buvo kai išgirdau.
Tačiau ir toliau intensyviai ieškojau kas padėtų, nes perspektyva atrodė visai ne viliojanti.
Išbandžiau begale priemonių.
Kas realiai padėjo ( naudojau komplekse)
- maisto papildas nuo plaukų slinkimo TRX ( naudojau 3 mėn., nepigu ( 65 EUR buteliukas, kurio užtenka mėnesiui) , bet kai perspektyva likti be plaukų neviliojo,ryžausi);
- aliejinės plaukų kaukės ( yra knyga išleista apie plaukų kaukes, paskaičiau, susimaišiau aliejus ir 1/2 kartus per savaitę ).
Po 3 mėn. matėsi ir jautėsi akivaizdus plaukų būklės pagerėjimas.
Praėjo beveik metai. Kas 3 mėnesius kartoju kursą. Visi stebisi, kaip plaukai atsigavę.
Sėkmės visoms Būkime gražios.
turėjau šią problemą ir aš.
Plaukai mano silpni nuo prigimties, bet prieš metus pradėjo labai stipriai slinkti, jau net švietė pakaušis.
Buvau pas gydytojus irgi diagnozavo alopeciją, vos ne nuosprendis buvo kai išgirdau.
Tačiau ir toliau intensyviai ieškojau kas padėtų, nes perspektyva atrodė visai ne viliojanti.
Išbandžiau begale priemonių.
Kas realiai padėjo ( naudojau komplekse)
- maisto papildas nuo plaukų slinkimo TRX ( naudojau 3 mėn., nepigu ( 65 EUR buteliukas, kurio užtenka mėnesiui) , bet kai perspektyva likti be plaukų neviliojo,ryžausi);
- aliejinės plaukų kaukės ( yra knyga išleista apie plaukų kaukes, paskaičiau, susimaišiau aliejus ir 1/2 kartus per savaitę ).
Po 3 mėn. matėsi ir jautėsi akivaizdus plaukų būklės pagerėjimas.
Praėjo beveik metai. Kas 3 mėnesius kartoju kursą. Visi stebisi, kaip plaukai atsigavę.
Sėkmės visoms Būkime gražios.
Reikėtu vengti aštraus, sūraus ir rūgštaus maisto.
Aš naudoju Bringaraj žoleles (sumaišau su šiltu aliejumi), Triphala šampūną, Amla plaukų aliejų.
Iš maisto papildų moterišką eliksyrą Šatavari.
Slinko labai plaukai. beplaudama galva tai kuokštais ištraukdavau. Bet per gan trumpa laiką susitvarkiau.
Sveikos moterys, merginos. Čia kalbate apie savo bėdas dėl plaukų slinkimo. Noriu jums padėti ir informuoti , kad ir Lietuvoje jau yra veiksminga priemonė, kuri dar nėra gerai išreklamuota Lietuvoje, nes lietuviška firma labiau užsiima produkto platinimu Rusijoje. Didesnė rinka. Bet manau ir jūs privalote apie tai žinoti.
Pradėjau dirbti su produktu THYMUSKIN. Jis Lietuvoje dar tik 4 metai. Bet va užsienyje tai jau apie 16 metų žmonės sėkmingai gydosi plaukų slinkimo ir plikimo problemas naudodami Thymuskin. Man labai idomu, ar dermatologai ar trichologai informuoja apie tokią medicininę priemonę, kuri sudėtyje turi vokiečių užpatentuotą užkrūčio liaukos peptidų kompleksą. Priemonė neturi jokių šalutinių poveikių. O padėti tikrai gali. Kaip pvz. jei prieš lengvą ar vidutinę chemoterapija bent 4 savaites naudotumėte Thymuskin šampūną ir serumo gelį, tai išsaugotumėte plaukus. Jei sunkesnė chemoterapija, tai su Thymuskin tris kartus mažesnis plaukų slinkimas, o vėliau greitesnis jų ataugimas. Tai tikrai veikia, atlikta daug nepriklausomų klinikinių tyrimų Europoje. Turiu daug medžiagos, gilinuosi, taigi jei kam reiks konsultacijos ar norės pačios pasiskaityti, rašykite man asmenine žinute, susikontaktuosime.
Aišku gali būti.
Labai svarbu pakankamai ilsėtis, miegoti ir reikia sureguliuoti mityba.
Vienas be kito nepadės.
Plaukams labai padeda Brahmi, Amla aliejai.
Aš asmeniškai netikiu jokiom brangiom spec. priemonėm, jos jokių stebuklų nedaro arba efektas trumpalaikis.
Mano priemonės - paprasti nebrangūs gryni aliejukai įsitrinti, pamasažuoti (kokosų, ricinų, vynuogių kauliukų), žibalas, magnio papildai šnypščiančių tablečių pavidalu (1-3 eur vietoj tablečių už 15 eur), vitaminas D (aliejinis) ir pan. Vasarą vartojau linų sėmenų aliejų, bet paaiškėjo, kad jame esantys omega 3 yra gėris, o omega 6 yra blogis, tai nustojau. Bet gal kažkiek naudos ir spėjau pagauti.
Labai nepersistenkit su brangiom priemonėm ir procedūrom, tik apgaudinėjat save. Kiekviena kažkaip intuityviai turi pajusti, ko reikia, dažniausiai sprendimas būna prastas ir prieinamas, toks arčiau gamtos/tradicijų.
Tų trichologų apskritai keli ant visos Lietuvos. Kuris iš jų geras - neaišku, nesu skaičiusi atsiliepimų nei apie vieną. Galima nueiti pasikonsultuoti, bet jei pradės siūlyti išorines priemones ir procedūras, aš suabejočiau tokio trichologo kompetencija (na nebent diagnozuotų androgeninį plaukų slinkimą, tuomet tikrai vienintelė efektyvi išorinė priemonė yra minoksidilis). Bėda, kad net ir odos gydytojai menkai gilinasi į esmines plaukų slinkimo priežastis, skiria neefektyves išorines priemones ir procedūras. Aš pasitikėčiau gydytoju, kuris man skirtų kraujo tyrimus, ieškotų, ko trūksta, ko per daug, pagal tai skirtų papildus. Visos problemos dėl plaukų slinkimo eina iš vidaus ir tikrai pritarčiau jūsų endokrinologei ir kirpėjai dėl kosmetinių priemonių naudojimo, nešvaistyčiau joms pinigų.
Man asmeniškai jokie tepimai aliejais nepadeda, kaip tik priešingai - tik dar daugiau plaukų išslenka (mano plaukai nesilaiko kažko tvirtai prie šaknų ir visokie papildomi lindimai prie jų, trynimai, tik dar situaciją prastina). Priežasčių ieškojimų pradėčiau nuo skydliaukės, feritino, vitamino D tyrimų. Dar Kauno klinikose tiria elementus iš plauko, kraujo ir šlapimo, dariausi neseniai šį tyrimą. Trūksta vario ir cinko. Dar reikia man susitvarkyti su galvos odos pleiskanojimu, stengsiuos tai daryti per mitybą, mažindama angliavandenius. Žodžiu, paskelbiau naują kovą plaukų slinkimui, geriu vitaminą D, zinką, varį, nusipirkau silicio plaukams, tvarkaus mitybą ir laukiu rezultatų
Jei patinka karštas dušas, tai karštą vandenį pilame ant kūno, o plaunant galvą padarome vėsesnį.
Sveikos
Jungiuosi i jusu gretas ir as ...
Plaukai pradėjo slinkti šių metu pradžioje. Išslinko tikriausiai koks geras trečdalis plauku.
Balandi pradėjau gerti silica maisto papildą. Geriau 3 mėnesius. Jokiu rezultatu. Mečiau. Birželį buvau pradėjusi gerti vitamina B. Irgi rezultatu jokiu. Rugpjūtį pagaliau nuėjau pas gydytoja, kuris ištyrė kraują, hormonus ir medžiagų apykaita. Viskas normoje. O plaukai toliau slenka. Gavau siuntima pas odos gydytoja. Talona turiu lapkričio pabaigai, žiūrėsiu ka ji pasakys.
Rugsėjo pradžioje nuėjau i tokia sveikatingumo prekių parduotuvėlę. Papasakojau savo bėdas ir pardavėja man pasake, kad ir silica ir vitaminų preparatai (kuriuos as pirkau is kažkokiu prekybcentriu), greičiausiai buvo nekokios kokybės ir tu naudingu medžiagų juose arba labai nedaug, arba jie tokios prastos kokybės, kad organizmas ju tiesiog neįsisavino ir aisku, patare pirkti geresnes kokybės (ir aisku, brangesnius) maisto papildus. Nezinau kiek cia teisybes, bet nusipirkau Hair Volume ir iki šiol juos geriu. Dar anyta patare nusipirkti vitaminų nėščioms. Tai juos pradėjau gerti pries kokia gera savaite.
Labai išgražėjo nagai, nors su jais as ir anksciau dideliu problemu neturėjau. Išnyko mano akių vokų egzema. Jau nuo rugsėjo vidurio jos neturėjau. Bet plaukai kaip slinko, taip ir tebeslenka. Tiesa, pries pora savaičių pastebėjau, kad pridygo šiek tiek trumpų. Nežinau ar cia taip turi buti, ar cia del to, kad geriu tuos papildus... Labai, labai noriu sustabdyti ta prakeikta slinkima. Visi sako, kad reikia Hair Volume pagerti bent jau 3 men, kol pasimatys kažkokie rezultatai. Tai laukiu dabar, dar tik pusantro mėnesio geriu.
Bjauriausias yra tas nežinojimas del ko jie slenka. Žinotum priežastį, tai galetum kazkaip gydyti, o dabar tai neaisku ko griebtis.
Tai va, taip "trumpai" išsiliejau...